• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bu acı nasıl geçecek?

kirmizibayan1
kirmizibayan1 Takip Et
Xper 4 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor

Uzun ilişki sonrası aşk acısını nasıl atlattınız? Sadece alışkanlık da değil sorun. Hala çok aşık olduğum için atlatamıyorum.

Bu acı nasıl geçecek?
İlişki Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Uzm. Psk. Sinan Dağbakan
Uzm. Psk. Sinan Dağbakan Takip Et
Psikoloji
  • Aşk acısıyla tatlısı ile güzel... İlişki bittikten sonra ki yaşadığınız duygu aslında aşk acısı değil karşı tarafa verilen zaman, sevgi ve ona verilen emeğin boşa gittiğini gördüğünüz pişmanlık hissi. İlişkinin süresine bakılmaksızın var olduğunuz alışkanlıklar değişmekte ve zamanınızın boşa gittiğini düşünmektesiniz. Artık bir daha kimseyi böyle sevemeyeceğini düşünüyor insan.

Sevse de kendini tekrardan tanıt karşı tarafı en baştan tanı... İnsana bir süre sonra çok zor ve zahmetli geliyor. Özelliklede ilişkinizde haksızlığa uğramış iseniz veya aldatılmışsanız. Her ilişki aslında bizlere birer tecrübe kazandırır. Sizler yaşadığınız olaydan ders çıkartıp önünüzdeki hayatınızda o hataları tekrarlamaz iseniz inanın bir sonraki ilişkiniz daha güzel olacaktır.

3
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Tabiki benim ki aynı şey değil bir kız vardı değer verdiğim o mucizeyi de yaşattı yasattıklarından inanmıcan çocuk bir şey verir gibi yaptı baktı bekledi o ara kızın ruhu belirdi baya zaman sonra ben başımı çevirdim oda yanlış anladı aşık oldum nefreti öfkeyi hissettim beni düşündü bir insanın üzülmesi beni de üzer dedi konuşmaya çalıştı izledi gece gerçekten hep yanımdaydı bahane gibi yanımıza geliyordu konuşma bahaneydi hep bana bakıyordu bende sinirli bakıyordum bir de zengindi ilk imtihanım ama yine pişman değilim 3 yıl acı çektim bu yani

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eftelyaaa000
    eftelyaaa000 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Geçicek emin ol geçicek, gerçekten kimse senden daha kıymetli değil. Ona ait her şeyi silmeni öneririm fotoğraf onu hatirlatacak her şeyi silmelisin ve atmalısın. Bu acı normal ve senin elinde olmayan bir şey fakat unutma süreci senin elinde, bu süreci atlatmak senin elinde yoluna bak ve öncelikle kabullen.. sonra zamanla geçicek.. sesini unutunca onu da unutacaksın.. sonra öyle biri cikicak ki karşına iyi ki onunla olmamış diyeceksin❤️

1
    0 Yorumla
  • berfin_kocak
    berfin_kocak Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Bende şu an senle aynı durumdayım ama bir yerden başladım fotoğrafları sildim her yerden çıkardım hala deli gibi merak ediyorum sağdan soldan bakıyorum ama artık bir yerden başlamam lazım bende bir uygulama yükledim sürekli onun bana yaptığı şeyleri bana hatırlatıyor not kısmına yazıyorum onu ozleyince sana da tavsiye ederim biraz olsa da işe yarıyor

1
    1 Yorumla
    • berfin_kocak
      berfin_kocak
      +1 yıl

Umarım bunu kendinden haberin olarak yazmışsındir her kadın özel ve güzeldir ozelliklede benim tipim seni susturmaya yeter

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

27

Cevap

• meftun35
    meftun35 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Bencelerimi oku

Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Sevdiğini Kaybedince İnsan Gerçekten Biter Mi?

Hadi Biz de Umursamayalım! Ne Dersin?

Onda Tutuklu Kalmamak İçin Ne Yapmalıyım?

Veda Edemiyorum Ama Nasıl Etmeliyim?

