Eşimle 1 yıllık evliyiz kendisi lise arkadaşım. Çok sosyal olmayan biri. İlk sevgilisi de bendim zaten. Benimle şu an asla ilgilenmiyor her davranışı sahte geliyor resmen bir robotla yaşıyor gibi hissediyorum. Zorla sevgi sözcükleri söyletiyorum düşündükçe ağlayasım geliyor. Hep mi böyleydi diye soracak olursanız evet hep böyleydi ama en azından birlikte yaptığımız aktiviteler vs oluyordu çok da batmıyordu. Beni aldatıyor mu vs diye düşündüm ama evden çalışıyor herhangi bi geç gelme vs durumu olmuyor evden hatta odasından nadiren çıkıyor artık çok üzülüyorum ağladım böyle yapacaksan boşanalım diyorum ne boşanması naptım ki boşanmayalım yok diyor😥Şimdi bu durumda benim bu adamı aldatsam terketsem normal olmaz mı nolur söyleyin. İlk günki gibi seviyorum ama karşılığını alamayınca kahroluyorum her gün💔
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ sevdiğin için ve ilgiye aç olduğun için boşanmak istemiyorsun ama ondan ilgi alamadığın için belki de ondan intikam almak niyetiyle ihaneti düşünüyorsun. Yapma, kendine saygını kaybedersin. İlk sevgilisi benim demişsin, belki de adam başka türlüsünü bilmiyor ki bence bilmiyor, istemediğinden değil aslında hem doğası gereği hemde başka türlüsünü bilmediği için ilgisiz davranıyor, ona sen öğretmelisin, nakış nakış işlemelisin onu, birlikte ilişki terapistine de gidin, inanıyorum ki sevgi varsa aşılamayacak hiçbir sorun yoktur, hâlâ ilk gün ki gibi sevdiğini söylüyorsun o zaman ihanet etme, en mühimi kendine ihanet etme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle 1 yıllık evli olabilirsin ama liseden beri sevgili olunca her şey değişiyomu sevgiliyken ilgi gösterenler evlenince ilgi alakayı keser muhabbet etmez konuşmaz umursamaz bir kadın olarak sende mutsuz olabilirsin haklısın hanfendi bu durumda aldatmaya meyilliysen senin bileceğin iş
02 Yorumla
Soran+1 yılama neden kesiyor ki ilgiyi madem beni aldatmıyor başka bi kadın yok hayatında, hiç mi sevme sevilme ihtiyacı yok
- +1 yıl
Erkekler evlenince ilgiyi keser seni aldatmıyor olabilir ama sevmeye sevilmeye de ihtiyacı yok demekki adamın siz değerli çiçek sevilmezmi ya
+1 yılMadem bu kadar seviyorsun nasıl aldatacaksın? Eşin utangaç ve çekingen bir yüzden sana yaklaşamıyor o sevgi sözcüklerini rahatça söyleyemiyor. Eğer seni seviyorsa içinden seninle ilgilenmek iltifat etmek sana yaklaşmak geçiyordur zaten ama yapamıyor bunları çünkü çekiniyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHep boyledi demişsin evet o hep öyle kalacak başı neyse sonuda odur. Baksana bitirelim demişsin o " ben ne yaptimki demiş " gayet rahat sakın düzeltmeye çalış düzelmeye çalışın biterse hayatını çizersin. Beraber iken aldatma olmaz ayıptır günahtır yakışık kalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum saçının teline kıyamıyorum ayrılmak da istemiyorum. ama bi şekilde beni kıskanmasjnı istedim
- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanır. Deyimi dogrumudur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılAldatmayı meşru gibi göstermeyi lütfen bırakın artık. Bu çpk hassas bir konu ve normalmiş gibi gösterilmemesi lazım. Aldatmak yerine boşanabilirsin, neden aldatıp öz saygına leke süresin ki?
