Yks senesi sevgili yapılır mı?

erkek arkadaşım benim liseden arkadaşım 2 yıldır arkadaşız 4 aydır da sevgiliyiz. Biz yks ye hazırlanıyoruz ve ikimiz de gerçekten derece yapmak istiyoruz. Annesi çok baskıcı çok kısıtlayıcı ilişkimize sürekli kötü yorumlar yapıyor. Sevgilimle de her gün beraberiz haftada 6 gün kütüphanede saatlerce başımızı kaldırmadan ders çalışıp kalan 7. günde de gene beraberiz. Geçenlerde annesi sevgilimle benim ortak bir arkadaşımıza bu kız oğlumun parasını yiyor gibi bir sürü şey söylemiş daha sonrasında ben kadını arayıp bir sürü laf söyledim ve bir daha benimle işinin olmaması gerektiğini söyledim. Kendi hesabımı kendim ödüyorum ve maddi imkanlarımın yetmesi için çocuğu sürekli ucuz yerlere götürüyorum kütüphanede ders molası yemek yemek için. Ama çocuk sürekli bana hediyeler alıyor ama benim onların karşılığını verecek bir maddi durumum olmadığından bursum yattıkça çocuğa hediye alıyorum 3 aydır (hemşirelik okuyordum fakat bölümü sevemediğim için bıraktım ve hala okulu donduramadığımdan bursum yatıyor) çocuk annesiyle kavga etti annesinin kredi kartını falan annesine verdi annesinden para istemeyi bıraktı yani beni savunuyor ama hala en ufak bir şeyden korkuyorum acaba kadın gene bana laf söyler mi kadın gene bana sataşır mı oğlanın aklını kurcalar mı diye ve dediğim gibi sınava hazırlanıyorum ve gerçekten aşırı olmasa da sıklaşırsa eğer kafayı yerim. Dediğim gibi sevgilimle mutluyum ailesi baskıcı beraber kütüphaneye gittiğimizi bile bilmiyor falan falan (içimi döktüm o kadından nefret ediyorum yüzüme bir tanem diyip arkamdan bir sürü canım şeyler söylemiş)

Güncellemeler
8 ay
oğlana farklı kütüphanelere gidelim demeyi düşünüyorum ama yanyana oturmayalım dememe bile aşırı üzülüyor
Yks senesi sevgili yapılır mı?