Erkekler acil soruma koşun?

erkekler lütfen tüm içtenliğizle cevaplamanızı rica ediyorum benim 1.5 yıllık ilişkim oldu biz ayrıldık 2.5 yıldır peşimi bırakmıyor ve üstelik çevreme istek atıyor ve hep diyordu beni unutma kendimi hatırlatmak seni kızdırıp bana yazmanı sağlamam için yapıyorum ki zaten söylemesine gerek her şey bariz ondan ekliyor arkadaşlarımı neyse asla takmadım hep sessiz gururlu durdum bugün de eski yakın şimdi düsman olduğum kızı ekledi kıza bağırdım sonra gittim ona bağırdım bana yapışma dedi bırak peşimi sanane dedi tüm kullandığı cümlelerde bana yapışma lafını kullandı üstelik ben gururlu olmama rağmen ve her ayrıldığımız da o geliyordu ben asla 1 adım atmıyordum kendimi hatırlatacak bir şey de yapmıyordum tam aksine sessiz kalıp kayboluyordum yani bi erkek niye bu cümleyi kullanır canımı çok yaktı bu cümlesi yapışmamama rağmen bana bugün defalarca yapışma yapışkan dedi
Güncellemeler
+1 yıl
ve kız benim en yakınımdı düsman olduk kızla küstük kız yine de bana dedi canım mısın seni kıskandırmak için ekliyor bizi işte ve uyuyamadım yemek yiyemedim bana bu yapışma yapışkan lafını kullandığı için üstelik öyle biri olmamama rağmen ve bana arkadaşımı savundu bizi rahatsız etme defol uzak dur bizden diyor delirtti beni resmen bana diyor biliyorum beni staklafıgını eklediğimi göreceğini yapışkan sanane diyo
Erkekler acil soruma koşun?