8 aylik bebegim var. 6 aydır da bekar bir kadınım. 3 aydır biriyle görüşüyorum.(eskiden tanidigim, huyunu suyunu bildigim biri) ama gizleme ihtiyaci duyuyorum ne yazik ki.
Eşim her işten sonra cocugu görmeye geliyor. Adami evime davet edemiyorum. Telefonda ismi başka isimle kayıtlı. Yani sanki anne babamdan iliskimi saklayan genc kiz gibiyim.
Eski esimin bunu pek kaldirabilecegini sanmıyorum. Ama ben yeni bir yuva da kurmak istiyorum. Yillardir tanidigim biri. Cocugumla da iyi anlaşıyor. Beni de seviyor.
Hatta kendisi de dedi ben bosandiktan sonra. en bastan beri sana ilgim var o zamanlar diyemedim, cesaret edemedim, sen baskalariyla beraberdin bir türlü sana olan duygularimi soyleyemedim. Sonuc olarakta sen onu seçtin dedi. Simdi beraberiz.
Evlilige karsi da degiliz. Ama eski eşime bunu nasil açıklarım bilmiyorum. Ben baskasiyla evlenmek istiyorum vs diye. Bu durumda cocugun velayetini almaya kalkar mi bilmiyorum. Onun ailesi de, annesi vs sorun çıkarır mi bilmiyorum.
Cocugun yani annesinin yanı her zaman. Hala emziriyorum. 1 yaşına kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Ama benimde bir kadin olarak evlilik yapmaya, sevmeye sevilmeye, bazi ihtiyaclarimin karsilanmasina, aile olmaya ihtiyacim var.
Bu durumu bu ulkedeki bazi erkekler ne yazik ki anlayabilecek durumda da degiller. Eski kocam da onlardan biri diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer