- Gezmeye bir yere gittiğimiz zaman bana insanlar çok bakıyor önümden geçen herkesin bi gözü mutlaka takılıyor bana (kadın ya da erkek farketmeksizin) eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor ve beni suçluyor sürekli çok süsleniyomuşum yok böyle giyersen bakarlar tabi. Halbuki ben çok açık giyinen birisi değilim normal giyiniyorum. Ama dediği gibi çok bakımlıyım ama neticede tel bakımlı kadın ben değilim yani etrafta. Ve eşimin yanında da çok fazla bakıyorlar insanlar acaba saçlarımın sarı olmasından mı kaynaklanıyor yoksa ben mi çok dikkat çekiyorum bilmiyorum ama neticede evlenmeden öncede aynıydım. Bu kadar rahatsız olacaktı madem neden evlendi benimle kafam çok karışık kendinr güveni mi yok yoksa gerçekten de sadece kıskançlık mı yapıyor anlamış değilim insanların bana bakması benim suçum mu? Millet neler giyiniyor ben en azından normal giyiniyorum. Neden bana böyle davranıyor. Güzel fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Lütfen dalga geçmeyin gerçekten kendimi kötü hissettiğim için buraya yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bakımlı olmak elbette ki çok iyi bir özellik ama bunu abartıp insanların dikkatini çekebilecek derecede ise eşin işte burada bi tık haklı açıkçası. Ve eşin seni kıskanabilir de bu durumda. Ama çok abartmadan tabii ki de. Eşinle birlikte bi kahve eşliğinde oturup rahatsız olduğun durumları sakin ve arkadaş gibi konuşabilirsiniz bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaş aralığına baktım da ne güzel yaş aldıkça güzelleşmişsin, cazibenden bir şey kaybetmemişsin, kendine bakan kadın her zaman kazanır, güzel yaşlanır kendine bakan insan.
Halbuki eşin sevinmeli, böyle cazibeli, alımlı bir kadının erkeği benim, ona yalnızca ben dokunabiliyorum diye, başkalarının davranışlarından seni sorumlu tutamaz.
Evlenmeden önce de açık giyinen bir kadınsan ve bu durumu hâlâ devam ettirmişsen, evlendiğinizde de açık giyimine ses çıkarmaya, laf söylemeye hakkı yok ki sen açık giyinen bir insan olmadığını ifade ettin, öyle olsan bile başlangıçta ses çıkarmamışsa evlenince de karışamaz.
Öyle kadınlar var ki, yürüyüşüyle dahi dikkat çekiyor, sen onlardansın sanırım, dişil enerjin çok yüksek sanırım. Seni suçlamaya da hakkı yok, aşırı kıskanç insan çekilmez. Umarım bu adamdan çocuğun yoktur, insan böyle kısıtlanmaya gelemez ya, ben burada bir güvensizlik gördüm ama güvensizliği kendisine karşı bu adamın. Seni göz hapsine alan, boğan bir adamla dışarı çıkmak zor olsa gerek17 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Açık giyiniyorum ama çok değil yani normal giyiniyorum. Çocuğumuz yok daha 1 yıllık evliyiz. Aslında bana çok sert davranışlar sergilemiyor ama her gittiğimiz yere süslenmek zorunda mısın diyor. Bazen normal giyin diyor bende kabul etmiyorum kendimi nasıl iyi hissedersiyordam öyleyim diyorum. Ben müsade edip tepki göstermesem makyaj yapma oje sürme o kıyafeti giyme bir yere çıkma diyecek ama ben izin vermiyorum öyle davranmasına beni bu şekilde kabul etmek zorundasın diyorum. O yüzden arada bir dile getiriyor ama ima ederek sadece sert tepkiler vermiyor çok şükür 🙏
- +1 yıl
Yine de çocuk konusunda acele etmemeni tavsiye ederim, haddim olmayarak iyice emin olmalısın ondan.
