7 aylık bebeğim var eşim benden soğudu kayınvalidem görümcenden bıktım sorumu okuynn napıyım?

7 aylık bebeğim var. Eşimin davranışları değişti. Annesi ve ablası bana huzur vermiyor. Eşim eve geç gelmeye başladı 4 aydır işleri yüzündenmiş. Bazen dr farklı şehirlere toplantılara gidiyor. Annesi yanda görümcem benimle kalıyor. Yoğun çalıştığını biliyorum ama abartıyor. Başka kadınlarla görüştüğünü düşünüyorum. Görümcem ce kayınvalidem de beni anlamıyor onlara göre ben çocuğa bakıyım iyi anne olayım. Geçen gece eşimle tartıştım geç geldi telefon elinden düşmüyor. Bakıcam dedim diye duymadığım hakaret kalmadı. Üstüme yürüdü ben onu boğuyormuşum. Yatak odasına kaçtım kapıyı kilitlicekken içeri girdi kafamı dolaba vurdu iki kez. Böyle öküzlükler yapıyor sonra bana yanaşmaya çalışıyor. İyice soğudum artık çok bunaldım. Hiçbirini istemiyorum önceden böyle değildi çok kibardı. Ben ne yaşıyorum böyle ne çekiyorum bilmiyorum?

7 aylık bebeğim var eşim benden soğudu kayınvalidem görümcenden bıktım sorumu okuynn napıyım?