Kizlarin çoğu evli erkeklere daha çok ilgi duymasinin sebebi nedir baskasiyla birlikte oldugunu onunla bi geleceğinin olmadigini bildigi halde neden evli erkekleri severler ki okadar bekar varken
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evli erkekler, olgundur. Eşiyle ilişkisi monotona bağlamıştır. Genç bir kızla sohbet ettiğğnde ona karşı çok içten ve düzgün davranır. Genç kız da etkilenir. Sebep bu
022 Yorumla
Soran+1 yılAma kadin bunu yapsa kimse evliligin monotonlastigini soylemez kadin o… dir der
Soran+1 yılBende evliyim eşimi bu konuda cok kısıtlıyorum ve bana eger boyle devam edersen istemezsice yanlis yola saparim yapma diyor
- +1 yıl
Kesinlikle haklı. Eşini çok kısıtlama. İnsanız. Sen de eşinde birbirinize ne kadar baskı yaparsanız yapın. İnsanın aldatacağı varsa emin ol aldatır. Ama gereksiz günahını alırsan, veya bu konuda baskıcı olursan inan inadına aldatır. İpleri biraz serbest bırak. Emin ol sana daha çok sevgi duyucak. şu an anladıpım kadarıyla seni sevsede bu yaptıklarından dolayı sana bileniyor hep
Soran+1 yılEvet oyle evlendikten sonra sifresini degistirdi telefonuma dokunamasin o benim ozelim buna karisma ona karisma dedikce ben daha cok inatla karismaya basladim karakter olarak aldatacak bi adam degil cok karakterli ama işte insan supheleniyor
- +1 yıl
Kanka valla tlf şifresi olayına ben takık durumdayım. Tlf şifre koymak nedir? En kızdıpım olay. burada okuyorum. Tlf benim özelim, eşimde kocam da olda bakamaz diyenler var? Benim de eşiminde şifresi aynıdır. Tlflar da hep ortadadır. Eğer tlf şifre koyulup eşimden saklıyorsam emin ol ki bir işler çeviriyorumdur.
Soran+1 yılEvet bende o yuzden takiyorum bu duruma ve onu surekli sorguluyorum bazen aldigimda 10 sn veriyrm neye bakacaksan bak sonra hemen ver der ama genel olarak tlini asla vermez
Soran+1 yılOna bu konuda empati yaptiriyrm ama ise yaramiyor o empati kurmaz ve bakmaz bana senin baskalariyla konusmiyacagini biliyrm diyor sadece bana bugun psikolojiyle kiskanclikla ilgili videolar izletirdi bak kiskanmamn gerekiyor beni sıkmaman gerekiyor benim ozel alanima karismaman gerekiyor dedi bende olur kiskanmam dedim aa bizim eski okuldan bi erkek mesaj atmis arkadasimdi dedim sinirlendi kavga edip bagirdi gitti😂
Soran+1 yılBunu denedim yok oyle sorun olmaz yasamasin diyor
Soran+1 yılWalla yanimda surekli oynuyor haber falan izliyor telefon oyunu oynuyor bildirim birsey gelmiyor bazen cok tartistigimda al yanimda neye gireceksen gir sonra ver der normalde telefon karistirmayi sevmem ama gizemli olunca ilgimi cekiyor
Soran+1 yılErkekler aldatinca kendilerini cok belli ederler hem o aldatamaz benden daha iyisini zor bulur aramizda 14 yaş var bu ikinci evliligi
Soran+1 yılCinsiyetiniz ne
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılKadin
Soran+1 yılO yuzden anonim takilmak daha iyi biz knk olamayiz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Evli erkekler düzeni olduğu için ve evliliğinde problem olmadığı için iyi erkek rolünde hissedilir mesela eşinden ayrılmış erkek ise kötü rolde dir daha çok uzun sen anladın dediğimi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama benim sordugum sorunun cevabi degil bu bekar hickimseyle evlenmemis erkekler var ama genc kizlarin ilgisini evli erkekler cekiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli daha tatlı olur sahipli biri seni tercih etigi için birde bazı kızlar onlardan ayrılmak daha kolay ve onlar daha gercekcileri çünkü her iki tarafından istediği belli
