Aşk İlişkileri Bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap dedinizmi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap dedinizmi? Kelimelerin düğüm olup boğazında kaldığı bir noktaya geldinizmi? Bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap dedinizmi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Demiştim 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Demedim ben olmuyorsa deger gormuyorsam bana inanilmiyorsa ve dahasi huzurum yok ise artik bitirdimVe geride bırakıp yoluma devam ettim 1 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl 5 sene önce bosanma aşamasında yapılanlar yaşadıklarım o kadar fazlaydı ki çok zordu ancak yasayanin anlayacağı türden 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Konuşmak varken neden gidilir ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siteyi beni herşeyi bırakan sensin.. Kırıp yıkıp giden sensin. Hiç bişey olmamış gibi geri dönen sensin.. Sanki ben yokmuşum gibi davranan sensin.. Bir kendine sor bakalım ben ne yapmaya çalıştım veya ne yaptım? Yorumla Zlatan_red +1 yıl burada konuşmak istemiyorum bn sana mesaj atmıştım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demiştim
Demedim ben olmuyorsa deger gormuyorsam bana inanilmiyorsa ve dahasi huzurum yok ise artik bitirdim
Ve geride bırakıp yoluma devam ettim
5 sene önce bosanma aşamasında yapılanlar yaşadıklarım o kadar fazlaydı ki çok zordu ancak yasayanin anlayacağı türden
Konuşmak varken neden gidilir ki?
Siteyi beni herşeyi bırakan sensin.. Kırıp yıkıp giden sensin. Hiç bişey olmamış gibi geri dönen sensin.. Sanki ben yokmuşum gibi davranan sensin.. Bir kendine sor bakalım ben ne yapmaya çalıştım veya ne yaptım?
burada konuşmak istemiyorum bn sana mesaj atmıştım