lütfen sadece şu 2 görseli okuyup erkek kankamın ne yapmaya çalıştığını anlatabilir misiniz. Beraber oynadığımız bir oyunda bi erkekle oynadım diye böyle tepki gösterdi kendisi sürekli eski sevgilisini ekliyor halbuki. Ne yapmaya çalışıyor? Engellememişte
Vay O*çocuğu ya. Bas engelli geç ablacım. Oyundan da Kimseden istek alma hepsini reddet. MLBB'de kendi hesabımı kaybettim. Nede olsa geçici olucak diye kız hesabı açtım şu an bin pişmanım. Hem kendi hesabıma dönemiyorum. Onlarca abaza ile konuşma durumunda kalıyorum. Gerçek değilim diye.
Erkek kanka dediğin kişi. seni sevgilisi sanıyor ve aranızda böyle bir bağ yokken bu triplere girmesi de onu dengesiz, özgüvensiz, eğitimsiz bir profile sokuyor. Bence bu durum hoşuna gitmesin :)) eğleniyorsan eğlen geç. eğlenmiyorsan engelle.
Şu attığın muhabbette zeka kırıntısı olmadığı için bunu düşünmen de pek mantıklı değil. Yani muhabbet ne baştan yanlışken dert ettiğin şey bu olmamalı :)
Erkekler Ne Diyor
Pubg'den sebgilik anca bu olur.
O günde 20 kız ekler sen günde 50 erkekle konuşursun :)
Saçmalamayın engelleyin birbirinizi.
ama sevgilim değil ki kanka dediğim kişi bide benden 3 yaş küçük
Vay O*çocuğu ya. Bas engelli geç ablacım.
Oyundan da Kimseden istek alma hepsini reddet.
MLBB'de kendi hesabımı kaybettim. Nede olsa geçici olucak diye kız hesabı açtım şu an bin pişmanım. Hem kendi hesabıma dönemiyorum. Onlarca abaza ile konuşma durumunda kalıyorum. Gerçek değilim diye.
mlbb hangi oyun ilk defa duydum
Mobil Legend's Bang Bang. Diğer oyunlara göre yaş ortalaması yüksek.
Mobil LOL
Salak herif ne heyecan yapıyorsun. 3 yıllık arkadaşız diyor kız.
@AmanthemaPekii Biri Daha Velet.
Ve oyun ortamlarını çok iyi bilirim. Güzel olmasına ya da yaşıt olmasına gerek yok. Dişi olması yetiyor.
Okuduğunu anladığın zaman büyük adam olacaksın
Selam, kız ile erkek arkadaş olamaz seni seviyor belli. Yakışıklıysa şans ver, çirkinse yolcula.
ama sadece sanaldan ibaret arkadaşlığımız 3 senedir
Şimdi sen bu fotolara bakınca ne olduğunu göremiyor musun cidden
inanın anlamıyorum ne bu şimdi
Erkek kanka dediğin kişi. seni sevgilisi sanıyor ve aranızda böyle bir bağ yokken bu triplere girmesi de onu dengesiz, özgüvensiz, eğitimsiz bir profile sokuyor.
Bence bu durum hoşuna gitmesin :))
eğleniyorsan eğlen geç.
eğlenmiyorsan engelle.
emin misiniz bunu bende çok düşündüm ama o 15 ben 18, abla demiyor ama kendinden 3 yaş büyük birine o gözle bakarmı sizce 3 yıllık arkadaşım
Bakar. çocuk olduğu belli zaten.
Çocuk olmasaydı da çocuk beynine sahip olduğu görülüyor olurdu.
Eski sevgili detayını verdiğine göre sen de çocuktan hoşlanıyorsun.
15/18 o kadar mı yokluktasın.
yok abi ne yokluğu ama madem öyle o zaman kendisi neden eski sevgililerini ekliyo karışmasın benim işime
Şu attığın muhabbette zeka kırıntısı olmadığı için bunu düşünmen de pek mantıklı değil. Yani muhabbet ne baştan yanlışken dert ettiğin şey bu olmamalı :)
3 yıllık sanal arkadaş mı?
evet sadece sanaldan itibaren normalde hiç sanaldan arkadaşlık kurmam etrafımda zaten arkadaşlarım var ama bunla oldu işte hemde tam 3 senedir
Anladım. Dediğim gibi saçmalıktan ibaret. Hoşuna gitmesin (ilgi falan sanarsın bunu)
Neyse bb kolay gelsin sana
Ne oynadınız lan söyle mlbb mi pubg mu
pubg dostum ama soruma cevap verir misin lütfen
Kıskanmış olay bu neyse ekle benle takıl reis jsjsj
bu ergenliğinde ötesinde bir şey direk beyinsizlik
evet abi artık biraz yanlış anlamaya başlıyorum sanki hoşlanıyormuş gibi
Ne Kamalak bir muhabbetiniz var
kamalak ne demek
Al işte
eyv