kim kız ben anlamadım benim bildiğim tam tersi olur 🙄 sorumluluktan da mı korkmuyor? sürekli onu kullandığımı düşünüyor hayır yani sevgilimizide mi arzulamayalım 😐 sonra diyor ki ben evlilik için seni zorlamıyorum e bu ne o zaman valla kızlar evlenmek istemeyen erkeğin kıymetini bilmiyor bence
Abla sende roller tam tersi olmuş adamı kullanmak mı istiyon niyetin ne anlamadım da seven insan zaten bi an önce evlenmek ister herşeyi daha düzgün helaliyle yaşamak ister sen çocuğu eve atma peşindesin anlamadım devir mi değişiyor biz mi geri kalıyoruz anlamıyorum
25 yaş evlenme çağı mı sence asıl erkekler o yaşta bile kaçar evlilikten bunun yaşı yoktur aslında tamamiyle olgunluk. Ee sen daha çok küçükmüşsün ya yazık günah değil mi böyle şeyler yaşaman için yargılamak haddime değil ama üzülüyorum böyle şeylere bırak okul oku ne biliyim sevgilin olsun tamam da belirli bi seviye de belirli bir samimiyette anladın bence sen
Ee yani daha 19’dasın nasıl sorumluluk alcaksın dicem de bu zamana göre yani sorumluluktan bahs ediyorum yoksa bak benim kız arkadaşım 25 yaşında evleneceği kişi 22 erkek olan yani bu daha ağır bi sorumluluk ama işte yapıyla alakalı
Eskiden geç evlenilmesinden yanaydım artık erken evlilik daha mantıklı geliyor. En libido yıllar boşa geçiyor. Gerçi siz yapıyor olabilirsiniz ama resmi ve sürekli daha iyi gider. Evlen bebek de doğsun olgunlaşırsın zaten bir anda. Gezme, tozma yine yapılır.
Bu adam gay mi bana mı öyle geliyor? Sen beni arzulayacaksın ve sevgilim olacaksın bırak düğünde oynamayı yataktan kalkıp yürümeye dermanın kalmaz 😎 Doğru kişiler yanlış kişilerin eline geçerse...