Kocam daha boşanmadan başka bir kadın ile görüşmeye başladı. Çok çaresiz hissediyorum kendimi, ne yapabilirim?

18 yıllık evliyim. İki tane çocuğumuz var, biri 9 yaşında. Biz kocamla birbirimizi severek evlendik ama son 1-1.5 yıldır benden boşanmak istiyor. Sebebi muhtemelen görüştüğü kadın. Kocam boşanma konusunda çok kararlı, tiksiniyor resmen benden. Oysaki hiçbir kötülüğüm olmadı ona bunca zamandır, hep yanında oldum. Bu süreçte işe girdim, kendime ev parası biriktirmeye çalışıyorum, kocam hiçbir şekilde destek olmuyor bu konuda. Evde yüzüme bile bakmıyor. Yemeğini dışarıda yiyor, eve sadece uyumak için geliyor, çocukların yüzüne bile bakmıyor, ben de böyle bir durumda yakın davranamıyorum ona. Oturduğumuz evin tapusu eşimin babasının üzerinde, benim annem ve babam yıllar önce vefat etti; bana kalan, üzerime kayıtlı bir ev ya da maddi bir miras yok. Ben kendimi çok çaresiz hissediyorum. Boşanacak gücüm yok.. aldatılmam canımı ayrı yakıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Ne yapabilirim?

Kocam daha boşanmadan başka bir kadın ile görüşmeye başladı. Çok çaresiz hissediyorum kendimi, ne yapabilirim?