Çünkü çocuk olduktan sonra boşanmak daha zor. Elbette ki mutlu bir şekilde evliliğin devam etsin ama insan her ihtimali düşünmeli ve bile bile lades oynamamalı, kendini ifade etmen, eşin bile olsa bazı konularda tavizkar olmaman, boyun eğmemen çok güzel. Sert tepkiler veriyor olsaydı diyecektim ki bu adam şiddete meyilli, böyle olmaması harika, bazı şeyleri aşması gerekiyor.
Belki seni kaybetmekten, kaptırmaktan korkuyor da olabilir ama bunlar dahi güvensizlikten bence ve görüyorum ki sen bu adamı çok seviyorsun ama en güzeli senin kendini seviyor olman, eşini çok seviyor olsan da kendilik değerin oldukça yüksek.
Sen taviz veriyor olsaydın bu konuyu hiç aşamazdınız, tabiki tavizler olur ama sürekli olmaz, sana tavsiyem Esra Ezmeci'nin tüm kitaplarını oku, bence siz bu konuyu aşarsınız, kitaplar sana rehber olur bu konuda.
Bizlerin sana tavsiye verirken atladığı ayrıntılar mutlaka olur ama Esra Ezmeci'nin kitaplarında çok güzel tavsiyeler var.
Bilhassa Esra Ezmeci'nin Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve Kararı Ben Veririm kitaplarını okumanı tavsiye ederim, naziçane bir tavsiye, esenlikler diliyorum
Soran+1 yılBir sorun olanağını düşünmüyorum ya önceden daha çok baskı yapmaya çalışıyordu eşim kendisini değiştirebilecek kapasitede birisi at gözlükleri takıp etrafına bakan birisi değil. Zaten öyle biri olsaydı evlilik düşünmezdim. Dediğiniz gibi aşamayacağımız konular değil bunlar çok haklısınız. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim memnun oldum 🌺❤️
- +1 yıl
Gün geçtikçe olumlu yönde bu konularda kendisini aşmasına sevindim eşinizin.
Rica ederim, ne demek. Mutluluk sizinle olsun ❤
Soran+1 yıl💙💙💙💙
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🥰❤️
Soran+1 yılRica ederim 😇
+1 yılSimdi öncelikle sen kocanla olan sorunumu anlatıyorsun yoksa kendini victoria secrets meleği falan sanıyorsun da onu mi bize yutturmaya çalışıyorsun.
Gelelim cikarimlara.
Anlattığın kadar güzel dikkat çekici 1i olsan bunu burada dile getirmezssin.
Getiriyorsun çünkü ozguvensiz sin.
İyi birseyler duymaya çalışıyorsun.
Sanırım bu ozguvensizligi çok açık giyinerek atlatmaya çalışıyorsun kocanda bu durumdan utaniyor..
229 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi ya ben dünya güzeliyim falan demedim. Olanı söylüyorum çok fazla bakıyorlar bana diyorum eşimde kıskançlık yapıyor diyorum. Slk slk yorumlar yapmaya mı geldiniz yoksa bu durumu nasıl aşmam gerektiği hakkında yardımcı olmaya mı. Kimsenin iltifatına ihtiyacım yok burdaki herkes bana çirkinsin dese bile etkilenmem. Çünkü güzelim 😂 ayrıca açık giyinmekle ya da kapalı giyinmekle ne ilgisi var eşimin tavırlarının saf mısın sen. Görücü usulü mü evlendik de giyim tarzımı bilmiyordu ya da beni tanımıyordu. Ayrıca açık giyinemiyorum ben kusuruma bakma belki zoruna gidecek ama normal giyiniyorum 😂ego tatmini peşinde olsam fotoğrafımı koyardım. Gizleme sebebim eşim görmesin diye. Ezik ezik cevaplar vererek benim özgüvenimi zedelemeye uğraşıyorsan yanılıyorsun başaramazsın 😂😊😊😊
- +1 yıl
:))) ozguven sahibi güzel kişiler ya da sole deyim.
Herhangi bir konuda kimseye bir şey ispatlama gereği duymayan haklı kisiler bukadar uzun açıklama yapmazlar.
:)) Ayrıca ağzını bozmana gerek yok.
