Marhaba bi sanal arkadaşıma vardı şimdiye kadar hiç bi sanal arkadaşıma bu kadar bağlanamdım ama birine çok bağlandım onu tanıyalı 2 ay bile olmadı ama ona çok bağlandım 2 hafta önce tartıştık ve ona benimle samim ol diğerleri gibi ol falan dedim ve iyice saçmaladım sonra samimiyim dedi ve öyleydi noldu bi anda bilmiyorum değilsin dedim konu uzadı ve sonra benden soğudugunu söyledi onunla konuşmak istiyorum ama o istemeyior bende soğuduğum biriyle konuşamak istemem ama napmalıyım şimdi bırakmalımıy'ım "benden özür dileyebilirdin en azından" dedi sonra diledim ama bişey değişmedi dahda kötüleşti şu an onunla konuşmak istiyorum napmalıyım o istemyor bırakmalımıy'ım
Güncellemeler
+1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
canim.. hemen baskasiyla konusmaya basla.. onunla bicak gibi kes diyalogu.. yazarsa cevap verme.. bak nasil degere biniyorsun.. ama asil sorun şu.. bence sen duygusal boslugunda bu sekilde hissettin baglandigini saniyorsun ama o kim ya.. tanimiyorsun bile😂😂🤣 dedigimi yap sen.. hic muatap olma.. hemen baskasiyla konus
Tekrar ısınır mı ki bana umursamıyor bile doğru söylüyorsun belkide zaman lazım dugusal açımdan bakmış olabilirim
daha beter isinir... kesinlikle.. ben yasca epey buyugum.. kizimin da o yun 9ynadigi bi cocuk vardi. Kizim tabi toylugun verdigi duyguyla baglandi, sonra cocuk trip yapip kesti diyalogu. Ben de kızıma dedimki hemen baskasiyla oyun oynamaya basla ve bu cocuğa asla yazma. yazarsa cevap verme.. senin gibi tepki verdi kizimda. 10 gun civari konusmadilar sanirim. Sonra cocukla yazismalarini okudum, cocuk defalarca ozur dilemis. kizimda bir daha yaparsan asla konusmam dedi. Cocuk nasil yalvariyor. Ondan sonra cocuk boyunun olçüsünü aldi, kizim arkadasligi bitirecek korkusuyla yillardir saygili saygili oynugor oyun ( tabi benim kontrolumde)... Ama taktik budur. dedigimi yap.. Hemen baskasiyla oynamaya basla.. ve yazarsa cevap verme
Çooooooooook teşekkür ederim bencede ona affetmesi için özür diledim baya sonra diğer gün bi gün gün boyu stories bakmadım baktım affettim yazmıştı
Harika bir annesini gerçekten
Sanal şeyler saçma bence
Zamana bırak
Öyle yapmaya çalışyorun ama dahada soğumasından endişeleniyorum
Arkadaşın da sen de bir süre birbirinize yazmayın ama sana yazarsa da tersleme illa özür dile diye de tutturma belki de hatasını fark etse de özür dileme huyu olmayanlardandır
Haklısın
Düzel ozaman sende
napabilirim sen söyle
Yalvar ozaman sende
Akıl fikir verin diye geldim sen ne diyon ayp gururumu çiğniyecek değilim kaç kişi defa özür diledim ama olmadı
nolucaktii
Bilemem
Üzüldün mu
yok sevinmsi🤣🤣🤣🤣
Yok sevindim kanka qaa
erkek mi
Hayır kız
ara bence
Konuşmak istemyor normalde yasam cevap verirdi falan ama şimdi eskisi gibi değil sanki bi yabancıyla konşyormuş gibi konuşyor benimle yani cevap veriyor
bozulmuştur sana içten davran
Anlamadım
Nasıl içten davranabilirim
yaz bana
Şey ben yazamyorum sana sen yapsana üzgünüm fazla soru soryorum ama ilk defa oldu öyle bişey daha önce yaşamamıştım