Evet oldu
Hayır olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genel olarak bir tek annem vardı her zaman ama artık olay gerçekten yoruldum bunu hissediyorum o yüzden artık hayatımda kötü şeyler olsa bile ona göstermiyorum
Yakın arkadaşlarım onlar olmasa destek intihar edebilirdim. Allah onlardan razı olsun çok yakın olmasada hep destek oluyorlar bana. Kız arkadaşlarım bide kardeşim gibi gördüğüm bir erkek arkadaşım. İki yönlü bakınca olaya kafan rahat oluyor. Bide hayatımda bana verdiğinin lafını etmiyen insanlar. Hayatıma nadir insan alırim onlar benim için çok değerlidir..
Cevap
13Cevap
Hayır hiç kimse benim için mücadele etmedi bu yüzden özel hissetmedim hiç
Olmasi benim bunu istemem anlamina gelmiyor ben kendim bununla baş edebilirim en nihayetinde diye düşünüyorum..
Evet ben bile salmış inzivaya çekilmişken yüzlerce kişiyi darma duman eden bir arkadaşım var. 😎
Bir değil iki değil on değil insan bazen yoruluyor başkasına el verip ringe çıkarması gerekiyor.
Bu hayatta temel bir kural vardır; düşmeyeceksin... Değilse düşene vuran çok oluyor...
karşı cins olarak babam ve erkek kardeşlerim ama genel olarak tüm çekirdek ailem
Gerek duymam. OIan olmuştur.
Var çok şükür
Bu hayatta insanlar ikiye ayrılır. Çabalayanlar - cabalanilanlar. Ben çabalayan kısımdayim. Maalesef o kategorideyim.
neyim var ki anamdan gari
Hayır olmadı, olmasın da. Böyle iyi
Yani olur gibi öyle düşünüyorum :)
Telafi etmek için moral vermek için
hayatımda öyle birisi yok.
ay hayır olmadı yani
Çok şükür var
Ailem var
Evet , var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?