Eşitlik yoksa sizinle aşk yaşamak da yok. Peki hala feminist değil misiniz?
Artık feministim
Cinsiyetçiyim hala
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşitlik yoksa sizinle aşk yaşamak da yok. Peki hala feminist değil misiniz?
Türkiye'de Atatürk gibi bir adam vardı. Her zaman kadın erkek eşitliğini savundum. Savunuyorum. Devam da edeceğim. Erkek hegomanyasinda ezilen kadınları görmek acı vericidir. Ne yazık ki bugün ülkemde gördüğüm şeriatçı gerici pisliklerin saçtığı kadın eziktir tutumunu sıkça gorsekte. Sonuna kadar kadın erkek eşittir diyorum.
Cevap
6Cevap
Feministler cinsiyetçidir bu iki şıkta bana uymuyor. Feminist değilim pozitif ayrımcılığa karşıyım
Feminizim kadın ve erkeğin eşit sosyal hanlara sahip olması olarak tanımlanır.
Feminizim Türkiye medyasında nedense yanlış lanse ediliyor.
@LimonluPastanınHüznü yasalarda o kadar çok ayrımcılık var ki bunun için basına gerek yok. Eşitliği savunan ayrımcılık istemez zaten. Her iki taraf birbirine ve hemcinslerine saygılı olur.
Türk yasaları feminizme göre hazırlanmadı ki zaten. Feminizim başka yasa başka.
@LimonluPastanınHüznü bir boşanmalara bak ne demek istediğimi anlarsın.
Kardeş ben zaten yasalar feminizme göre hazırlanmadı diyorum. Feminizme göre hazırlansa bu dediğin sıkıntılar olmaz diyorum. Neyini anlamıyorsun.
@LimonluPastanınHüznü o zaman hemfikiriz demektir. Benim dediğim feminizmi savundugunu söyleyenlerin çoğu pozitif ayrımcılığı savunuyor. Bu kadar
cinsiyet ırkçılığı yapmayalım arkadaşlar :)
Feministin zaten ben, kendimi bildigim bileli
tamam gel inşaatta veya maden ocaginda işe başla
Sanıyorum 3 tane kömür madeni işçisi vardı. Kütahya'da. Askerliğimi yaptigim sürede göçük meydana gelmişti orada görmüştum. İnşaatçı kadınlar da vardır muhakkak
beni hiçbir şeye katma
İmkansızı istemek
Eşitlik
feminist değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?