Kızlar ne yapayım?

Arkadaşlar ben nisanliyim ve nişanlımla farklı sehirlerdeyiz ikimizde çalışıyoruz. O bana yeterince vakit ayırmıyor ne zaman arasam işi var ya da arkadaşlarıyla birseyler yapıyor nisanlanmadan önce beraber de yaşadık bir süre. Ben başka bir şehirdeyim ve onu çok özlüyorum mutlu ya da üzgün anımı onla paylaşmak istiyorum ne zaman arasam kısa sürüyor konuşmamız ya da onun konuşmak istemediğini hissediyorum her konuşmadan sonra seni seviyorum der bana. En son bu pazar mesaj da arka arkaya 3 soru sordum bana beni bunaltiyorsun kafam dolu diyorum buna rağmen beni darliyorsun demiş bana halbuki ben onu hiçbir zaman darlamiyorum isim var dediğinde bile tamam diyip kapatıyorum sorgulamıyorum en son bu mesaji yazmış bir gün cevap vermedim ertesi gün gururu kenara koydum aradım açmadı dönmedi mesaj attım dönmedi en son dün gece aradım işlerim bitince dönerim dedi ben uyudum yine aramadı sabah da aramadı ve ben çok üzülüyorum ne yapmalıyım düşünmeden edemiyorum onunla aramız bozuk olsun istemiyorum.
Kızlar ne yapayım?