Yaklasık 1 haftadır sevgilimle aram acık ara ara konusmalar oldu dogum günüydü kutladım sonra kendi aradı filan. Ben zaman istemistim sonrasında o benden zaman istemisti. Araya dogum günü vs girnce yine de kutlamak istedim. Kafası güzeldi sonradan beni aradı. Uyuyakaldı telefonda. Sabah aradı dönücem dedim dönmedim aksam tekrar aradı yine müsait değilim arıcam dedim 15 dk sonra döndüm o müsait değildi filan en son aradı konustuk. O anda annemle babamla alakalı bi konu vardı babam aradı. O da sende bana karısmıcaksın bak annende kadın gibi kadın kıskanmıyormus filan gibisinden konustu sakalastı sonra asık mevzuya döndük Alkollüyken agzımdan yanlıs bisey cıkmadı dimi dedi. Hatırlalamamk cok kötü bişey filan. Hayır dedim normal konustuk gününü anlattı filan bende yogunum dedim. Tamam görüsürüz kendine iyi bak tlf kapandı bi daha da konusmadık bu 3. Gün bende aramadım. O da aramadı dün dısarı cıktım hikaye attım sabah gördü. Yine ses yok neden? Zaman isteyen kendiydi normal konustu sonradan ama?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkiniz için de diyorum neden "illa o yazacak" "o yazmadan ben yazmam" tribine giriyorsunuz. Daha önceki ilişkilerimde de böyle toxic davranışlar oldu. O an ki müsaitse yazar konuşursunuz. O yazı ben yazmadim falam bunlar düşünülecek şeyler değil. Bu kadar boş şeylere takmayın.
Bu arada tartısmalarda arama yazmayı 2-3 aydır ben yaptım. Genelde ben adım atardım. Bu yüzden sonra zaman istedim. Sonra ben aradım konustum o zaman istedi vs dogum günü girdi araya. En son o arayıp kendini izah etti konustuk kapattık. Ama benden mi bekliyor su an bilmiyorum
Ya bu arasın diye bekleme
Konuşmak istiyorsan git konuş
Konuşmak istemiyorsan konuşma. Bu kadar basit
Ben konusmak düzeltmek tabi istiyorum ama sürekli ben yaptıgım icin simdi tekrar adım atarsam tam anlamıyla ona bunu kazandırmıs olacagım alıstırmıs olacagım
Canım benim konuşursun onunla baktın sana yüz vermiyor ya da seni yedekte görüyor basarsın tekmeyi
Ama beklemek saçmalık
Sadece inadından yapıyor hep beklenti içinde
Tekrar yazar ararsam buna alısır diye korkuyorum
Dediğim gibi seni yedekte görürse veya yüz vermezse basarsın tekmeyi
Dün dısardaydım hikaye vs sabah gördü hiç ses yok. Her sey aynı hala ekli kuzenlrri yengesi onlarda görüyor
Aradım az önce 1 saat arayla 2 kez bakmadı. Yani normalde bi defa aradıgımda genelde görünce dönüyor. Sadece uyudugunda hic telefonu duymuyor. Öğleden icmeye basladıgını düsünüyorum ama bilmiyorum? Napmalıyım simdi
Çok alkolik biri mi
Yazdım özelde
Oha cok uzun
bildigini
Böyle bos cevaplad vericeksen kimseye yorum yapma bence bos bos