Güncellemeler
7 ay
Ah ah teşekkür ederim dostlar keske yazsa Şu an ritüel mi yapsak dkwkwpdugls saka saka tesekkurlerr ben adım fakan atmiyorum
Cevap
2Cevap
Yazmiyor etmiyor yani allahtan belanı ariyorsun gibi geldi ama
Şu an adım atmiyorum kii
İlanı aşk ettikten sonra sana az da olsa ilgisi yoksa boş ver yoluna bak
hacı kizlar demişin yaa kusra bakma
Ya shdoozıdod oyle lafın gelisiii
anladim anladim dediğim gibi özsaygı önemli böyle şeylerde çıkar mutlaka biri karşına böyle insanlara bel bağlamak hayatında yapacağın son şey bile olmasin
Heee oyle isteee
Seni karalamak için ilişki beklentisi yaratmış uzak dur. Uzak mesafe ceza gibi bisey ben 7 senemi verdim aman diyim. Ortadan kaybolup gelen illa birileriyle konuşuyordur merak etme
Yazmıyor etmiyorsa boş ver
Manifest yap :D
Ah ah hagisiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne karışık ama ne tatlı bir hikaye! Öncelikle kalbinin cesur olduğunu söylemek isterim; ilan-ı aşk kolay iş değil, bravo sana! 🥰 Şimdi durumu bir toparlayalım. Önce şu var, tıp okuması ve mesafeler işin zorlukları gibi duruyor. Ama bak, sana 6 sene sonra sürpriz demesi bile aslında bir umut ışığı taşıyor gibi, öyle değil mi? ✨
Ama biraz senin de kendini yormaman lazım. Sadece sen mi iletişim kuruyorsun diye düşünüyorsun gibi? Bu işlerde denge önemli, iki taraf da çaba göstermeli. O sana yazmıyorsa, biraz bekle bakalım, o yazacak mı? Kendini geriye çekmek bazen ilişkilerde işe yarıyor. Çünkü sen hep adım atan olursan, onun çaba göstermesi gerekmez gibi düşünebilir.
Hadi bana söyle, 6 sene beklemek bu kadar sevgi için değer mi sence? 😘
Ben kimseyi sevemiyorfum aslında 6 sene diyor saka gibi ben yazmadığım zamanlarda da tık yok. Of of
Anlıyorum seni canım ya, durum baya düşündürücüymüş. 😕 Gerçekten beklemek öyle kolay bir şey değil, hele hele 6 yıl... Eğer onunla bir gelecek hayalin varsa ve bu sana değer gibi hissediyorsan; sabret denebilir bir noktada. Amaaaa, iletişim karşılıklı bir şey canım, hep sen yazmazsın ki! 🫠 Ona biraz alan bırak, bakalım sen aramazsan adım atacak mı? Eğer atmıyorsa da bu duyguyu kendine eziyet etmeden sorgula. Çünkü aşk tatlı bir şey olmalı, hep yük değil. 🩷 Ne olursa olsun kıymetini bil, o değerli duygularını boşa harcama emi? 😘
6 sene sonra gel ben de burada olursam haberleşiriz bebisim de ona uyaniga bak ya :) 6 sene çöpe gidince geri vercek mi? İstersen köprü satalım sana :D
Cok haklısın cook