60 Yorumla
+1 yılSaçmalama aldatmak en çok sana zarar verir, ne yap et bu sorunu çözmek için onunla konuşmaya çalış, erkeklerin çoğu böyle maleseff, dırdır yapıyorsun sanip gecistirriler ama iş ayrilmaya gelince pişman olurlar, bu raddeye gelmeden ona ne kadar üzüldüğünü belli etmen lazım, ilgini çek mesela, sanki o yokmuş gibi davran ama bunu trip olarak yapma okadar normal yap ki sorgulasin neden benimle ilgilenmiyor neden bensiz mutlu desin, aksam geldi mesela yemekten sonra kendinle ilgilen, bı kitap oku, telefonunla birşeyler yap illaki anlar.. benim eşim ilgisiz olduğunda öyle yapıyorum hemen yanima geliyor 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatmanın affı yok sebebi de olamaz. Eşin ne yaparsa yapsın onu aldatamazsın. Aldatıyorsan demek ki içinde bu karaktersizlik varmış. Eşin ne yapsa ne yapmasa eninde sonunda onu aldatacakmışsın. Sizin gibi karakter yoksunlarından bıktık artık. Yaşamayı haketmiyorsunuz. Utanmadan aldatmam normal olmaz mı demişsin bir de. Rezil kadın.
22 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim ben eşimi aldatmadım ki? Diyorum ki böyle kocayı aldatmam terk etmem meşru değil mi? Aldattım veya aldatcam demiyorum
+1 yılBelki de eşin, işten kafasını kaldıramadığı veya işle alakalı sıkıntılar yaşadığı için mental olarak bazı şeylerin farkına varamıyor olabilir.
Aldatmak seni her ne koşulda olursan ol, haklı yapmaz.
Boşan, bitir aldatılmayı kimse haketmez.
Sevgin varsa eşinle konuşmaya çalış, muhabbet kur.
Karşılık beklemektende vazgeç. Çünkü gerçek sevgi karşılık beklememektir.
Beklenti içine girersen üzülürsün.00 Yorumla
+1 yılSırf bunun için aldatmayi mi dusunuyosun? Aslında ne kadar şanslı olduğunun altını çiziyosun anlattığına göre hayatında senden başkası olmamış bu kişi birine nasıl davranılır ne söylenir tam olarak bilmeyen biri sen öğret o zaman ona benim söylememle deme başta sen öğret ki devamında o gelsin eğer deseydin başta çok iyiydu şimdi değişti diye o zaman tamam derdim sorun var bu kişide ama başından beri böyleymiş biraz zaman ver sen yakinlas tatlı ol ki oda öyle görsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlu değilsen gider avukatına vekalet verirsin açarsın davayı boşanırsın sonra istediğini yaparsın. O boşanmayalım diyor diye sana ilgi ve sevgi vermeyene katlanmak zorunda değilsin. Aldatırsan haklıyken haksız konuma düşersin. Aldatmak alçaklıktır, kahp. liktir. Yapmayın.
00 YorumlaAldatmak için bahane aramaz sağlıklı bir insan. Ayrıca başından beri böyleyse ve durumdan rahatsızsan niye evlendin?
Kaldı ki mutlu değilsen ayrılmak dururken aldatmak tam olarak neyin çözümü? Kendine yetmeyi beceremeyen kültürsüz aciz bir kadın.. adam bile seviyor taklidi yapmakta zorlanıyor doğal olarak
Troll değilseKezbbansın trollse böyle absürt bir soruyla eğlenecek kadar düşük zekalı
00 YorumlaEşinle konuşmalısın. Eşler hanımlarınyla, şakalaşır, iltifat eder , nazikçe dokunur, her eşin yapması gereken normal şeyler, kadınlar hassastır sevgiye muhtaçlar, hanımlarınıza robot gibi davranırsanız sizden soğur. ama asla eşini aldatma. Aldatmanın hiçbir bahanesi yoktur. Eşine ne hissettiğini açık açık söylemelisin, değişmese boşanabilirsin, sonuçta her kadın sevgiyi hakediyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3senedir erkek arkadaşım ile yaşıyoruz bazı şeyler yaşadı maddiyat olarak 3 aydır ilgi yok. Normalde aşırı ilgili romantik dibinden ayrılmayan biriydi. Bunun eksikliğini yaşadıkça kahroldm psikolojim bozuldu. Ve onunla kavga ederken yanlış kelime kullandım başkası olsa seni aldatır diye şimdi aramız daha kotu. Sebebini bulmaya çalış bence veya ilgiliyse biraz ilgisiz davran
26 Yorumla
Soran+1 yılsenin adına üzüldüm, istediğin zaman dertleşebiliriz
Soran+1 yıl@kdrogz34 hayır
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Sizde çocuk var mı çocuk çok etkiliyor cnku
+1 yılkonuştun olmuyomu gidip boşanma davası açacaksın aldatmak bir çözüm değil çare değil konuşacaksın tepki vermiyorsa şapkanı al boşan kimle ne yaparsan yap suçsuzken suçlu durumuna düşme
20 Yorumla
+1 yılkonuşarak çözmeyi denemeli ardından boşanma kararı alıp almaman konusunda kendini dinlemeyi dene. aldatma konusuna gelince içinde varsa mutluluktan uçarkende aldatabiliyor insanlar kendine bahaneler üretme
00 Yorumla
+1 yılEvet aldat bence. Erkek ilgisiz bırakınca ben de diğer ilgi veren erkeklerle konuşurum.
