Aşırı iğrenç bir durum
Erkeklere ilgi duymuyorum
Ama bu olay hertarafta var
İğrenç ya
Evlilik de iğrenç birşey
Erkeklere ilgi duymuyorum
Ama bu olay hertarafta var
İğrenç ya
Evlilik de iğrenç birşey
Her toplumda yasaklar ilgi çekici oluyor. Kişi, başka birine ait kişiyi elde ettiğin de bunu kendince başarı sayıyor. Aslına bakarsanız tamamen egoistlik. Tabi bu durum ona ayak uyduran kişide de mevcut. Yasak ve heyecan.
Bir kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Dışarıdaki metrslik yapan kadın adamı eşinden daha çok hakettiğini düşünüp eşi ile rekabete girer ve erkeği elde eder. Rakibini yenmiştir. Muzaffer bir komutan edasıyla yatakta sevişir ama bilemez ki bunu yapan adam onu da başkasıyla aldatma ihtimaline sahiptir. Olay burada kadında biter.
Ön yargılarını alıp mağarana geri dön. evet bazı evli adamların başkalarına bakması ya da bazı kızların evli adamlara ilgi duyması iğrenç ama evlilik iğrenç değildir.
He evlensin kadınlar sonra da köpek gibi kullanın oldu
He konuş çok umurumda
Cevap
8Cevap
Herkeste yok, bende yok. Bende yoksa başkalarının bir kısmında da yoktur, geneleme yapılmaz
Aynen onlar normalde namuslu geçinen kezbanlar bir de. Seni beni yargiliyorlar. Neyse ki hak ettiğini yasiyor hepsi. :D
Evlilik bence tamamen gereksiz bir müessese , insanları birbirine zorunlu kılıp sorumluluk yükleyen saçma bir kavram
Günümüzde çok fazla arttı bunda evli erkeklerin de çok payı var çoğusu eşine sadık değil
Sadık olsa da bazıları abartıp elde etmeye çalışıyor.
Başını öne eğip reddetmesini bilecek o zaman 😄
Bilse de bazıları cidden elde edene kadar uğraşıyor yapmadığı kalmıyor
Çok denk geldin heralde aklı başında kadın bunu yapmaz ki yolludur onlar
Yollular yapıyor zaten
Herkesde yok karaktersizlerde var
Ortalık or@spu kaynıyor
Kim kime
Karaktersizlik diz boyu
O da kızların aç gözlülüğü
Ben duymam ne işim var evli adamla
Herkeste yok o , kasarlarda var
Aşırı iğrenç bir durum
Bunun bir çok nedeni var ama ne desem bilemiyorum.
Çünkü evli erkeğin performansı her zaman iyidir
İşiniz gücünüz sks iğrenç zihniyet yeter
Ne diyosun ya sorduğun soruya cevap veriyorum evli falan değilim sadece kadınların niye evli erkeklere ilgi duyduğunu cevapladım
Bende yok.
Herkes kendini aşmşda ondan
Bende yok
kimlerde warr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?