1
    0 Yorumla
  • Alaraaer
    Alaraaer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Aşk denilen illet bir kere başına gelirse zor atlatirsin ama atlatiktan sonra da ne yaşamışım be ben dersin. Şimdi diğerleri gibi felsefe yapmayacağım birini unutmak istiyorsan baskasiyla dene en iyi yolu bu yoksa platonik devam edersin karşılık alamazsan kendini yersin , iyisi git biriyle çık o zmn unutursun emin ol

1
    0 Yorumla
  • sedbor1900
    sedbor1900 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Seni o kadar iyi anliyorumki sanirim benim kadar iyi anlayan yoktur diye de idda ediyorum.
    Ask acısı ölümden beter her an her sn. Onj düşünüyorsun acıklı sarkilar calarak aklina anilarin geliyor biliyorum. Hayallerij vardi belkide ama artik yok ve hic olmayacagini düşündükçe ölmek geliyor icinden farkindayim. Ayni duygulari yasadim hatta hala yaşıyorum. Ama bu atlatilmicak anlamina gelmiyor 1. 2 ay bu sekilde devam edecek ama emin ol 1 hafta sonra daha az aci cekiceksin 2. Hafta biraz daha azalacak. 3. Hafta yariya inecek 4. Hafta ceyrek aciya inecek 5. Haftadan sonra saglik olsun özlüyorum ama olmayinca olmuyor demeye baslicaksin 6. Hafta artik tekrar hayata doneceksin bak gör buraya yaziyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnan geçiyor çivi çiviyi sökermiş yaşayarak gördüm 🙂üstelik ciddi bir yoldaydım ben çok sevdim düğünüme 1 hafta kala ayrıldım ayrılmak zorunda bıraktı sevilmediğimi gördüm çok ağladım çok acı çektim hiç unutmam sanıyordum aylar geçtikçe azaldı o acı ve aylar sonra biriyle tanıştım farklı biriydi beni seven değer veren biriydi o geldiği an unuttum herşeyi herkesi şu an güzel bir ilişkimiz var eskisi aklıma dahi gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

3 senelik bir iliskim oldu cok asiktim aldatmasini bile kabul ettim daha nelerini nelerini affettim ama ben herhangi bi erkegin adini bile aninca bana dunyayi dar ediyordu bigun yine bilmem kacinci kez ayrildik o gun bitti dedim onu ve onunla alakali herkesi herseyi sildim ilk bikac hafta cok zor gecti 21 gun alisma sureci zorladi ister istemez ama gecmesede alismistim o donem askere gitti bana bi hoşçakal bile demeden bende o gun tam bitirdim hayatima yeni birini aldim 2 ay gecmisti ve ben coktan unutmustum dayan emin ol geciyo simdi geldi cok pisman herseyimi kabul ediyor ama ben istemiyorum devran elbet donucek unutmaya endeksle kendini aci cekmeye degil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu bende düşünüyorum ve daha 2 gun oldu ayrilali boşluk donemindeyim o her sabah gunaydin mesajlarina alismis olmak ve her telefonu eline aldiginda o mesaji gorememek cidden sarsiyor. Ama alisacagiz alismak zorundayız. Gerçekten sevgi ve ask olsa ayrılık olmazdi ve biz Şu an sadece emegimize üzülüyoruz aslinda ve alismis oldugumuz kisiyle anilari sifirlamaya çalışıyoruz. Bende 1.5 sene iliskimi bitirmis olmanin kirginligi icindeyim ama zaman her seyin ilaci bu da gececek her sey gececek...

