Mudürum beni patronumda kiskaniyordu hala kiskaniyor benimde mudurume karsi duygularim var kendiside biliyor ama aşırı ego ve havali davranmaya başladi son gunlerde cok deger verdim şımardı her neyse patronum 2 ay yok memleketteydi müdürümde 2 gunlugune patronumun yanina gitti bayram tatili 9 gun olmus ama memurlara olmus şimdi mudurume şu sekilde mesaj atsam olur mu?
... bey merhaba. Sizi bir konu hakkında rahatsiz ettim. ... beye sormak istemedim muhtemelem biliyorsunuzdur bilmiyorsanız da kendisine sorma imkanınız varsa sorabilir misiniz? Bende sorabilirim farketmez. Bayramda bir program yapicam ama bayram tatili mermurlara ve kurumsal yerlerde 9 gün tatilmiş bizde tam olarak kaç gün olucagini bilmedigim için günü ona göre ayarlama yapıcam. O yuzden size sormak istedim muhtemelen biliyorsunuzdur bizde kaç gün oluyor ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor diye yazsam kıskanirmi patronumun adini bile gevirince kıskaniyor bu arada gercekten plan yapicam bilmiyorum kac gun olucagini
... bey merhaba. Sizi bir konu hakkında rahatsiz ettim. ... beye sormak istemedim muhtemelem biliyorsunuzdur bilmiyorsanız da kendisine sorma imkanınız varsa sorabilir misiniz? Bende sorabilirim farketmez. Bayramda bir program yapicam ama bayram tatili mermurlara ve kurumsal yerlerde 9 gün tatilmiş bizde tam olarak kaç gün olucagini bilmedigim için günü ona göre ayarlama yapıcam. O yuzden size sormak istedim muhtemelen biliyorsunuzdur bizde kaç gün oluyor ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor diye yazsam kıskanirmi patronumun adini bile gevirince kıskaniyor bu arada gercekten plan yapicam bilmiyorum kac gun olucagini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok cahil insanlarimiz var bunlar nasıl çarpık hayatlar kimin eli kimin gtttunde kim kimmi skkkklr belli değil. Özellikle kadınlar artık miyde bulandırıcı hal almış durumda. Şu basitliklere bakınız
Çarpık ortam diye durumu olayı kinayip kendi yaptiginiz önyarginiza bakın önce olayın sadece kucuk bir kismini alıp ona gore yagiliyorsunuz. 25 yasindayim hayatimada kimseyi bu zamana kadar almadım bende insanım ve duygularım var ayni yerde calistigimiz kişiden hoşlandım etkilendim onunda bana karşı başlarda ilgisi begenisi vardı benim yoktu kendi halimde işimde gücümdeydim. Sonradan oluştu ve begenimi dile getirdim 1 yıl sonra oda egosuna yenik dusmuş olmaliki fıtratimiz geregi verilen fazla ilgi ve degeri kaldiramiyoruz oda kaldiramadi. Çok uzun hikaye detayli bilmediginiz için bu yorumu yapmişsiniz.
Sadece senden değil genel olarak kadınların sorduğu sorulara bakıyorum. Ve neler duyuyoruz görüyoruz.
Genelini bende biliyorum ama ben o genelim icinde degilim bende goruyorum okuyorum ama benim konumla ne ilgisi varki ben yanlarindan dahi gecemem benimkisi masum duygu ama yinede dediginizde hakli olabilirsiniz kıskandırmak vs gereksizdi belki olacak olan olur zaten belki bu soruyu buraya sormam bile hataydı. Dogru haklisiniz bisey diyemiyicem
Bu arada yazdiklarim dogruydu gercekten pateonuma sormak istemedim ve plan yapicam gunu bilmiuorum oda bilmiyormus zaten haber vericem olur mu yazmis olur dedim
Daha bayrama çok var. Neden böyle acele ediyirsun onlar kendileri söylemesi lazım degilmi bu gibi durumları?
Kimse bisey soylemiyor ve bir yere rezervasyon yapicam şimdiden yapmam gerekiyor ama gün konusunda uzunlugu kisaligini bilmedigim icin sormak istedim
Birde dogrusu sorma bahanesiylede ona yazmak istedim oda var
Ozaman direk ara sor mesaj çekme herkimse Ahmet bey bayram icjn plan yapiyirum. tatil nasıl olacak ona göre rezerve yaptıracak de konuyu uzatma öğren teşekkür ederim iyi günler de kapat
Ben telefonlâ konusamiyorum onunla yuz yuze bile heyecanlaniyorum ne diyecegimi unutuyorum afalliyorum
Zaten genel yapi olarakta cekingen bir yapiya sahibim Şu an bile sordum pisman oldum sanki onu zor durumda birakicakmisim gibi ya da zor durumda biraktim gibi
Herkes garipsiyor mesaj atmak ayipmi ciddi anlamda soruyorum benim zaten pek is hayatim olmadi asosyalde oldugum icin nerede nasil davranilir bilmiyorum hele is hayatini hic bilmiyorum aileme yuk olmamak icin calisiyorum bende
Ya ne zor durumu sen çalışansin o müdür ona sormiycaksin da kime soracaksın. Kafandaki ondan hoslandigin konusu kafandan at ara normal arkadaşını arıyor gibi sor. bukdar çekingen olma seni çok uzerler amannn haaa
Bak bir insanla samimyetin yoksa mesaj atmak sıkıntı. Direk araman lazım he grubuz varsa isyernin ordan yazarsın daha önce hiç mesajlastinmi onunla?
Evet cok mesaj attim
Yani etik degilmi diyiyorsunuz
İş gurubu yok
Daha önce mesajlaşma geçmişiniz var ise çekin mesaj sorun. Sorun olmaz o
Patronum zaten beni azarlamisti ona mesaj atmistim diye iş için atmistim o gun bugun yazmiyorum bisey sormuyorum korkuyorum zaten soramiyorum
Var beni zaten bilir ben her konuyu mesaj atarak sorarim hic aramam cok onemli degilse
Bak sana demin dediğim şey olmuş. Mesaj geçmişin veya samimiyetin yoksa çekme ama önceden mesajlajtiysaniz varsa böyle bir durum arayıp sorun mesaj çekmeyin mesaj yanlış anlaşılır aramak daha net birseydir. Soracağını sorar kapatirsin
Patronuma o sekil yapilir ama bu kişiyle aramizda daha ilk ise basladigimdan beri bana karsi korumaci yaklastigi icin sonrasinda aramizda elektrik oldugu icin ne onun icin sıkıntı oldu ne benim icin zaten ben sizin dediginiz gibide dusunup bakmiyordum bu mesaj olayina ha aramak ha mesaj diye bakiyordum fakat patronum brni azarladiktan sonra mesaj atmak pekte iyi bisey degilmis orada da anlamistim onu sadece bu kisiyle samimiyetimiz oyle degil atsam garipsemez aksine arasam garipser
Sen kendini fazla bu olayda hirpalama ara direk sor. Bu hoşuna giden adamın sen hisuna gidiyorsan neden adı konmuyor bu durumun? Ayrıca bu adam bekarmi evlimi her konuda hakkında bilgin var mı uzmesinler seni sonr a
Çıktım
Bukadar uzatma , tatil kac gun de yeter
Yazdim gonderdim oda haber verecegim olur mu dedi
İnanılmaz çarpık bir ortam
Çarpık değil olayın sadece kucuk bir kismini alıp ona gore yagiliyorsunuz. 25 yasindayim hayatimsda kimseyi bu zamana kadar almadım bende insanım ve duygularım var ayni yerde calistigimiz kişiden hoşlandım etkilendim onunda bana karşı başlarda ilgisi begenisi vardı benim yoktu kendi halimde işimde gücümdeydim. Çok uzun hikaye detayli bilmediginiz için bu yorumu yapmişsiniz
Anlattığına göre yorumladım
Anlattigim kadar bilip ona gore bu sekilde onyargiyla yaklasmak ne kadar dogru ki burada detayina kadar anlatsam okumuyor kimse zaten detayli sekilde bilmiyorsunuz
Abicim deli etmişsin kendini yemin ederim
Ama benimkisi masum duygu ama yinede zamanimı harcayip bu soruyu sormam bile hataydi dogru
Bu arada yazdiklarimda dogruydu gercekten pateonuma sormak istemedim ve plan yapicam gunu bilmiuorum oda bilmiyormus zaten haber vericem olur mu yazmis olur dedim
Evet olabilir tabi ki neden olmasın
Kiskanirmi hoşuna gidermi
Kesinlikle hoşlanır tabi ve de kıskanır