Ilgi duydugunuz kadin size asik olsa bunu size soylese ve evli oldugunuz icin reddesiyorsunuz ama kizda bilmiyordu evli oldugunuzu ve daha once kiza bekar oldugunuzu belirtmissiniz esinizlede ayri sehirde yasiyorsunuz sadece imam nikahi var bekar evinde yasiyorsunuz kizda sizden kaciyor uzaklasiyor ama yinede siz hasta felan oldugunuzda sizinle ilgileniyor onun disinda uzak duruyor ne yaoarsiniz ne dusunursunuz ve neden boyle bisey yaparsiniz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O adam serefsiz ki evli oldugu halede bekarim diyor. Kiz mal oyle bir sahtekqr ve yalanci bir adamin pesinden koşuyor
Ayni is yerindeyiz bana karsi ilgisi vardi benim yoktu kendi halimdeydim sonra bi sekilde olustu dikkatimi cekti Ben evli oldugunu bilmiyordum bana bekarim demisti ve benimle ilgileniyordu 1 yil sonra hislerimi soyledim yari evli sayilirim dedi kafami cok karistirdi ayri sehirdeyiz zaten dedi zor hayatim var vs hem üzuldüm hem sebebini merak ettim ama hic soru sormadim o gun bugun uzak duruyorum herseye bahaneden mesaj atiyordum iş icin artik mesajda atmiyorum ayni is yerindeyiz yarini istifa verdim sagliksiz karar veriyprsun dedi patronum gelmesimi bekledim gelmedi iş zaten yok artik cikamam ama uzak duruyorum yine iş bakiyorum onun disinda bana bir iyi bir kotu davraniyor acaba biseymi yaptim diyiyorim hislerim oldugu icinmi boyle yapiyor vs cok dusunduruyor ve kafami cok karistiriyor o yuzden sordum yoksa uzak duruyorum yuzune bile bakmiyorum
Bosa kendini yipratiyorsun adama karsi icinde igrenme duygusu olusmasi lazimdi simdiye
Bana dediki milyonda bir insanin basina gelen sey bemim basima geldi buda benim kaderim felan dedi sanki zorla ya da mecbur evlilik ya da formalite gibi vs yani ya magduru oynadi ya da magdur o yuzden
Madurda olsa ortada bi nikah var. Bir kadin var. Hatta cocuk bile cikabilir ileride. Bunu saklamak, gizlemek olmaz. Allah katinda nikahli evli barkli bi insan o
Sevmiye bilir. Bosanicakta olabilir ama o adam Şu an evli senin ile tanistigi zamanlarda evliydi
Evliydi ama şu an bile mesela cok tuhag kotu davraniyor ben cok takiyorum boule seyleri bana kendimi kotu hissettieiyor iste bu x kisi olsun ister y düne kadar iyiydi 2 gun kotu davraniyor
Artik onun sana iyi veya kötü davranmasinin bir önemi yok. Senin kafanda bitirmen lazim olayi yoksa cok kıvranırsın
Sorucam derdini
Bana kendimi kotu hissettirdigini vs soyliyicem
Gitte aklini iyice bulandirsin senin olayi bitirmen icin ona ihtiyacin yok senin bitirmen lazim
Cok haklisiniz peki bunu nasil yapabilirim mesela diyiyorlar takma hareketlerini nasil takmamaya ozen gostermeliyim nasil halledebilirim
Bunu en iyi sen bilirsin. Yakin zamanda bende bazi ilişki problemleri yaşadım. Bir kaç kişiden akil aldım. Kendi kendime atlatiyorum senin yapabileceğin tek şey bu bence. Sen evli bir adam için bunları hak ediyor musun? Önce bunu bir düşün sonrası kendince fikir olarak toparlamaya baslarsin
Cok cok tesekkur ederim onerileriniz icin ayirdiginiz vakit icin muhakkak dikkate alicam dediklerinizi sadece ben asiri hassas ve duygusalim yapi geregi o yuzden haddinden fazla uzulup kafa yoruyorum
Rica ederim bu tip insanlar icin kendinizi uzmeye degmez ama gonul iside zahmetli oluyor benimde cok canim yandi
Oyle o yuzden hep asktan kactim uzak durdum 25 yasindayim bu yasima kadar kimseyo hayatima almak istemedim asik olsam bile kactim ama ilk defa bu denli oldum bide ayni yerde olunca daha zor oluyor iş imkanim olsa ciksam ya da calisma mecburiyetinde olmasam cikardim zaten yarini istifa etmistim oda saglikli karar vermiyorsun demisti dusundum tasindim iş bulana kadar kaliyorum cikma imkanim olsa uzak dursam hic bana niye boyle davraniyor ni boyle yapiyor gibi sacma sapan takmam goz gormeyince gonulde unutuyor gozum gonlum ondayken bu zor oluyor unutma surecim uzuyor soguyormuyum evet hatta sogumustum ama kafami o kadar karistirip gizem yaratiyorki dengem sasiyor
Diger erkekler nasil boyle oluyor anlamiyorum ben bir kere birini sevdim 28 yasindayim oda terk etti pesinden kostum tenezzul edip aramadi konusmadi bile milletin karşısına oyle bir kadinlar cikiyorki erkeklerin pesinden kosuyor
Bende boyle degildim hatta aksine kaciyordum erkeklerden cok korkuyordum asik olmaktan
Bunada zaten ilgim yoktu sonra ne yapti etti asik ettirdi cok ilgileniyordu iyi niyetlede yapiyordu ama bana laf arasinda durduk yere bekarim demisti patronumdan kiskaniyordu hislerimi soylemeden bir kac gun oncede kiskaniyordu
Aynı benim gibiymissin nereden çıkıyorlar böyle karsimiza
Insallah ileride verdigimiz degerin kiymetini bilen ve hak eden insanlar cukar karsimiza
Amin inşallah birde ben hayatima aldigim insanlara cok dikkat ederim daha once calistigim yerde sirf kotu insanlar vardı diye ayrilmistim işim ve maaşımda çok guzeldi stilistlik yapiyordum hobimi yapiyordum ama rahat degildim sonra burası cikti karsima gayet guzeldi kendimi guvende hisswdiyordum iyi hissediyordum burada servis elemaniyim kendisine kahvalti hazirliyorum muhattap olmak zorunda kaliyorum o yuzden çok kotu kendisinede soyledim ayni yerde olmaz artik benim burada kalmam dogru olmaz en kisa zamanda iş bulup ayrilicam dedim ariyorum gunlerce
Parayı bir kenara bırakıp sırf ortami ve kişileri beğenmedin diye iş bırakacak kadar dikkatli biri burada nasıl bi böyle bir olay yaşıyabilir. İnsallah kısa zamanda bulursun, yoksa seni çok yıpratır.
Parayi umursamiyorumki hayatimda sadece biraz degisiklik olsun ayaklarimjm ustunde duriyim hayatimda birswyler anlam kazansin diye calismak cok istedim cok kotu insanlarla karsilastim ona ragmen o kisilerin arasindam siyrilip guzel huzurlu nir yere girdigimi dusunmustum bu aşk olayi butun islerj bozdu yoksa mutluydum
Benim kimsem yok ailemden baska o yuzden cevremde bir kac tanede olsa insan olsun istiyordum swviyim seviliyjm
Seviyim sevileyim diyorsunda bunu bile cok görüyorlar. Insan eve 5 dk gec kaldiginda basina birsey mi geldi diye merak edicek birini ariyor ama yok oyle. biri sen seversin o birakir gider
Insallah sizinde karsiniza cikar sevip sevileceginiz biri
Amin rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin
yalniz oldugu icin ilgi alakaya ihtiyaci olunca yakin durur, sonra uzaklasir. cikar iliskisi
Bisey yapmisim gibi davraniyor sanki bisey yaptim onun tavrini aliyor
boş ver uzak dur.
Uzak duruyorum hatta elimde olsa cikarim isten ama iste tavirlari cok etkiliyor
daha uygun birilerini illaki bulursunuz bence. kendinize guvenin kafi.
Bana neden oyle davrandigini sordum
... bey iyi akşamlar. Biliyorum kızıcaksınız, kafanda kuruyorsun diyiceksiniz ama ben yinede sormak istiyorum. Şu son birkac gün bana davranişlarinız cok garip. Hazırladigim kahvaltiyida yapmiyorsunuz benlik bir problem varsa soyleyebilirsiniz hemen kendime çeki düzen veriyim. Son gunlerde çok tatsiz seyler oldu farkindayim. İşlerimide eskisi kadar guzel sekilde yapamadigiminda farkindayim surekli izin aldigiminda farkindayim surekli uyuduğumunda farkindayim. Bunlar sizi rahatsiz etmis olabilir. Sizi rahatsiz eden şey neyse soyleyin duzeltiyim
gayet guzel yazmissin. cevap atti mi?
Yok valla bisey yok yemin ederim benim kafam çok dolu ondam olabilir senin iş ile alakali valla nokta eksigin yok ki kaç kere dedim eğer olursa soyleri diye yazmis
sana kiyamamis yine. cozucez illaki dur bakalim. burasi uzadi bulamiyorum :)) mesaj at istersen oradan konusuruz.
Bu ikili iletisimdeki erkege kapılan kadim sensin doğru mu
Evet
Detaylı konusmak istersen fikirler verebilir im
Ayni is yerindeyiz bana karsi ilgisi vardi benim yoktu kendi halimdeydim sonra bi sekilde olustu dikkatimi cekti Ben evli oldugunu bilmiyordum bana bekarim demisti ve benimle ilgileniyordu 1 yil sonra hislerimi soyledim yari evli sayilirim dedi kafami cok karistirdi ayri sehirdeyiz zaten dedi zor hayatim var vs hem üzuldüm hem sebebini merak ettim ama hic soru sormadim o gun bugun uzak duruyorum herseye bahaneden mesaj atiyordum iş icin artik mesajda atmiyorum ayni is yerindeyiz yarini istifa verdim sagliksiz karar veriyprsun dedi patronum gelmesimi bekledim gelmedi iş zaten yok artik cikamam ama uzak duruyorum yine iş bakiyorum onun disinda bana bir iyi bir kotu davraniyor acaba biseymi yaptim diyiyorim hislerim oldugu icinmi boyle yapiyor vs cok dusunduruyor ve kafami cok karistiriyor o yuzden sordum yoksa uzak duruyorum yuzune bile bakmiyorum ama şu siralar cok hasta oyle boyle degil bende herkede ihlamur yaparken onada goturuyorum
Açıkca konud raziysan ilişkiye ya-sa
Tabikide hayir uzak duruyorum sadece yoruyor beni ayni is ywrinde olup yuz yuze bakmak
Yari evliyim dedi kestirip atmis olmuyormu
İmam nikahlı eşi olan biriyle wattpad hikayesi yazma allahın varsa yazma
Hangi film bu
Film degil
Ayni is yerindeyiz bana karsi ilgisi vardi benim yoktu kendi halimdeydim sonra bi sekilde olustu dikkatimi cekti Ben evli oldugunu bilmiyordum bana bekarim demisti ve benimle ilgileniyordu 1 yil sonra hislerimi soyledim yari evli sayilirim dedi kafami cok karistirdi ayri sehirdeyiz zaten dedi zor hayatim var vs hem üzuldüm hem sebebini merak ettim ama hic soru sormadim o gun bugun uzak duruyorum herseye bahaneden mesaj atiyordum iş icin artik mesajda atmiyorum ayni is yerindeyiz yarini istifa verdim sagliksiz karar veriyprsun dedi patronum gelmesimi bekledim gelmedi iş zaten yok artik cikamam ama uzak duruyorum yine iş bakiyorum onun disinda bana bir iyi bir kotu davraniyor acaba biseymi yaptim diyiyorim hislerim oldugu icinmi boyle yapiyor vs cok dusunduruyor ve kafami cok karistiriyor o yuzden sordum yoksa uzak duruyorum yuzune bile bakmiyorum
Ansnn a. Mı