0
    2 Yorumla
    • berna287
      berna287
      +1 yıl

Yaa canımm nasılsın şimdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Toparlanıyorum ve yokluğuna alışıyorum mecburum zorla güzellik olmaz

Yorumla
  • MatraKralice
    MatraKralice Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Şu an bende aynı durumdayım hatta ayrılktan 1 hafta sonra hayatına yeni birini aldı. O kadar değersiz hissettirdi ki anlatamam. dünya üzerinde kimbilir kaç milyon insan aynı durumda şu an. Acı çekiyosan gün gelir o da çeker çünkü acı döner gelir karması var. Kanattıkları yerden kanasınlar

2
    0 Yorumla
  • Üzmülükek0
    Üzmülükek0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben 7 yıllık ilişkimi aynı zamanda 3 yıllık evliliğimi bitirdim kör kütük aşıktım ne yaparsa yapsın gözümde hala aynıydı bir gün onun bana sevgisinin kalmadığını hissetim ve bitirdim noktalandirdim evliliğimi evet çok zor uzun bir ilişkiden çıkmak ama insan unutuyor elbet çivi çiviyi söker önüne bak boş ver hiçbir erkek için acı çekmeye değmez benden sana tavsiye asla ardına bakma seviyorsa zaten düşer peşine kendine iyi bak

2
    0 Yorumla
  • Melekoooyyy
    Melekoooyyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Gecmez ben ask acisi cekiyorum ondan baskasini istemiyorum onun sevgisine de inanmiyorum artik ask denen sey degersiz olmus ben deger verdim oda yazmiyo bana ama sen uzulme kendinle vakit gecir kendinle ilgilen arkadaslarinla falan takil gercekten gecmiyo

1
    0 Yorumla
  • Yarentoprakk11
    Yarentoprakk11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kafada çok abarttığınız için bu kadar acı çekiyorsunuz. Şu anını keyif alarak yaşamaya odaklanmanı tavsiye ederim daha kolay atlatırsın ve telefon sosyal medyadan da bir süre uzak dur.

1
    0 Yorumla
  • zümrüdgül
    zümrüdgül Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Arkadaşlarim destegiyle birde o sensiz yasiya biliyorsa sende onsuz yasamayi ogrenmelisin dusuncesiyle hayatina devam et onu dusunmemelisin sanki hic hayatinda olmamis gibi yap sen daha iyilerine sahibsin inanki allah kotu birini sana nasip etmedi ne guzel isde

0
    0 Yorumla
  • dilaradz069
    dilaradz069 Takip Et
    +1 yıl

Beyin sevgiyi tanıdığı için ve ayrılık oluncada senin sevdiğin fakat karşı tarafın bunu istemediğini anladığında beyin nasıl bir tepki vermesi gerektiğini bilmiyor ve Buda insana acı gibi geliyor başka şeylerle uğraşmaya bak düşünme düşündükçe daha kötü olursun dene umarım iyi gelir

0
    0 Yorumla
  • damlaxxds
    damlaxxds Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Zamanla onu görmeye görmeye alışıyorsun 8 ay platonik kaldığım bir çocuk vardı ve asla söylemem diyordum bir gün arkadaş gazıyla söyledim çocuk reddetti uzun süre yediremedim hala takip ediyor günde 5 kere stalk yapıyordum sonra engelledim ve galeriden ss aldığım hikayelerini fotoğraflarını her şeyi sildim ve artık takipleşiyoruz ama eskisi gibi hissedemiyorum ve hissedemeyeceğim.

0
    0 Yorumla
  • Metraj03
    Metraj03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Benim 2 yıl sürdü. Sonra Allah karşıma eşimi çıkardı öyle kurtuldum. Sabret ve Allah yönel en iyi yöntem. Derdi veren Allah dermanınıda verir

0
    0 Yorumla
  • Ibrahimyall
    Ibrahimyall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Sahibinden com da yeni alacağım arabayı araştırarak kafayı başka yerler e ver bir seylerle ugras zaman gecsin

0
    0 Yorumla
  • Ergl06
    Ergl06 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Derinlere gömdüm o seni sildi attı sen onu unutamıyosun dogrumu

0
    5 Yorumla
    • kirmizibayan1
      kirmizibayan1
      +1 yıl

Ayrılalı 1 ay oldu ama hala ilk günkü gibi canım acıyo hala birlikte olmak istiyorum ama onun böyle bir isteği yok.

Yorumla
    • Ergl06
      Ergl06
      +1 yıl

Canının acıması normal sen umursuyosun umursamıyor ve yanan sen oluyosun o seni istemiyosa sende isteme ilerde sıkıntı cok olur

Yorumla
    • kirmizibayan1
      kirmizibayan1
      +1 yıl

İnsanlar çok acımasız maalesef

Yorumla
    • Ergl06
      Ergl06
      +1 yıl

Evet acımasız insanlar cok tesekurler takıp için

Yorumla
    • Ergl06
      Ergl06
      +1 yıl

Ve seven adam bulamazsın gercekten

Yorumla
  • Mehmet314
    Mehmet314 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bizimde başımıza geldi geçiyor bir şekilde merak etme :)

0
    2 Yorumla
    • kirmizibayan1
      kirmizibayan1
      +1 yıl

Aslında unutmak istemiyorum da. Tek isteğim mutlu günlerimize dönmek. Ama bu da imkansız artık çünkü onun umurunda bile değil...

Yorumla
    • Mehmet314
      Mehmet314
      +1 yıl

Sana bir şey diyeyim mi? böyle acıyı geçirmenin bir yolu yok sadece kafanı meşgul etmen gerekiyor oyalanacak birşeyler bul. Alışverişe çık dil kursuna git resim yap müzik aleti öğren mesleğinde kendini geliştir. Yapabileceklerinin sınırı yok sadece meşgul tut kendini zamanla unutacaksın emin ol

Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Başka birisine aşık olarak tabiki tabi o kişinin karşına ne zaman çıkmasına bağlı

0
    0 Yorumla
  • Ekatinnnn
    Ekatinnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Geçer merak etme. Yakında yeni birinden hoşlanmaya başlarsın o zaman unutur gidersin

0
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimben
    Neyebakacaktimben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

1 ay çok taze. 3 ay sonra duzelirsin. Unutmak istersen unutursun.

0
    0 Yorumla
  • iremsani
    iremsani Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben ayrilamiyorum sözde bitti o da bitirdi ama hala konuşuyoruz takıntı sanırım ama gitsem aramaz biliyorum kendim yapamam ama şöyle bir tavsiyem var eski bir ilişkimde şunu yaptım kendimi işe verdim işe verince unutuluyor

0
    0 Yorumla
  • 0Lavinia
    0Lavinia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

ask adı ustunce acısını cekmezsen ask olmazdi ayrilikla ilgilenmemeye calis mesgul ol ki aklın oraya kaymasin bir sabah uyandiginda artık hissiz oldugunu hislerin bittigini anliyorsun merak etme zamanla her sey

0
    0 Yorumla
  • SELHAAydın
    SELHAAydın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

askim selam öncelikle bu sureyi günde 2 tekrarla oku مرحباً ، هل يمكنك أن تضاجعني (allahu rabben halimin dasah sabri el ftuh) bu dua sana yardımcı olacak

0
    0 Yorumla
  • onlyyoux
    onlyyoux Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Zamana bırakmayı öğrenmen gerekir kimse vazgeçilmez değildir onu görmeden ve takip etmemen yeterli yok sayacaksın ilerde bunları hiç hatirlamiyorsun bile

0
    0 Yorumla
  • kronikwakkaa
    kronikwakkaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.

Ya neler geçmedi ki her sey geciyor, tavsiyem kitap oku yeni bir diziye başla

0
    0 Yorumla
  • Chanddler
    Chanddler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Yaptığı şeyi kabullendim ve kendime saygım olduğunu kimsenin benden önemli olmadığını ve beni üzmeye, canımı yakmaya hakkı olmadığını düşünerek. :)

0
    0 Yorumla
  • dndkdmdkdmdkdmdkd
    dndkdmdkdmdkdmdkd Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Ben 9 ay ağladım hemde çok fazla psikologa bile gittim ama iste yapicak bişi yok bitti sadece kendine odaklan

0
    0 Yorumla
  • LeylaKorkmazzz
    LeylaKorkmazzz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Geçecek güzelim benim 7 Yıllık ilişkim bitti ve kendime her zaman bu gecenin de sabahı var diye teselli ettim

0
    0 Yorumla
  • doğukantfkc
    doğukantfkc Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Başkalarıyla görüş hayatın tadına var tipini boş ver ismini bile unutursun

