Sevdiğim insan için gerekirse dünyayı karşıma alır, her engeli aşarım; çünkü o, yüreğimin varmaya ant içtiği tek liman.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim insan için gerekirse dünyayı karşıma alır, her engeli aşarım; çünkü o, yüreğimin varmaya ant içtiği tek liman.

Sevdiğim insan bunu hakediyorsa herşeyi yaparım.. Ama ne yazık ki insanlara güven olmuyor.. Yüzlerine bir maske takıyorlar.. O iğrenç karektersiz hallerini örtüyorlar.. Bu yüzden öncelikle bu değer bir adam olmalı.. Karekterli adam gibi adam olmalı ki mücadele edeyim..
Evet, benim için gerçekten mücadele eden biri varsa, elbette ben de onun için mücadele ederim. İlişkilerde iki tarafın da aynı derecede çaba göstermesi önemli; tek taraflı bir çaba ile uzun süreli mutluluk yakalamak zor. Biri bana değer verip, zorluklara karşı yanımda durmayı seçiyorsa, ben de onun için elimden geleni yaparım. Her iki taraf da birbirini desteklerse, ancak o zaman gerçek bir bağ kurulabilir.
Değecek biriyse neden olmasın
Ederim çabalarımın bir sonucu olmadığını fark edersem veya sadece ben mücadele ediyorsam da sessizce giderim
Teşekkürler
Cevap
8Cevap
Değeceğine inanmıyorsam evet
evet mücadele ederim her zaman
Zamanla kader kısmet deyip mücadeleyi bırakıyor insan.
Vaktiyle kendimizi parçaladığımız olmuştur.
Eğer karşımda ki insanın benim için aynı şekilde mücadele edeceğinden eminsem ederim karşılığı olmayan hiçbir duygu için çaba göstermem.
Etmem çünkü değmiyor ama o yaparsa elbete karşılık veririm.
Sadece kendime âşığım sadece kendim için mücadele ederim 😍✌️
Bir yere kadar ederim tabiki ama mücadelem tek taraflıysa umurumda olmaz dönerim sırtımı
Benim öyle olsu hep tek taraflıydı
bu bana zarar vermeyecekse sevdiğim için de mücadele ederim
Ben sonuna kadar mücadele ediyorum da karşıda tık olmuyor genelde ve bitiyor mutsuz son
Bana " Hayır" dedi ise aşkımdan gebersem de uğraşmam...
Eğer verdiğim mücadeleye değecek bir insansa evet ederim
Ettik de ne oldu canı cehenneme
Müsaade ettiği kadar müdaafa ederim.
Hayır🙄
Artık hiçbir erkeği sevmiyom akrabam değilse
Gerekiyorsa evet
Hayır her sevilen mücadeleyi hak etmez
Evet ederim
Değer mi ona bakarım
Ederim
Ederim
Aynen neden mücadele etmeyim ki