52 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum olacak of sıkıldım
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır hayır sakına aldatma ama konuşun ona bir kadın olduğunu ilgi alaka bekledigini bunun bi ihtiyac oldugunu anlat taş degilse anlar heralde
30 Yorumla
+1 yılBence yollarınızı ayırmanız gerek aldatmak doğru olmaz mutsuz bir evliliktense yeni biriyle tanışıp yeni bir sayfa açıp daha mutlu olabilirsin ve bu sana daha iyi gelir ve şunu söylemek istiyorum bu dünyaya bir kere geliyoruz anı yaşa mutlu olmayı kovala bir ömür mutsuz geçmez böyle
10 Yorumla
+1 yılaldatmak hicbir zaman normal bir sey olamaz karaktersizliginize bahaneler uydurmayin. sorun varsa koy bosanma kagitlarini onune imzalasin k*pek gibi cunku gorevini yapmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Seviyorum diyorsun aldatsam normal olmaz mı diyip aldatmaktan terketmekten bahsediyorsun.. Liseden sevgilinmis hiç mi tanıyamadın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılTerketsen normal olur. Aldatma dediğimiz şeye ben asla normal demem. Ama hiç oluru yoksa yap. Farklılık başta mutlu etsede kötü de hissedebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar içinde yaşar sevgisini, seni sevmese başkalarına giderdi, ayrıca açıkçası sevmiyorsan boşan onun gururunu niye iki paralık ediyosun?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik budur alış bu duruma. Cok can attığınız evliliği elde edince boyle seyler söylemeniz beni dedirtiyor resmen.
02 Yorumla
Soran+1 yılhep mi böyle oluyor
- +1 yıl
E heralde yani adi ustunde evlilik. Ev ve monoton bir hayat. Siz istiyorsunuz bunu. Sikayet ermeyin artık yeter.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bir sey yapmiyor neden bu dusunceler. Aldatsaydi capkin olsaydi sahte kekimeler kullansaydi daha mi iyi olurdu.
Manyakmisin sen otur oturdugun yere00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormalleştirmeye çalışman asırı saçma. Otur konuş baktın olmuyor yollarınızı ayırın.
Şu boktan olayı normalleştirmek nedir10 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman o da hatasinı bilsin ki evlensin esine öyle yapmasın hemen aldatmaya yelken aciyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz olmasını konuştun mu? Hadi konuştun diyelim ve hala aynı davranışları sergiliyor. Boşanmak ne güne duruyor...
00 Yorumla
+1 yılÖnüne çekip adam gibi konuşacaksın bu konuyu ve gerekirse boşanacaksın, zorla bile olsa. Aldatma asla bir yöntem değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun ve detaylı bir şekilde bu konuyu sizinle konuşmak isterdim fakat bu kadar yorum arasında yazmış olduğum yorumu göreceğini pek sanmıyorum bende evliyim çünkü senin yaşadıklarını yaşayan bir erkek düşün işte.
00 Yorumla
+1 yıltabi ozel sorunlar esler arasinda olur ama konusup halletsen aldatmasan daha iyi oyle bir sey varsa ayril bari
00 YorumlaSenin varlığını s... evli olmak eş olmak kavramlarını düşünün. Ortada buluşun onu aldatmanın gerekçesi olmaz o bunu hak etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılSen kafana koyduğunu yaparsın sende o potansiyel var ve anlaşılan buna meyillisin önce Boşan sonra ne yaparsan yap
00 Yorumla
+1 yılboş ver ya aldatmaya devam et durust olani s1kerler zaten😙💅
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadım ki
- +1 yıl
o zaman aldatmaya basla🫠💅
+1 yılolmaz
aldatmanın normal olması için sebep yoktur
ne zaman bu kadar geniş oldunuz
boşa madem10 Yorumla
+1 yılAldatmayı hiçbir şey normalesstirmez. Terk etmek neyse.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Daha fazla iletisim kurmaya calis. Ancak boyle devam ederse ne diyim haklisin sonu belli.
