Kızlar ne yapmalıyım?

Yaklasık 1 haftadır sevgilimle aram acık ara ara konusmalar oldu dogum günüydü kutladım sonra kendi aradı filan. Ben zaman istemistim sonrasında o benden zaman istemisti. Araya dogum günü vs girnce yine de kutlamak istedim. Kafası güzeldi sonradan beni aradı. Uyuyakaldı telefonda. Sabah aradı dönücem dedim dönmedim aksam tekrar aradı yine müsait değilim arıcam dedim 15 dk sonra döndüm o müsait değildi filan en son aradı konustuk. O anda annemle babamla alakalı bi konu vardı babam aradı. O da sende bana karısmıcaksın bak annende kadın gibi kadın kıskanmıyormus filan gibisinden konustu sakalastı sonra asık mevzuya döndük Alkollüyken agzımdan yanlıs bisey cıkmadı dimi dedi. Hatırlalamamk cok kötü bişey filan. Hayır dedim normal konustuk gününü anlattı filan bende yogunum dedim. Tamam görüsürüz kendine iyi bak tlf kapandı bi daha da konusmadık bu 3. Gün bende aramadım. O da aramadı dün dısarı cıktım hikaye attım sabah gördü. Yine ses yok neden? Zaman isteyen kendiydi normal konustu sonradan ama?
Kızlar ne yapmalıyım?