Erkekler acil bakar mısınız?

Benim 6 yıldır sevdiğim biri var genelde pek anlaşamazdık ama bir birimizi çok sevdik hep tabi o eskiden o kadar sevmiyordu sonradan deli divane olmaya başladı. Neyse işte. Bu 2017 yılında askere gidecekti bana son mesajında bu cümleyi kurdu "beni bekleme ben döndüğümde evlenmeyeceğim, evlensem de seninle evlenmeyeceğim ama sen çok iyi birisin seni seviyorum hoşçakal" o mesajdan sonra hiçbir şey yazmadım dünyam başıma yıkıldı sanki evlenmeye layık değilmişim gibi.. neyse 2018de evlendim ailemin isteği üzre, benim de pek hayattan beklentim yoktu hem ona ders olsun hem de mutlu olur da onu unuturum diye kabul ettim. Adam piskopat derecede kəskanç manyak çıktı 2019da dayanamadım ayrıldım. Ayrıldıktan bir müddet sonra instagramda eski sevgilimi buldum naber gibisinden mesaj attım beni görünce çok şaşırdı heryerde beni arıyormuş falan annenin numarasını ver anneme verecem konuşsunlar seni istemeye gelelim dedi, ben de ona ben evlendim ayrıldım dedim çok kötü oldu biraz sonra geldi bana ben evlenip ayrılıp seninle evleneceğim dedi. Kabul etmedim sen işime karışma falan yaptı neyse işte. O dönemden sonra bazı zamanlarda kalbimi kırdı 2021de onu fena terkettim numaramı falan değiştirdim bulamadı, işte o zamandan sonra nolduysa adam oldu beni buldu beni sensiz bırakma falan filan yalvarmalar bilmem ne. Her yönüne her seferinde test ettim onu gerçekten değişmişti. Buna bir kız bulmuş ailesi onunla evlenip ayrılacaktı, ama halasını korona yüzünden kaybedince iş ertelendi ve bu süre zarfında yani onun konuştuğu başka biri varken mecburi de olsa onunla konuşmadım doğru olmaz diye. Bu yıl Mayıs ayında artık canıma tak etti, son kez buluşup anlaşıp ayrılalım dedim. Başta ayrılmak istemedi sonra kabul etti buluştuk, yemek yedik sonra sohbet ettik ama sonra bana yakınlaşmaya başladı ben senden ayrılmak için gelmedim buraya ayrılmam sennde ayrılmassın biliyorum falan dedi sonra yakınlaştı ben istemedim o dinlemedi, sonra bana ben onu yapmadan önce çok düşündüm seni bırakıp gitmeyeceğimden emin olmsayadım yapmazdım ama eminim bırakmayacağım dedi arabasında küçük Kurani Kerim vardı onu getirdi ben bu kitaba el basıyorum seni asla bırakmayacağım ve sen 2023de benim karım olacaksın dedi sonra bana verdi sen de el bas beni bırakmayacaksın falan. Ben de yaptım ama hep düşünüyorum seven insan onu yapmadan da sahip çıkardı buna gerek yoktu. Hep kötü oluyorum kavga çıkartıyorum aşağılıyorum hep alttan alıyor sakinleştirmeye çalışıyor sinirlenmiyor anlayışla karşılıyor ama bu sevmek mi yani, ne bu ne?

Erkekler acil bakar mısınız?