... Kadınlar yeryüzünde ki sonsuz bir bilgelik ve sevgiyle donatılmış en güzel meleklerdir...
Gözlerinde sonsuz bir bilgelik, kalplerinde ise doğanın en saf sevgisi var. İlham veren bir yürekleri, sevginin simgesidir. İlham veren bir bedenleri, sanatın simgesidir.
Dünyanın en güzel anneleri olup hem yaratırlar hem de korurlar. Her erkek anne rahminde hayat bulur. Dünyanın en güzel anneleri olmasaydı erkekler var olamazdı. Erkekler varlıklarını kadınlara borçlular.
Bir erkeğin annesine bakması, sonsuz bir huzurun derinliklerine dalmak gibidir; anne içindeki güç, bir okyanus kadar büyüleyicidir.
Bir insana tapacak olsaydım bu bir kadın olurdu ilk insandan son insana kadar hiç bir erkeğe tapmazdım... İster dini olsun ister milliyetçilik olsun ben sizin taptığınız hiç bir erkeğe tapmazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki tüm bunlardan bize ne?
Bu kadar zoruna gittiğine göre kadın düşmanlığı ve cinsiyet ayrımcılığı yapan erkek olduğu için kendini üstün sanan ilkel insanlardan olmalısın...
İnsana yapmaktan bahsediyorsun?
Hayır, kadına tapmaktan bahsediyorum
Bu kafayla devam.
Sizler gibi erkeklerin uydurduğu dinlere inanmıyorum Sizler gibi erkeklerin uydurduğu görünmeyen tanrılara inanmıyorum
Banane senden be naparsan yap
O zaman bize ne sizin dinlerinizden güçlü özgür mutlu umutlu kadınların varlığı sizleri rahatsız etmesin...
Ben hiç rahatsız değilim hadi işine git.
Soruyu soran benim hadi sen işine git ben senin soruna yorum yapmadım...
Bu kadar zoruna gittiğine göre baya baya rahatsız olmuşsun
Ooo güzel bir yazı 😇
Çok teşekkür ederim sağolun 🌹❤