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
- +1 yıl
Sende yaptın mı böyle bişey
Soran+1 yılHayir cok sukur oyle hatalarim olmadi
- +1 yıl
Yani başka hataların var ama öyle hataların yok öyle mi😀
Soran+1 yıl20 yasindayim 1.5 yil nişanli kaldim 3 aydirda evliyim
Soran+1 yılHata yapacak zamanim olmadi
- +1 yıl
Analdim ozamn kocanın pesinde birileri var
Soran+1 yılYok ama olmiyacak anlaminada gelmez
- +1 yıl
Peki sen belki gözün dışarı kayicak sonucunda kocandan başka biri olmadı
Soran+1 yıl3 ayim bile olmadi yeni evliyiz
- +1 yıl
Bugün için demiyorum gelecek için dedim ama sen taze evlisin burada bizim yaninmzda olucagina kocanın yatağında olsana kızım 😄
Soran+1 yılOda benim sorunum diyelim
- +1 yıl
Sıkıntılar varrr k. b ama daha bismillah ne sıkıntısı sizin tavşan gibi heryede iş yapmanız gerekirken sıkıntılar var diyirsan işini var haberin olsun
Soran+1 yılEvlimisiniz
- +1 yıl
Evet neden sordun
Soran+1 yılEvlilikte ilk zamanlar surekli sarmas dolaş olunacak düşüncesi var ama gercekte oyle olmuyor
- +1 yıl
Yok o sarmaş dolaş değil yatakdan çıkmıyorlar düşüncesi var öyle olmuyor 😄
Soran+1 yılBen kibar olani soyledim
- +1 yıl
Haha erkek yapısi k. b 😄😀sertlik bizim içimizde var biz sert diyoruz mesela siz odun 😀
Soran+1 yılEvet olabilir biz daha nazigiz😂
- +1 yıl
Haha ama hiç yatakda bna narin davran diyeni görmedim 😄onu yapıcaz
Deveye diken insanı s... demişler ekosistemin saçmalığı işte
014 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılEvet dogru kadinlar onlara kotu davranan erkekleri daha cok severler bu kadinlarda geçmişte iyi bi ailede buyumemesi baba sevgisi gormemesinden kaynaklaniyor o duygu onlara daha tanidik geliyor kucuken onlara sevgiyi boyle ogretmişler
Soran+1 yılEvet psikolijik rahatsizlik evli erkeklerle bekarlarda onlara kotu davransa onlarida cok severler o yuzden heryerde kiz cocuklarinizi cok sevip deger verin diyorlar bakin bu kotu yolla dusmus cok hata yapmis kizlarin hepsi sevgisizliktendir
- +1 yıl
Sevgisizlikten dolayı başkalarının zevk arzuları ihtiyaçları için kendilerinden fedakarlık edip olgun erkeklerin altına yatıp onları kullanan insanlara kendilerini kullandırtmaları sevgiyi bulmak değil 4ptallık yobazlıktır. Sevgi bu değildir bu körü körüne birine biat edip onu mutlu ettiği için ondan değer görmeyi beklemektir 4ptalca bir düşüncedir. maalesef aile ve coğrafya kaderdir insan ne yaparsa kendine yapar bunlar çözüm değildir her insan kendini geliştirebilir. Kimsenin kimseye duygusal anlamda ihtiyacı yoktur.
Soran+1 yılEvet aptaliktir ama bazi seyler insanin elinde degil insanin cocukken duygusal ihtiyaci vardir anne babaya maalesef sevgisiz buyuyen cocuklar baskalarindan sevgi kirintilari beklerler o sevgi kirintilari icinde kendinilerinden cok taviz verirler
- +1 yıl
Genelde bu geçişler 14-18 yaş aralığında oluyor +20 yaşına gelip kendini geliştirmiş insanlar bu tür hataları yapmaz. 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar asla kendimden küçük biriyle olmadım olmamda bunu yaşayan kızların zaten olgun aklı başında birinin ona cinsel manada zarar vermeyeceğini bilmeli ona bu şekilde yaklaşan birinin ne kadar midesiz olduğunu bilmesi gerekir.