Şimdi git sessiz bir yerde agla açılırsın
Soran+1 yılHahahahah çok komiksin cidden ya ağzımı bozmadım ben slk dedim saf dedim bu ağız bozmak mı oluyor. Uzun cevaplar veriyorum seni insan yerine koyduğum için kusura bakma tekrar koymam insan yerine seni. Şu an emin ol eğleniyorum istediğin olamaz maalesef 😂
Soran+1 yılAyrıca merak ettiğim bir şey daha var güzel olan kişilerin hepsi özgüvenli mu oluyormuş 😂
- +1 yıl
:))))))
Sen niye bukadar takildinki.
Ufff senle mi uğraşcam de geç.
Ayrıca sorun tam bir çelişki,
Güzelsin özgüvenlimi degilsinde güzellerin hepsi ozguvenlimi olur diye soruyorsun.
Ayrıca slk saf derken komik olan cidden sensin.
Senin benden üstün olduğunu sandığın zekan yanıldığın yerde yanlışını düzeltmeye yetmez.
Hadi simdi yarin ne giycegini düşün:))
Soran+1 yılTam bir boşsun
Soran+1 yılOldu canım sen bana istediğin terbiyesizliği saygısızlığı yapacaksın bende uf seninle uğraşamam diyeceğim öyle mi ne güzel dünyan varmış senin.
- +1 yıl
Kimse sana ağzını bozmadı ,
Terbiyesiz bir kelimede kullanmadi.
Öz eleştiriyi kaldıramıyorsan yazma.
İyice can sıkmaya başladın terbiyesizin önde gideni sensin.
Yazma sıkıldım senden
Soran+1 yılAğzını bozman gerekmiyor canım senin benim sorduğum soruya yazdığın yanıt zaten hadsizlik saygısızlık ben çok üzüldüğüm bir konuda insanlardan yardım almaya çalışıyorum sen gelmişsin bana yok kendini Victoria secret mi zannediyorsun yok işte özgüvenin zayıf da burada egonumu tatmin etmeye çalışıyorsun çok açık giyiniyorsun kocan da senden utanıyor gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsun ondan sonra da gelmişsin burada bana yok sıkıldım senden yok kimse sana saygısızlık yapmadı bal gibi de saygısızlık yaptın. He bu arada ben bu konuşmaları da sesli mesaj olarak gönderiyorum ha elimi yormuyorum senin için 😂
- +1 yıl
Söylediklerim ne kadar doğru ki sağlam oturmuş içine :)))
Tamam sensin.
Haklısın yazma
Soran+1 yılVallahi gerçekten senin söylediğin hiçbir şey oturmuyor içime ya kendini bu kadar önemli zannetme bence yazık acıyorum sana şu an sana yazma sebebim belki aklın başına gelir de daha böyle hadli olursun daha kendini bilen birisi olursun diye yani başka kızlara ya da erkeklere yapma diye yoksa kendini önemli bir zannetme yani sen kimsin ki
Soran+1 yılSöylediklerin doğru olsaydı evet çok haklısın gerçekten de bu şekilde hissediyorum diye açık yüreklilikle sana söylerdim ama sen beni hiçbir şekilde tanımadığın için kafandan kurup kurup şizofreni hastaları gibi yorumlar yapıyorsun şu anda bence git ve tedavi ol yazık acıyorum şu an sana 😂
Soran+1 yılHe bir de her yazdığın yorumda cevap verme diye belirtme cevap vermemi istemeseydin eğer yazdığın yorumlara cevap yazmazdın demek ki sen de benim cevap vermemi istiyorsun
- +1 yıl
:))))
Çok oturmuş içine çok.
Tartışmayı 3 dakikanın üzerine taşıyan kişi herzaman sorunludur.
Hem gizli , hem ozguvensiz hem artist.
Boş yapma.
