Sahte bir arkadaşa mı sahibim? Lütfen biraz dertleşelim her şey üstüme gelmeye başladı?

Sınıftan bir arkadaşım var. Yakınız aslında bayağı ama sürekli ani bir şekilde bana yükseliyor sonra da iyi oluyor. Ya da trip atıyor sorduğumda benim yaptığım bir şeyden kaynaklı olduğunu söylüyor. Bugün bir olay yaşadım. 2 hafta önce sevdiğim çocuğun arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim. Cocugun adına S... diyelim Neyse bir şey demedim istiyorsan sevgili olabilirsin falan dedim. Hayir olmaz falan dedi. Neyse dünden beri bir trip bir trip. Bende sordum en sonunda ne oluyor diye. Neymiş ben arkadaşım S... ile konuşurken sürekli lafa atliyormusum konuşturmuyor muşum. Neyse bende biraz yükseldim buna ne diyorsun diye hemen geri vites yaptı işte daha nazik olmaya başladı. Önceleri pek ses etmezdim o da azarlardı. Şimdi de ben tripliyim konuşmuyorum yani soğuk yapıyorum. Neymiş o S... dan hoslanmiyormus sevmiyormuş ama böyle yapmam saçmaymış. Öyle bir şey yapmadım ve madem bir şey hissetmiyor neden bu olay ona bu kadar dokundu? Çocuğu seviyor işte belli. Bakışlarını hareketlerini görüyorum canım değilim. Ama gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum?
Sahte bir arkadaşa mı sahibim? Lütfen biraz dertleşelim her şey üstüme gelmeye başladı?