Soran+1 yılOyle gecmiste elbete konustugum insanlar oldu ve bana cinselikten bahsedenleri hayatimdan cikariyrdum hem aileden gelen ayip zihniyeti vardi hemde sadece beni kullandigini biliyordum biraz bu konuda cok kuralciyim benim icin bakirelik onemli
Soran+1 yılEvet ama gunumuzde bu durum cok yaygin kizlar bu durumda cok kullaniliyor
Soran+1 yıl😂 evet ztn ayni dusuncedeyiz o yuzden uzatmanin bi anlami yok😂
+1 yılEşinden daha güzelim. Evli birini bile elde edebiliyorum egosunu tatmin etmek icin
013 Yorumla
Soran+1 yılBence bi parasal boyutuda var evli erkekler metreslerine daha cok para yediriyor kizlar bu yonude kullaniyor
- +1 yıl
Aynen o da var. Seninde böyle yanlış duygulara kapıldığın oldu mu
Soran+1 yılHayir evli erkekler yanaşti hata bi ara kuzenimin eşi surekli bana yaziyordu kuzenime soylememi istiyordu ama ben engeledim onu bi kadina bunu yapamam bende kadinim sonucta
- +1 yıl
Kuzenine yazdığını söylemeni mi istedi
Soran+1 yılBenimle konuştugunu kuzenime soylemememi istedi gizli yaziyormuş
Soran+1 yılSize gelecem eşimle dedi gel tabi enişte dedim bana kahve yap diyordu tlin var mı sana tl alayimmi paran var mı diyordu karisiyla konuşuncada durumumuz cok kotu borc altindayiz diyordu karisi
Soran+1 yılAma tabi ben hepsini red edip engeledim
- +1 yıl
Hee anladım. Iyi yapmışsınız. Evliler cok daha sansli cidden. Biz bekarların da hakkını yiyorlar 😂😂
Soran+1 yılEvliler doyumsuzlar
- +1 yıl
Valla bende doyumsuzum ama yalnızım işte
Soran+1 yılYanlizim diyen erkeklere pek inanmiyorum alternatiff cok artik kizlar surekli kisa surelide olsa erkeklere cok yanaşiyorlar
- +1 yıl
Inan yalnızım. Iste ben kisa süreli istemiyorum ondan sanırım
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılTecrübeli test edilmiş onaylanmış ve sorun çıkartmayacak biri olması
02 Yorumla
Soran+1 yılSizdemi aldatiyorsunuz eşinizzi
- +1 yıl
Yargılamak için mi soruyorsun bilmiyorum ama bazen oluyor evet
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yanında kadın olan erkeklere ilgi duyar. Kız çevresiyle kafeye restorana gidiyorsun normalde yüzüne bakmayacak kızlar gözüyle yiyor insanı resmen
073 Yorumla
Soran+1 yılEvet oylede cok oluyor cunku baskalari tarafindan begenilen erkekler daha cok ilgi cekiyor bi rekabete oluyor
- +1 yıl
Evet sebep bu. Yalnız erkekleri sevmez kadınlar. Ne kadar yakışıklı zengin olursa olsun
Soran+1 yılEvet oyle bi kiz olarak bende de o duygu var evli erkeklere ilgim olmadi ama bi cocugu sevmesem o cocugu baska bi kiz sevince izin vermem sevmeye baslarim
- +1 yıl
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Soran+1 yılHuyumuz kurusun
- +1 yıl
Bazen gidip hadım etmek istiyorum kendimi. Aseksüel gezerdim ne güzel
Soran+1 yılDurum okdrmi vahim😂
- +1 yıl
Abi gözünüzü seveyim böyle huyları insan nasıl sevsin ya. Tıbbın geldiği son nokta ya
Soran+1 yılErkeklerinde degisik huylari var ama
- +1 yıl
Napalım yani bir kız sevsin diye rol yapan biriyle mi çıkalım 😂
- +1 yıl
Sahte evlilik yüzüğü fena fikir değil 😉
Soran+1 yılÇıkmak degil ya bi kiz seni begeniyor gibi yapsin yeter😂
