ben hayatım boyunca mücadele ettim. ama merak ediyorum , sevdiklerim benim için mücadele etti mi , veya ederler mi? Bize bir öğrettiler, yok empati, yok sevdiklerimiz, fedakarlık , cefakarlık , hep başkalarını memnun etmeye çalışmamızı öğütlediler.. Kendimizden vaz geçtik aman sevdiklerimiz kırılmasın üzülmesin diye kendi onurumuza kadar ödün verdik.. Bunu hepimiz yaptık. Biraz kendi mutluluğumuzu düşündüğümüz an, bencillikle ve egoistlikle suçlandık.. İşte o sevdiklerimiz bizim için mücadele eder mi? İşte bunu bilemiyorum... Cevabını bilsem de... neyse...
Ailem için ve hayatımda var olacak olan eşim için mücadele ederim ama onun dışında arkadaşlar için hiçbir şey yapma sadece benim için değerli olan bir insan var eğer değer bilirse onun için yaparım onun dışında yok zaten ailenden başka da değer bilen insan ortaya çıkmaz.
Kesinlikle mücadele ederim, ettim de. Sonrasında asılsız bir mesele için gidiyorlar :) Kalbimize de gömdük zamanında... Mücadele de değecek insanlara yapılır diyorum.
Sevdiklerim için her şeyi yapabilecek biriyim, gözüm hiç bir şeyi görmez ve sonuna kadar mücadele de ederim. Sonucunda ne olacağı çok önemli değil, başasız dahi olsam çaba göstermişimdir o da göstermiştir fakat olmayınca da yapacak bir şey yoktur. Bunu ona da anlatırım ve her türlü yanında da olurum. Hayatı anlamlandıran etrafınızda ki o bir kaç kişi zaten, sıkı sıkı tutunmak gerek…
Sevdiğim zor durumdaysa yanında olurum bikmam usanmam. Ama benden geçmek istiyorsa da mücadele falan edemem. Kalmak isteyen kalır kapim açık Ama gidene de kapıyı örtüp git cereyan yapıyor derim😂
Hayat devam ediyorsa mücadele de devam ediyor. Sevdiklerin için ise bu konu hep sürer gider. İçinden geldiğin zaman aslında başlıyor mücadelen. Fakat bazen de keskeler oluyor.