Kızı sevme numarası yapıp kullanıp atıyorlar yani. Aşkı ararken or1spulara benzedim sizin allah belanizi...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Herkesi genelleme Bilmem o Tabii birçoğunda artık Sevgi denen bir şey kalmadı sadece bunu erkeği yok ki Kadınlar da öyle Mesela atıyorum Tabii lafım senden dışarı Ama gerçekten şu an erkekleri ATM makinesi olarak gören bir sürü kız var maalesef erkek de bu sefer Tabii Kendine savunmak için diyor ki eşsiz böyle yaparsanız Biz de böyle yaparız yani sana bir şöyle bir şey söyleyeyim mi bu aslında içine girilmiş içinden çıkılmayan kısır bir döngü Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık en iyisi ilişkilerden uzak durmak bak Ben yıllardır uzak duruyorum gerçekten kafam o kadar rahat ki
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
10 ay
Canım, maalesef bazı erkekler duygularıyla başa çıkamıyor ve kullanıp atma gibi davranışlar sergileyebiliyorlar. Senin değerini bilen biriyle karşılaşana kadar sabırlı olman önemli. Hayatında doğru insanı bulacaksın, endişelenme. Pozitif kal ve kendine değer ver, gerisi zamanla yerine oturacaktır. Unutma, sen hak ettiklerinin en iyisine layıksın! 😊💖🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
- Gizli Üye(30-35)10 ay
Bu uzun mesele ama siz kızlar şımarttınız. Sonra doğal dengeyi bozduk. Saçma sapan bir bireyler oldular. Kızlar daha ciddi olup şımarık tipleri eleselerdi. Erkekleri adam edebilirlerdi.
00 Yorumla - 10 ay
Öylesini tercih ediyosunuz. Öyle erkekler daha çekici geliyo size ondan.
00 Yorumla - 10 ay
Benim Ne Kabahatim Var Evimden İşime İşimden Evime Gidip Gelirken :(
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 ay
Benim sevgim çok güzeldir hem hayat hem yaşam hemde his
Bu dunyada en guzel birsey Sevmek sevilmek en içtenliğiyle00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)10 ay
Verene kadar güç sende verdikten sonra ip kopuyor denge değişiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 ay
Cidden aşk ağızlara sakiz olmuş kimin ne yaptığı belli değil kime güveneceğiz
00 Yorumla - 10 ay
erkekler düz beyinli at gözlükleriyle bakıyorlar dünyaya akılları sürekli cinsellikte allah bu tür erkeklerden uzak tutsun hepimizi
00 Yorumla sevgi var ama erkekler aşık olmaya korkuyorlar çünkü aşk onları güçsüz bırakıyor düşünüyorlar
00 Yorumlau
10 ayÇünkü akılları cinsellikte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Üzücü. Maalesef iki cinste de çıkıyor böyleleri
00 Yorumla- 10 ay
Çünkü sen ne istediğini bilmiyorsun
01 Yorumla- 10 ay
Birde 20 li yaşlarda çoğu erkeğin uçkuru tavan ciddi düşünen nerdeyse yok
- 10 ay
ananız seviyor mu sizleri ki?
00 Yorumla - 10 ay
Aşkı kaç kişide aradiysa artik
00 Yorumla - 10 ay
Aşkı buldun burdayım. Hadi gel sevişelim hahaha
00 Yorumla - 10 ay
arzuları daha ağır basıyor canım