Soran+1 yılMesela bi cocuk vardi 7 yil boyunca kucuklugumden beri pesimden kosuyordu agliyordu ben onu hic sevmedim bi kiz bana yazdi ben onu seviyorum ondan uzak dur falan cocuk daha tatli geldi gozume😂
- +1 yıl
Garipsiniz valla ya :)) artık o kadar ulaşılmaz geliyorsunuz ki, sanki tüm kızlar Antarktikada ben burada 😂
Ama o tarzda sadece hoşlanma olur ya. Sevmek sayılmaz. Çabuk soğursunuz
Soran+1 yılTabiki o kizdan kopardiktan sonra bi sure sonra soguyoruz zaten😂
- +1 yıl
Kızım sizin derdiniz ne 😂😂😂
Soran+1 yılBazi erkekler hakkinizi yiyor 5 kizi bi arada yürütüyorlar onlardan alin taktikleri
- +1 yıl
Bana birisi soru sorunca mesajda ne yazacağımı unutuyorum. Kaldı ki 5 kişi 😂
Soran+1 yılOyle olursan kaybedersin kizlar tatli dilli konuşkan erkeklere daha cok ilgi duyarlar
- +1 yıl
Biliyorum 😆 dürüstlüğü de hiç sevmiyorsunuz
Soran+1 yılYoo aksine durstluk bizim için cok onemli yalan soyliyen erkeklerden soguyoruz pembe yalanlar hariç
- +1 yıl
Valla ben dürüstüm diye herkes kaçıyor benden 😂
Soran+1 yılBen suana kadar durstlukten kacan kizi gormedim hata yalan soyleyince biz kizlar dalga geceriz bak yine yalan soyledi falan diye sadece pembe yalanlari severiz ozelemese ozledim desin gibi
- +1 yıl
Kendi karakter ve özellikleri ile ilgili peki?
Soran+1 yılKisiden kisiye degisiyor mesela bi kizla tanisinca ztn genelde kendilerini tanitilar kazanan erkeklerde onlari anlar ve onlarin istedigi gibi olurlar ilgili sevgi dolu deger veren erkek rolunu oynar kiz baglaninca geri adim atarlar busefer kiz o erkeklerin pesinden koşar benim gozlemledigim hep boyle
- +1 yıl
Ben kendimi tanıtıp dürüstçe ne varsa söylüyorum soğuyorlar 😂
Çok karışıksınız ya 😂
Soran+1 yılKizlar tipe bakar ama cok fazla yakisikliga bakmaz hata cok yakisikli erkeklerden kaçarlar bununla baş edemem derler cocukca hareketleri olan erkekleride pek sevmezler eglenceli ama dozunda olmali
Soran+1 yılİşte basta etkilemen lazim taktigin yanlış
- +1 yıl
Valla kızlarda şu hırs da çok, "ben bunu adam ederim"
- +1 yıl
Etkile sonra geri çekil mi yani 😂
Soran+1 yılEvet oda bircok kizda var tum omurlerini o kisiyi adam etmekle ugrasip edemiyorlar
Soran+1 yılYani oyle oluyor ama tabi cokta uzme kizlari sonucta ben kizlardan yanayim😂
- +1 yıl
Seni yaşam koçum tayin ediyorum, bir ara uğra sözleşmeni yapalım 😂
Soran+1 yılBen cok tecrubeliyim tum arkadaslarima ben akil veriyorum atarlar yeni tanidigi erkekleri tiplerine bakip bundan adam olur veya olmaz derim dediklerimde dogru cikar😂
Soran+1 yılAkil veriyrm olmadi pardon yardimci oluyorum
- +1 yıl
Teklifimi kabul ediyor musun? Maaş konusunda anlaşabiliriz 😂
Soran+1 yılOldu sana hemcinslerimi uzmen icin taktiklermi verecem
- +1 yıl
Hemcinslerin beni üzüyorlar. Ben nasıl üzülmeyeyim bunu engelle 😂
Soran+1 yılHep sizmi hemcinslerimi uzeceksiniz birazda siz üzülün😂
- +1 yıl
Sen de ne sexist çıktın ya 😑
İyi ki bir yardım istedik, iyi yapma 😒
Soran+1 yılBen tüm taktikleri verdim
Soran+1 yılDaha ne soyliyeyim
- +1 yıl
Aseksüel olucam ben 😑
Soran+1 yılZaten öyle bi niyetin var dilinden düşmüyor😂
- +1 yıl
Şimdi bu kadar konuşuyorum sence benim kaç sevgilim oldu ve en son ne zaman oldu?