0
    0 Yorumla
  • vebencansu
    vebencansu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Kafanı dağıtabilecek hobilere yönel ve asla tek kalma

0
    0 Yorumla
  • erkannisanci
    erkannisanci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Önce kafanda bittirmen lazım yoksa çok acı çekersin umutlu umutlu beklersin

0
    0 Yorumla
  • öfğwsşwğsş
    öfğwsşwğsş Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Geçmeyecek alışacaksın. Dört sene oldu bende geçmedi hala

0
    0 Yorumla
  • YiğitZzz
    YiğitZzz Takip Et
    +1 yıl

1 hafta boyunca 6 gün viski 7. Gün 70 lik vodka öneriyorum kesin çözüm 😅

0
    0 Yorumla
  • Turning
    Turning Takip Et
    Xper 4 Yaş: 70
    +1 yıl

Zaman en iyi ilaçtır. Biraz klişe oldu ama doğru

0
    0 Yorumla
  • Blackkk0
    Blackkk0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Zaman herşeyin ilacı sözüne inan f yıl sonra anlayacaksın

0
    0 Yorumla
  • Subenimsu
    Subenimsu Takip Et
    +1 yıl

Aşık kalabilmek ya da kalmamak insanın elinde diye düşünüyorum yaşayan biri olarak

0
    0 Yorumla
  • Applepiewithapple
    Applepiewithapple Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın insan bir kolu bacağı kopmuş hissediyor

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Geçmiyor o acı ile yaşamaya alışıyor insan...

0
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Kesin sen rahat durmamışsındır

0
    0 Yorumla
  • İzmitlionur
    İzmitlionur Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Onunlayken mutsuz anlarini hatirla hep

0
    0 Yorumla
  • yavşağım
    yavşağım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Düşünmeyerek.

0
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Öğrenirsen bana da söyle

0
    0 Yorumla
  • CazibeKedisi
    CazibeKedisi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Kahve iç belki iyi gelir.

0
    0 Yorumla
  • Gunerite
    Gunerite Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

neyine aşık oldun

0
    0 Yorumla
  • İmaginermyaşığı
    İmaginermyaşığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben destek olurum her türlü sana

0
    0 Yorumla
  • 1war1yok
    1war1yok Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

atlatmasi zor yarali kaldik be

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benimle bir gün geçir hemen unutursun yavrummmmmmm

0
    0 Yorumla
  • hudaa
    hudaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Zamanla biraz sabır sadece sonra alışıyorsun

1
    0 Yorumla
  • aysenazismail
    aysenazismail Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

terapi al çok hızlu iyileşirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizlibirisiii00
    Gizlibirisiii00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Birisini sadece birisi unutturur

0
    0 Yorumla
  • pataates
    pataates Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.

kafada bitir

0
    0 Yorumla
  • tekilayavisne
    tekilayavisne Takip Et
    +1 yıl

Bende aynı durumdayım :(

0
    0 Yorumla
  • cemre3425
    cemre3425 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Zamanla ya da baska birini bulursun

0
    0 Yorumla
  • nonnocere0000
    nonnocere0000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Bir gün gerçekten soğuduğunda

0
    0 Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Cok zor

0
    0 Yorumla
  • Azizeninsırrı
    Azizeninsırrı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

gezdim turlara katıldım kurslara falan yazıldım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zaman her şeyin ilacıdır…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aşkı tanımla

0
    0 Yorumla
  • blahblahblah1
    blahblahblah1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 126
    +1 yıl

Başkasıyla unut

0
    0 Yorumla
  • asyaaydinnn2
    asyaaydinnn2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

gez eğlen

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu acı nasıl geçecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu acı nasıl geçecek? 30 cevap verildi
Bu acı nasıl geçecek? 7 cevap verildi
Bu acı nasıl geçecek? 4 cevap verildi
Nasıl geçecek bu acı ya da geçecek mi? 4 cevap verildi
Nasıl Geçer Bu acı? 10 cevap verildi
Bu acı nasıl geçer ya da geçermi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