Kafi
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE CANIM ARTİST OLDUĞUM ÇOK DOĞRU 😂
Soran+1 yılŞu an seninle kasıtlı olarak uğraşıyorum ben biliyor musun o kadar boş bir adamsın ki hani sen böyle şeyler yazarak beni etkileyebileceğini işte benim gerçekten özgüvensiz biri olduğumu hatta birazdan sinirlenip sana fotoğrafımı atayım da gör dememi falan bekliyorsun değil mi gerçekten komiksin ya o tuzağa düşecek kadın ben değilim. Cevap vermemi istemiyorsan cevap yazma kardeşim ayrıca bayağı eğlendiriyorsun sen beni ha çok eğlencelisin 😂😂
- +1 yıl
Tuzağa düşürüp resmini görmek niyeti falan cidden sen uçmussun hea.
Karşılıklı atışma falan derken muhabbetin iyice cahil muhabbetine sardı.
Ama bir konuda hak veriyorum sana muhattab olmak istemiyorsam yazmamaliyim.
Ne demişler et cahille sohbet küstürürsün silme cam kırığı ile kestrirsin g... tunu.
Hadi sana ras gelsin. - +1 yıl
Way yaaa engelleyemiyormusum:))) .
Yazıp engellerim dedim olmadı.
Sen engelle de sende kurtul bende:)
Soran+1 yılKimin cahil olduğu belli oluyor komik insan 😂😂😂
Soran+1 yılKendini tutamıyor musun hani sen çok öz güvenli bir adamdın engellemeden cevap yazma zorla cevap yazma yani ben uğraşırım seninle sabaha kadar uğraşırım rahat ol
Soran+1 yılBen engellemem kardeşim Ben seninle sabaha kadar uğraşırım
Soran+1 yılHele ki senin gibi mutlu insanları mutsuz etmeye çalışan adamlarla uğraşmaya da bayılırım ha en sevdiğimden 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılNe oldu şimdi de gizli kullanıcı olarak mı yorum yazıyorsun 😂
- +1 yıl
Niye gizliden yazacak kadar acizmiyim:)
Herkesi kendinle karıştırma az ozguvenli ol.
Soran+1 yılAcizlikle alakası yok canım bak sana başkaları da kötü yorum yapıyor demek için yazarsın
- +1 yıl
Ben sadece gerçekleri konuşuyorum,
Yalansiz , dolansiz , gizlenmeden,
Tribe giren sensin :)))
Ee tabi haklı olunca ben - +1 yıl
Sendin o engel yiyen hadsiz dimi
- +1 yıl
😅🤣🤣yeminle sesli güldüm
- +1 yıl
Saol yinede..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
Kendıne gıvenmıyor tatlım senın cok guzel olmanda o yuzden rahatsı edıyor
10 YorumlaDediğin gibi eşin seni bu konuda suçlayamaz evlenmeden önce düşünecekti ben bu kadını taşıyabilir miyim diye.
122 Yorumla
Soran+1 yılTaşıma sorunu yaşıyor şu an da aynen sürekli gözü etrafta bana kim bakıyor diye kontrol ediyor çok saçma ben gelemem böyle şeye. Aşırı bakan kişilerden tabiki rahatsız olabilir fakat tepkiler kısa sürmeli ve uzatmamalı uzatıyor aynı zamanda sinirli sinirli geziyor yanımda şaka gibi 🙄
Soran+1 yılKendimi neden değiştireyim ki değişmesi gereken o ben nasıl mutluysam öyleyim. Eşim istiyorli kimse bakmasın evde oturan teyzeler gibi giyineyim böyle şey mi olur Allah aşkına hayata bir kez geliyorum neden böyle yaşayayım ki hayatı onun değşmesi gerekli benim hep aynıydım çünkü
Soran+1 yılYa benimle tartışma halinde değil aslında. Bana baskı uygulamıyor şöyle giyin makyaj yapma falan diye dolaylı söylemeye çalışıyor ama ben anlıyorum ve rahatsız oluyorum yine de
Soran+1 yılDaha bir yıllık evliyiz ileride farklı davranır diye korkuyorum ben
Soran+1 yılGerçekten de güzellik başa bela çok doğru 😂😂 ama bende güzellik meraklısı biriyim güzel olmayı seviyorum 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Ama eşim insanların bana çok fazla bakmasını normal karşılamıyor maalesef ona göre bir kadının kocası yanındayken erkekler süzerek bakmamalı ki evet zaten süzerek bakmak yanlış ama bir anda sinirlendi moruk bir adam beni süzmüş farkında bile değilim adam genç birisi de değil neyini kıskandı moruğun anlamadım 😂
Soran+1 yılİlk kez böyle bir tepki gösterdi. Ama beni suçluyor gibi hissettim nedense. Bana suçlu sensin falan da demedi ama nedense sevgililik dönemimizden kalma sanırım bilmiyorum
Soran+1 yılKot pantolon bluz giymiştim hiç bir dekoltesi yoktu hayret kapalı bir kıyafet giymiştim. Bana demişti ki ne yapıp ne edip dikkat çekmeyi başarıyorsun demişti. Çok zoruma gitmişti sanki benim suçum gibi
Soran+1 yılGayet kapalı yazacaktım
Soran+1 yılBende senin gibi hissediyorum kendini yetersiz görüyor sanırım benim yanımda. Ama ne olursa olsun ben onu seçtim. Madem yetersiz hissediyordu kendini neden onca sene kendi içinde sevdi beni sonra da ilişkiye başladı normal mi ki bu 😢
Soran+1 yılDaha 1 yıllım evliyiz
- +1 yıl
Ben de yaştan aldandım daha fazladır diye düşünüyordum.. daha tazecik evliymissiniz😀
Dediğin gibi yıllarca içinde yaşamışsa şimdi kaybetme korkusu onun vermiş olduğu yetersizlik falan filan bunlar onun psikolojisini etkiler ama elinde sonunda sen geleyim adım atmadıkça duruma adapte olacaktır yani
Soran+1 yılYok hiç geri adım atmıyorum direniyorum istediğimi giyiyorum makyaj yapıyorum devam ediyorum hepsine. Ben 36 yaşında evlendim eşim 2 yaş büyük benden. Çok tazeyiz aynen 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok açık giyinmiyorum diyen kızın "eee askılı cropta ve mini etekte ne var" dediğinide gördük. Kendinizi sadece bir kişiye göstermek sizin tatmin etmiyorsa evlenmeyecek ortalıkta teşhirci olarak gezeceksiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılYav he he haklısınız telhirciyiz bizler ok
Soran+1 yılTeşhirciyiz senin gibilerden yorum istemiyorum zaten merak etme akıllı mantıklı insanlar yazıyor çok şükür
Cevap sahibi+1 yılTam 12 den vurmuşum 😎 viyakla dur
Soran+1 yılNe oldu Beyazıt Emre şimdi de gizli kullanıcı olarak mı yazıyorsun yorum 😂
çok aşırı kıskançlıkda çok sıkar boğar seni arkadaşım hayatın bir kabusa dönüşür bence ne yap ne et bir çaresiini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle anlatayım durumu. Dışarıda gezerken millet bakıyormuş diye beni sorumlu tuttuyor neredeyse. Ben normal giyiniyorum açık saçık değilim. Gözü sürekli eşime kim bakıyor acaba diye insanlarda çok saçma değil mi
Bakimli her kadın güzeldir
Esin kıskanmayı sana güvenmeyi öğrenmeli kim bakarsa baksın önemli olan sensin de gözüm görmez senden baskasini de10 Yorumlaaynen evlenmeseymiş o zaman. kendi özgüven problemi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum hespini yüzüne karşı ama kabul etmiyor
Kıskançlık yapıyor. Güzel olman senin suçun:) sende biraz dikkat et çok abarti makyaj yapmayı ver yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKime bakimlisin orası önemli. Kocana mi insanlara mi? Bir de sormuşsun, benim suçum mu diye? Yok babanın suçu.
00 Yorumla Kendine güveni yok, o varken zaten bakamazlar normalde ama güven vermiyor demek ki sana, ki bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTabikide kendine bakman lazım
Dozunda kıskançlık güzeldir
Bu fazla kıskançlık onun sorunu özgüvensiz biri10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYahu sen onun eşisin daha ne istiyor. Ozguvensz canım.
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok özgüvenli biri değil biliyorum bunu da. Ben onun eşiyim artık bu özgüven zayıflığı neden
- +1 yıl
E eskiden beri öyleymiş işte. Değişmiyor demek ki. Bu yaptığı tamamen ozguvensizlik başka bir şey değil. Bu güzel kadın benim demeyi öğrenmeli artık.
Soran+1 yılBende çok söylüyorum. Ben senin yanındayım başkaları baksa ne olur ki diyorum. Bakamazlar diyo iç geçirmezler diyor. Ama kimsenin beynini yönetme şansımız yok maalesef 🙄
- +1 yıl
Kapalıya çarsafliya bile bakıyorlar. Onların zihniyetine göre hareket edecsk olursak. Sevgililerimizi, eşlerimizi dışarı çıkarmamamız lazım. Ne yapalım yani onlar yüzünden kadınların hayatlarını mı kısıtlayalım.
Soran+1 yılBende aynı şekilde söylüyorum eşime sürekli. Sapık insanların zihniyetine göre yaşamaya çalışırsak hayatı kendimize zindan ederiz diyorum. Anlıyor aslında beni ama kıskançlık duygusuna engel olamıyor
- +1 yıl
Temeli özguvensiz olması aslında. Bunu aşması lazım diyeceğim ama hep böyleydi diyorsun. Sana bol sabır diliyorum.
Soran+1 yılBiraz benden de kaynaklanıyor olabilir benim biraz özgüvenini yükseltecek sözler söylemem gerekli sanırım. Daha da ilgili olmam gerekebilir bilmiyorum özgüvenini kazandırmam lazım
- +1 yıl
Aynen öyle. Onu beğendiğini onun gözünde trek yakışıklışınin o olduğunu ve ona ait olduğunu hissettir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için çok sağolun 🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bakım yapmasan da iyice saldın diye suçlar seni ablacım, boşa bunu uğraşılmaz hiç.
00 Yorumla
+1 yılBayanlar nedense evde dağınık olurlar dışarı çıktıklarında süslenirler eğer eşin kıskançlık yapıyorsa seni seviyor sana bağlı sende onun için evde süslemeye bak yoksa eşini kaybedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılBayağı bir mantıklı yorum tebrikler 👏 tam bir erkek yandaşı
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYani insanlar çok fazla bakıyorsa eşinin yanındayken, eşinin rahatsız olması normal
10 YorumlaŞu kıza bak kimlerle beraber diyorlardır belki de
Sorun eşinde büyük ihtimalle biraz da o kendine baksın115 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların ne dediğinin bir önemi yok ki ben seviyorum onu
Soran+1 yılKendimi kandıracağım durum ne ortada pardon tam olarak anlayamadım başkalarının ne dediğini soru neden kişi ben değilim ki benim için önemli değil diye belirttiğim halde neden böyle bir yorum yaptınız anlamadım
Soran+1 yılBaşkalarının ne dediğini eşim sorun etmiş olsaydı benimle niye evlensin o zaman bir de o var ayrıca buradaki sorunumuz kıskançlık sadece başka bir şey değil ki
Soran+1 yılEşim benim kadar kendisine bakmıyor evet haklısınız
Soran+1 yılBen bakmasını sağlamaya çalışıyorum biraz biraz zorlamadan incitmeden halledeceğim umarım teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Soran+1 yılAynen öyle söylüyorum 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun size de mutluluklar dilerim hayatınızda
- +1 yıl
aga ego orgxzmı için yapıyor her şeyi ciddiye alma şunu jksgflajg. v sen diyeceksin ki yaaa güzelsin, muhteşemsin, sorun vallhi de billahi de senin şahane görünüyor olman değil!!! o da hemen atlayacak onu bekliyor, ya hyrrr insanlar ne derse desnnn, ya ykkk benm içn güzel olmk önmszzzz yyyyaaaa hyrrrrrrrrrrrr...
Soran+1 yılKızım sen ne kadar art niyetli mutsuz bir insansın her yere yorum yazıyorsun ya kafan mı iyi senin hayırdır ne istiyorsun benden tanımadan etmeden tövbe tövbe dışarıda kadınlardan çektiğim Bir de burada görmeden görsen öldüreceksin herhalde
Soran+1 yılSenin gibi bir ezik bana iltifat etse çok güzelsin dese bile benim için anlamı olmaz 666 mısın nesin ismin bile sahte bir kere Allah'ın malı
Soran+1 yılO kadar mutsuz bir kadınsın ki başkalarının bana iltifat etmesinden bile rahatsız oluyorsun sana ne insanlar belki benim egomu okşamak istiyor ayrıca seni niye ilgilendiriyor bu durum 666 bozuntusu hayırdır sana hiç kimse iltifat etmedi mi kız hayatında hiç güzel bir yer olmadı mı sana muhtemelen olmamıştır o yüzden bu kadar mutsuz huzursuz kendine güveni olan kadınları ezmeye çalışıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizin özgüven eksikliği olabilir mi acaba? Mutlu musunuz onunla?
00 Yorumla
+1 yılBu durumun seni rahatsız ettiğini söyle ona bakımsız gezemezsin sonuçta. Güzelce konuşun.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok söylüyorum ama yine de rahatsız olmaktan alıkoyamıyor kendini
- +1 yıl
Aslında her çiftin sevgili veya evli olur fark etmez birbirini kıskanması çok normal hatta olması gereken bir şey. Ama aşırıya kaçıp abartmadıktan sonra. Eşinin aşırıya kaçtığını düşünüyorsan benim dediklerimi söyle. Daha uzun konuşun ama güzel ve uygun bi dille.
Soran+1 yılSert tepkiler sösyermiyor aslında genelde kendi içinde yaşıyor her şeyi. Bazen dışa vurma gereği duyuyor. Kıskançlık normal evet ama yoldan geçen insanların gözlerini kapatamayız
- +1 yıl
Haklısın ama abartmıyorsa fazla sorun etme derim
+1 yılSac rengini degistir bakalim ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen değiştiricem vallahi koyu renk yapıcam 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEsinin psikolojisi bozuk
01 Yorumla
Soran+1 yılYav hehe çok mantıklı yorum tebrikler 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılLeş gibi olup kokacaksın al sana çözün
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç olamam valla öyle kusura bakmasın 😂😂
- +1 yıl
Ama yani sende öyle olmaz böyle olmaz 😂
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Aynısını ben yaşıyorum seni iyi anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında benimle kavga etmiyor eşim ufaktan ima ediyor sadece ama yine de rahatsız oluyorum moruk bir herif baktı diye sinir küpü oldu yanımda adama sinirlendi laf söyledi bide uzattı suratı düştü kendi kendine adam beni baştan aşağı süzmüş ve gözünü ayırmadan bakmış. Kızması normal ama uzatması yanlış
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilicaksin başka yolu yok bu isin
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık kelimesini kullanmak bu kadar kolay olmamalı bence. Önce çözüm aramalıyız daha sonra çözemezsek ayrılık konusunu düşünmeliyiz
Cevap sahibi+1 yılKıskanç bir insan yedisinde ne ise yetmisinde odur konuşulacak çözülecek bisey değil bu tecrübeli olduğum için söylüyorum bunu ayrılmak tek çare
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde normal giyinip az makyaj yapın efenim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılSeven kıskanır
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce nasıl di
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce daha fazla kıskkançtı şimdi bunları aştı bayağı eskidis gibi değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bizde de var o durum
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde ki sorun nasıl
Soran+1 yılBizim sorunumuz sadece dışarıda insanların fazla bakması ve benim çok bakımlı olmam. Benimki daha saçma bir konu bence önemli bişey olsa anlarım da ortada önemli bişey yok neymiş insanlar bana bakıyormuş. Daha saçma bir kıskançlık görmedim. İnsanlar birbirine bakar gayet doğal bir şey
+1 yılNasıl
00 Yorumla
+1 yılDikkat çeken fiziğin vardır biraz bakım yapma
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim çok kıskanç ve bakımlıyım diye bu durumdan beni sorumlu tutuyor. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler