Arkadaşımdan supheleniyorum?

Arkadaslar en yakın arkadaşıma her türlü sırrı mı açarım. Sevgilimle aramızda geçen tartismalRi falan bilir. Ben onu çok yakın gördüm hep. ama ona guvenmemeye başladım. Geçen sene bu arkadaşıma bir haller oldu sevgilimin şehrinin spor takımına falan sardı sonra keşke o şehir de olsam diyodu ilerde oraya gidicem falan . Orası çok güzel. ben ordan bir Sevgilimi yaptın dediysemde ağzından laf alamadım. Ama ben öyle kotu bişey düşünmek istemedim. O öyle biri değildi çünkü. Ben arkadaşlarıma derim de Sevgilimi sosyal medyadan takip etmelerini istemem. Onlar da bunu bilir. Geçen sevgilimin takopcilerine bakarken o arkadaşımın takip ettiğini gördüm bide adını nick name falan değiştirmiş. sanki anlamıcam. Sinirlerim bozuldu. Niye bunu yapma ihtiyacı duyuyoki. Supheleniyorum ondan. Geçen seneki o halleri aklıma geldikcede sinir oluyorum. Ben ona herseyimi açıp guvendim. Ama artık güveniyorum. Böyle bişey olma düşüncesi geldikçe bütün huzurum kaciyo. Sevgilime bakan kardeşim bile olsa mahfederim. Böyle bişey yoktur demi? Bana bir akıl verin? Sizin düşünceleriniz neler
Arkadaşımdan supheleniyorum?