Soran+1 yılBi 10 a yakin sevgilin olmustur bu konuşmalarinda hakliysan ve aylardir sevgilin yok
- +1 yıl
2 sevgilim oldu, 7 senedir de kimse yok hayatımda 😂
Soran+1 yıl28 yasindasin ama
- +1 yıl
Evet. 21 yaşımda oldu en son
Soran+1 yılBencede sen git aseksuel ol bende Şu an umidimi kestim senden😂
- +1 yıl
🥺🥺🥺😥🤧😪
Soran+1 yılVerdigim taktikleri denersen bi sansin olur ya da annene soyle sana o bi kiz bulsun evlen
- +1 yıl
😄 şaka icabı diyorumdum ya. Sağ ol sohbet için :)
Soran+1 yılBu soylediklerin şakamiydi
- +1 yıl
7 yıldır olmaması ve 2 sevgili değildi
Aseksüel olmak kafamdan geçen bir şey
Diğer işte kızlara bulaşmak konusu şakaydı :)
Soran+1 yılAnladim nasil mutluysan oyle devam et
- +1 yıl
Mutlu değilim, ama böyle de iyi. Sarmal gibi bir şey kızlar, ben de hassasım. Çok kalbim kırılıyor
Soran+1 yılHasas olanlar icin bu hayat cok zor bende cok hasasim 3 aydir evliyim 100 defadir boşanmayi dusundum😂😂en iyisi bekar olmak ohh mis kiracak kimse yok uzen yok walla hayatin tadini cikar
- +1 yıl
Böyle desene 😄 ben de diyorum neden erkek düşmanı bu 😂
Soran+1 yılBakma erkekleri hepsini öldüresim var elimden gelse yaparim😂
- +1 yıl
Benden başlarsan sevinirim valla 😂
Soran+1 yılYok once kocamdan basliyacam😂
- +1 yıl
2'ye beni yaz o halde 😂 ama önceden söyle nasıl öldüreceğini
Soran+1 yıl😂uzerinize bezin döküp öldurecem ya da tum erkekleri bi yerde toplayip benimle ayni dusuncedeki kizlarla aci cektirerek oldururuz 😂😂
- +1 yıl
Vay vay vay 😂 nefrete bak. Ama kurtulurum şu hayattan. Oh eline sağlık valla
Soran+1 yılKesin burcun yengectir
- +1 yıl
Hayır Kova burcuyum ben. Sen?
Soran+1 yılCok sasirdim kovalar cok ozguvenli olur tatli dilli ve kendilerini sevdirirler
- +1 yıl
Ben bitiğim kızım, bitmiş tükenmiş.
Ver ateşe, yak beni, kurtar
Soran+1 yıl😂😂 yok kizlara verecem iskence yapsinlar
- +1 yıl
Hay da, niye yahu
Soran+1 yılSebepsiz😂
- +1 yıl
Suçum ne ya
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence zaten mantıksız
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıksız ama bosuna dememişler kadin kadinin dusmanidir
Soran+1 yılEvet kizlar cok kotu bi yolda gidiyorlar maalesef
Ben öyle bi kız tanımadım hep kaçıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal sut içmişlerle karşilaşmişsin
Bende bunu merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki yorumlarda merakimizi giderirler😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evli kadinlari cok seviyorum. Ozellikle gusel evli kadinlari. Yasak gizli ve cekici
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evli kadinlarada ilgi duyan cok genç var ama sacma degilmi sonucta sana gelse bile evde eşiyle birlikte
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ulaşılması zor olan güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanlar imkansizlara bayilirlar
- +1 yıl
Doğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ego tatmini
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet buda mumkun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi