20 yaşındayım ama kendimi aptal gibi hissediyorum?

Bir kuzenim 13 yaşından beri traktör kullanıyor şu an 17 yaşında çalışıyor neredeyse herşeye hakim, öbür kuzenim de öyle 21 yaşında şehir dışına araba sürüyor, kızlarla flört ediyor bense 20 yaşındayım ama defter kalem kitap dışında bir şey bilmiyorum.20 yılını boşa geçirmiş bir aptal gibi hissediyorum dahası hiç ilişkim olmadı çünkü kızlar genelde beni havalı bulmazlardı. Tek bildiğim şey kitap okumak, ders çalışmak. O da hayatımda sınavlar dışında hiç işime yaramadı. Kızlar olsun, diğerleri olsun yanlarında kitaplardan bahsedince "öff yine başladı bay profesör" diye alay ediyorlar... Üstelik lakabım bile var herkes inek diye hitap ediyor gerçekten çok üzülüyorum. Keşke hayatımı sil baştan yapabilseydim bir dahaki sefere sporcu falan olurdum herhalde. Resmen herkes gençliğinin tadını çıkarıyor bense telefonun başında bekliyorum acaba birileri yazacak mı diye : l. Diğerlerine bakınca "ben erkek miyim?" diye de iç geçirmeden edemiyorum... Tavsiyeleri olanlar yazabilir eleştirilere de açığım...

20 yaşındayım ama kendimi aptal gibi hissediyorum?