01 Yorumla
Soran+1 yılkurmaya çalışıyorum ama her cevabı sahte. bazen ilgi alanı olan şeyler hakkında konuşabiliyoruz sadece
+1 yılEşinle oturup konuşsan durumunu anlatsan daha iyi olmaz mı tek çözüm yolu bu mu
00 Yorumla"odası" derken:d gidip okşa bişi yap çok mu tepkisiz knk
00 Yorumla
+1 yılAldatmıyor diyorsun ama sosyal medyadan konuştuğu biri olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl aw aldatmak neren çıktı tabi ruhunda kaşarlıkkk var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. madem en basindan beri biliyordun boyle bir adam oldugunu neden evlendin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelde zaten insanlar bu sebeplerden ötürü birbirini aldatıyor...
00 Yorumla
+1 yılmaalesef yanlış tanismalar yanlış anlaşmalar 3vlilikte. sonu bu duurma getiriyor... İşiniz zor.
00 YorumlaTabi çok normal olur. Aldatman lazım, durduğun hata.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Önüne bakacaksın kararı sen vereceksin , aldatınca ayrılma olmayacak mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızları böyle işte sorunu konuşup çözmek sadık olmak gerekirken aldatmaya meyilliler :)
00 Yorumla
+1 yılzorla güzellik olmaz önce konuşun samimi olarak. ayrıca ayrılınca sana zarar vermemesi için anlaşma imzalayın. haberlere çıkmamak için
00 YorumlaPisman olmayacaksan aldat, kendine bakabilceksen ayril. Oyle evlilik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey aldatmaya sebep olamaz. gidersin boşanırsın sonra ne halt yersen yersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmana haklı sebep değil istemiyorsan ayrılsın çok çok ama aldatma gibi hakkın yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadının verdiği hazzı kimse vermiyor. Neden bilmem
00 Yorumla
+1 yılAldat tabi ki seni doyurmuyorsa yatakta hak ediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak normal bir şey değildir. Aklınız alıyordur umarım. Çift terapisti denemenizi öneririrm.
12 Yorumla
Soran+1 yılikna etmem gerek ama sanmıyorum hiçbi sorun olduğunu düşünmüyor o
Cevap sahibi+1 yılBen olduğunu düsünüyorum de ne yapacak oturacakmmı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşini aldatacağına boşanman doğru olmaz mı bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni kıskanmasını istedim
- +1 yıl
Sakın kıskanmaktan ötesini yapmışsın. Kıskandıracak başka yollar da var. Aldatmak çözüm değil
+1 yılBir erkek olarak gururuma yediremem eşim dediğim insanın beni aldatması madem sevmiyorsun o zaman ayrılmak gerek ayrıl ve istediğiniz kişiyle istediğiniz şeyi yapın aldatmak meşru değildir çok iğrenç knkm 😡
00 Yorumla
+1 yılAyrılmayı istemek çok normal bir düşünce ama aldatmanın asla bahanesi olamaz olmamalı kesinlikle ancak bana göre herhangi bişey yapmadan önce bu düşüncelerini eşin ile konuşup birlikte bir çözüm yolu bulmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolsün ama aldatmayı meşru gibi gösterme büyük karaktersizlik anlasamiyosun bosanirsin ne varda başkasına yatican
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bir durum. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Ya adam gibi boşansın ya da hayatına bak. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılEx birini bul aynen aldat gitsin. sana zevk veren seni sohbet ettiğinde mutlu eden birini bul. ya da direkt ayrıl , ayrılamıyorsan kesinlikle kafanı dağıtacak birini bulmanı öneririrm. evliym yazarsan konuşabilrz. bekliyorum mesajını :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz kafanı dağıtman rahatlaman gerek çok fazla düşünüp takılmışsın bu konuya bende evden çalışıyorum ve eşimde senin gibi düşünüyor bazen.
00 Yorumla
+1 yılEğer sen sevseydin zaten aklından aldatmak geçmezdi sen o adamı üzmeden ayrıl adamında günahına girme madem aldatacaksın boşan adamdan senden ricam adam kendi halinde biri sadece bu.
10 Yorumla
+1 yılOnceden de böyleydi diyorsun evlenince niye daha iyi olsun elbette ayni evde yaşayınca monotonluk başlıyor sakın aldatma
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan. Eşiini de dinlemek lazım öyle tek taraflı olmaz. Bu kadar da İlgi meraklısı olmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi istiyorsan sınırsız verebilirim. Bekliyorum 0zele 😊😉
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım