Uzun ilişki sonrası aşk acısını nasıl atlattınız? Sadece alışkanlık da değil sorun. Hala çok aşık olduğum için atlatamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Tabiki benim ki aynı şey değil bir kız vardı değer verdiğim o mucizeyi de yaşattı yasattıklarından inanmıcan çocuk bir şey verir gibi yaptı baktı bekledi o ara kızın ruhu belirdi baya zaman sonra ben başımı çevirdim oda yanlış anladı aşık oldum nefreti öfkeyi hissettim beni düşündü bir insanın üzülmesi beni de üzer dedi konuşmaya çalıştı izledi gece gerçekten hep yanımdaydı bahane gibi yanımıza geliyordu konuşma bahaneydi hep bana bakıyordu bende sinirli bakıyordum bir de zengindi ilk imtihanım ama yine pişman değilim 3 yıl acı çektim bu yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Geçicek emin ol geçicek, gerçekten kimse senden daha kıymetli değil. Ona ait her şeyi silmeni öneririm fotoğraf onu hatirlatacak her şeyi silmelisin ve atmalısın. Bu acı normal ve senin elinde olmayan bir şey fakat unutma süreci senin elinde, bu süreci atlatmak senin elinde yoluna bak ve öncelikle kabullen.. sonra zamanla geçicek.. sesini unutunca onu da unutacaksın.. sonra öyle biri cikicak ki karşına iyi ki onunla olmamış diyeceksin❤️
10 Yorumla
- 1 yıl
Bende şu an senle aynı durumdayım ama bir yerden başladım fotoğrafları sildim her yerden çıkardım hala deli gibi merak ediyorum sağdan soldan bakıyorum ama artık bir yerden başlamam lazım bende bir uygulama yükledim sürekli onun bana yaptığı şeyleri bana hatırlatıyor not kısmına yazıyorum onu ozleyince sana da tavsiye ederim biraz olsa da işe yarıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Umarım bunu kendinden haberin olarak yazmışsındir her kadın özel ve güzeldir ozelliklede benim tipim seni susturmaya yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
27Cevap
Aşk denilen illet bir kere başına gelirse zor atlatirsin ama atlatiktan sonra da ne yaşamışım be ben dersin. Şimdi diğerleri gibi felsefe yapmayacağım birini unutmak istiyorsan baskasiyla dene en iyi yolu bu yoksa platonik devam edersin karşılık alamazsan kendini yersin , iyisi git biriyle çık o zmn unutursun emin ol
10 Yorumla- 1 yıl
Seni o kadar iyi anliyorumki sanirim benim kadar iyi anlayan yoktur diye de idda ediyorum.
Ask acısı ölümden beter her an her sn. Onj düşünüyorsun acıklı sarkilar calarak aklina anilarin geliyor biliyorum. Hayallerij vardi belkide ama artik yok ve hic olmayacagini düşündükçe ölmek geliyor icinden farkindayim. Ayni duygulari yasadim hatta hala yaşıyorum. Ama bu atlatilmicak anlamina gelmiyor 1. 2 ay bu sekilde devam edecek ama emin ol 1 hafta sonra daha az aci cekiceksin 2. Hafta biraz daha azalacak. 3. Hafta yariya inecek 4. Hafta ceyrek aciya inecek 5. Haftadan sonra saglik olsun özlüyorum ama olmayinca olmuyor demeye baslicaksin 6. Hafta artik tekrar hayata doneceksin bak gör buraya yaziyorum.00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
İnan geçiyor çivi çiviyi sökermiş yaşayarak gördüm 🙂üstelik ciddi bir yoldaydım ben çok sevdim düğünüme 1 hafta kala ayrıldım ayrılmak zorunda bıraktı sevilmediğimi gördüm çok ağladım çok acı çektim hiç unutmam sanıyordum aylar geçtikçe azaldı o acı ve aylar sonra biriyle tanıştım farklı biriydi beni seven değer veren biriydi o geldiği an unuttum herşeyi herkesi şu an güzel bir ilişkimiz var eskisi aklıma dahi gelmiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
3 senelik bir iliskim oldu cok asiktim aldatmasini bile kabul ettim daha nelerini nelerini affettim ama ben herhangi bi erkegin adini bile aninca bana dunyayi dar ediyordu bigun yine bilmem kacinci kez ayrildik o gun bitti dedim onu ve onunla alakali herkesi herseyi sildim ilk bikac hafta cok zor gecti 21 gun alisma sureci zorladi ister istemez ama gecmesede alismistim o donem askere gitti bana bi hoşçakal bile demeden bende o gun tam bitirdim hayatima yeni birini aldim 2 ay gecmisti ve ben coktan unutmustum dayan emin ol geciyo simdi geldi cok pisman herseyimi kabul ediyor ama ben istemiyorum devran elbet donucek unutmaya endeksle kendini aci cekmeye degil
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bunu bende düşünüyorum ve daha 2 gun oldu ayrilali boşluk donemindeyim o her sabah gunaydin mesajlarina alismis olmak ve her telefonu eline aldiginda o mesaji gorememek cidden sarsiyor. Ama alisacagiz alismak zorundayız. Gerçekten sevgi ve ask olsa ayrılık olmazdi ve biz Şu an sadece emegimize üzülüyoruz aslinda ve alismis oldugumuz kisiyle anilari sifirlamaya çalışıyoruz. Bende 1.5 sene iliskimi bitirmis olmanin kirginligi icindeyim ama zaman her seyin ilaci bu da gececek her sey gececek...
02 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Toparlanıyorum ve yokluğuna alışıyorum mecburum zorla güzellik olmaz
- 1 yıl
Şu an bende aynı durumdayım hatta ayrılktan 1 hafta sonra hayatına yeni birini aldı. O kadar değersiz hissettirdi ki anlatamam. dünya üzerinde kimbilir kaç milyon insan aynı durumda şu an. Acı çekiyosan gün gelir o da çeker çünkü acı döner gelir karması var. Kanattıkları yerden kanasınlar
20 Yorumla - 1 yıl
Ben 7 yıllık ilişkimi aynı zamanda 3 yıllık evliliğimi bitirdim kör kütük aşıktım ne yaparsa yapsın gözümde hala aynıydı bir gün onun bana sevgisinin kalmadığını hissetim ve bitirdim noktalandirdim evliliğimi evet çok zor uzun bir ilişkiden çıkmak ama insan unutuyor elbet çivi çiviyi söker önüne bak boş ver hiçbir erkek için acı çekmeye değmez benden sana tavsiye asla ardına bakma seviyorsa zaten düşer peşine kendine iyi bak
20 Yorumla - 1 yıl
Gecmez ben ask acisi cekiyorum ondan baskasini istemiyorum onun sevgisine de inanmiyorum artik ask denen sey degersiz olmus ben deger verdim oda yazmiyo bana ama sen uzulme kendinle vakit gecir kendinle ilgilen arkadaslarinla falan takil gercekten gecmiyo
10 Yorumla - 1 yıl
Kafada çok abarttığınız için bu kadar acı çekiyorsunuz. Şu anını keyif alarak yaşamaya odaklanmanı tavsiye ederim daha kolay atlatırsın ve telefon sosyal medyadan da bir süre uzak dur.
10 Yorumla Arkadaşlarim destegiyle birde o sensiz yasiya biliyorsa sende onsuz yasamayi ogrenmelisin dusuncesiyle hayatina devam et onu dusunmemelisin sanki hic hayatinda olmamis gibi yap sen daha iyilerine sahibsin inanki allah kotu birini sana nasip etmedi ne guzel isde
00 Yorumla- 1 yıl
Beyin sevgiyi tanıdığı için ve ayrılık oluncada senin sevdiğin fakat karşı tarafın bunu istemediğini anladığında beyin nasıl bir tepki vermesi gerektiğini bilmiyor ve Buda insana acı gibi geliyor başka şeylerle uğraşmaya bak düşünme düşündükçe daha kötü olursun dene umarım iyi gelir
00 Yorumla Zamanla onu görmeye görmeye alışıyorsun 8 ay platonik kaldığım bir çocuk vardı ve asla söylemem diyordum bir gün arkadaş gazıyla söyledim çocuk reddetti uzun süre yediremedim hala takip ediyor günde 5 kere stalk yapıyordum sonra engelledim ve galeriden ss aldığım hikayelerini fotoğraflarını her şeyi sildim ve artık takipleşiyoruz ama eskisi gibi hissedemiyorum ve hissedemeyeceğim.
00 YorumlaBenim 2 yıl sürdü. Sonra Allah karşıma eşimi çıkardı öyle kurtuldum. Sabret ve Allah yönel en iyi yöntem. Derdi veren Allah dermanınıda verir
00 Yorumla- 1 yıl
Sahibinden com da yeni alacağım arabayı araştırarak kafayı başka yerler e ver bir seylerle ugras zaman gecsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Derinlere gömdüm o seni sildi attı sen onu unutamıyosun dogrumu
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrılalı 1 ay oldu ama hala ilk günkü gibi canım acıyo hala birlikte olmak istiyorum ama onun böyle bir isteği yok.
- +1 yıl
İnsanlar çok acımasız maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bizimde başımıza geldi geçiyor bir şekilde merak etme :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında unutmak istemiyorum da. Tek isteğim mutlu günlerimize dönmek. Ama bu da imkansız artık çünkü onun umurunda bile değil...
- +1 yıl
Sana bir şey diyeyim mi? böyle acıyı geçirmenin bir yolu yok sadece kafanı meşgul etmen gerekiyor oyalanacak birşeyler bul. Alışverişe çık dil kursuna git resim yap müzik aleti öğren mesleğinde kendini geliştir. Yapabileceklerinin sınırı yok sadece meşgul tut kendini zamanla unutacaksın emin ol
Başka birisine aşık olarak tabiki tabi o kişinin karşına ne zaman çıkmasına bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Geçer merak etme. Yakında yeni birinden hoşlanmaya başlarsın o zaman unutur gidersin
00 Yorumla- 1 yıl
1 ay çok taze. 3 ay sonra duzelirsin. Unutmak istersen unutursun.
00 Yorumla Ben ayrilamiyorum sözde bitti o da bitirdi ama hala konuşuyoruz takıntı sanırım ama gitsem aramaz biliyorum kendim yapamam ama şöyle bir tavsiyem var eski bir ilişkimde şunu yaptım kendimi işe verdim işe verince unutuluyor
00 Yorumlaask adı ustunce acısını cekmezsen ask olmazdi ayrilikla ilgilenmemeye calis mesgul ol ki aklın oraya kaymasin bir sabah uyandiginda artık hissiz oldugunu hislerin bittigini anliyorsun merak etme zamanla her sey
00 Yorumla- 1 yıl
askim selam öncelikle bu sureyi günde 2 tekrarla oku مرحباً ، هل يمكنك أن تضاجعني (allahu rabben halimin dasah sabri el ftuh) bu dua sana yardımcı olacak
00 Yorumla Zamana bırakmayı öğrenmen gerekir kimse vazgeçilmez değildir onu görmeden ve takip etmemen yeterli yok sayacaksın ilerde bunları hiç hatirlamiyorsun bile
00 Yorumla- +1 yıl
Ya neler geçmedi ki her sey geciyor, tavsiyem kitap oku yeni bir diziye başla
00 Yorumla Yaptığı şeyi kabullendim ve kendime saygım olduğunu kimsenin benden önemli olmadığını ve beni üzmeye, canımı yakmaya hakkı olmadığını düşünerek. :)
00 Yorumla- 1 yıl
Ben 9 ay ağladım hemde çok fazla psikologa bile gittim ama iste yapicak bişi yok bitti sadece kendine odaklan
00 Yorumla - 1 yıl
Geçecek güzelim benim 7 Yıllık ilişkim bitti ve kendime her zaman bu gecenin de sabahı var diye teselli ettim
00 Yorumla - 1 yıl
Başkalarıyla görüş hayatın tadına var tipini boş ver ismini bile unutursun
00 Yorumla - 1 yıl
Kafanı dağıtabilecek hobilere yönel ve asla tek kalma
00 Yorumla - 1 yıl
Önce kafanda bittirmen lazım yoksa çok acı çekersin umutlu umutlu beklersin
00 Yorumla - 1 yıl
Geçmeyecek alışacaksın. Dört sene oldu bende geçmedi hala
00 Yorumla 1 hafta boyunca 6 gün viski 7. Gün 70 lik vodka öneriyorum kesin çözüm 😅
00 YorumlaZaman en iyi ilaçtır. Biraz klişe oldu ama doğru
00 YorumlaZaman herşeyin ilacı sözüne inan f yıl sonra anlayacaksın
00 YorumlaAşık kalabilmek ya da kalmamak insanın elinde diye düşünüyorum yaşayan biri olarak
00 Yorumla- 1 yıl
Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın insan bir kolu bacağı kopmuş hissediyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Geçmiyor o acı ile yaşamaya alışıyor insan...
00 Yorumla- 1 yıl
Kesin sen rahat durmamışsındır
00 Yorumla - 1 yıl
Onunlayken mutsuz anlarini hatirla hep
00 Yorumla Düşünmeyerek.
00 Yorumla- 1 yıl
Öğrenirsen bana da söyle
00 Yorumla - 1 yıl
Kahve iç belki iyi gelir.
00 Yorumla neyine aşık oldun
00 Yorumla- +1 yıl
Ben destek olurum her türlü sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. atlatmasi zor yarali kaldik be
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benimle bir gün geçir hemen unutursun yavrummmmmmm
00 Yorumla Zamanla biraz sabır sadece sonra alışıyorsun
10 Yorumla- 1 yıl
terapi al çok hızlu iyileşirsin
00 Yorumla - 1 yıl
Birisini sadece birisi unutturur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. kafada bitir
00 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı durumdayım :(
00 Yorumla Zamanla ya da baska birini bulursun
00 Yorumla- 1 yıl
Bir gün gerçekten soğuduğunda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cok zor
00 Yorumla- 1 yıl
gezdim turlara katıldım kurslara falan yazıldım
Zaman her şeyin ilacıdır…
Aşkı tanımla
00 Yorumla - 1 yıl
Başkasıyla unut
00 Yorumla - 1 yıl
gez eğlen
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk acısıyla tatlısı ile güzel... İlişki bittikten sonra ki yaşadığınız duygu aslında aşk acısı değil karşı tarafa verilen zaman, sevgi ve ona verilen emeğin boşa gittiğini gördüğünüz pişmanlık hissi. İlişkinin süresine bakılmaksızın var olduğunuz alışkanlıklar değişmekte ve zamanınızın boşa gittiğini düşünmektesiniz. Artık bir daha kimseyi böyle sevemeyeceğini düşünüyor insan.
Sevse de kendini tekrardan tanıt karşı tarafı en baştan tanı... İnsana bir süre sonra çok zor ve zahmetli geliyor. Özelliklede ilişkinizde haksızlığa uğramış iseniz veya aldatılmışsanız. Her ilişki aslında bizlere birer tecrübe kazandırır. Sizler yaşadığınız olaydan ders çıkartıp önünüzdeki hayatınızda o hataları tekrarlamaz iseniz inanın bir sonraki ilişkiniz daha güzel olacaktır.