Klasik ama karakterindeki çirkinlikler.. Çünkü gerçekten çok önemli.. Eğer yüzü güzel, karakteri bozuksa ona her baktığımda o çirkinliği görüyorum yüzünden ziyade..
Kötü espiri anlayışı Hiçbir yakınlık kurulmadan direkt aşırı samimi olması Jestlerden anlamıyor ve bunları düşünemiyor olması Cimriliği Kültüre kapalı sabit şeylerle ilgileniyor olması Bakımsızlığını çekinmeden ilan etmesi Her şeyi sadece soru sorarak öğrenmeye çalışması, gözlem ve dinlemeyi düşünememesi özetle sığ biri olması. Sürekli küfürlü ya da argo konuşması
Kibir ya da kendini küçümseyecek derecede aşırı mütevazı olma hali, bu ikisi de güzel/yakışıklı bir kişiyi çirkin gösterir.
Kibir ve aşırı mütevazı olma durumunu özgüvensizlik olarak görüyorum. Kişiyi güzelleştiren detaylar güvenilir, saygılı, bakımlı, esprili ve özgüvenli olmasıdır bence
•Ağzının bozuk olması. •Fazla laubali olması. •İnsanlara karşı kaba davranması, ukala tavırlar. •Bildiği ile övünmesi. Her şeyi ben biliyorum havası. •Parası ile övünmesi.
geri kafalı olması, yalan söylemesi, aşırı alıngan olması, tutarsız hareketler sergilemesi, konuşma beceresinin olmaması, korkak oluşu, düşük seviye mizaha sahip olması, inançlı oluşu, cahil/yobaz dememe gerek bile yok bence.
Asarımlı, keserimli konuşması. Çok küfür, hakaret içeren şekilde konuşması. Saygısızlık. Kendini beğenip, karşıyı ezikleyen. Küçük Emrah modundan çıkmaması. ...
Tipiyle ters hareketler. Mesela kimisinin daha ciddi bir duruşu vardır öyle insanlara abuk subuk davranmak yakışmıyor. En ufak bir abartı mimik bile çirkin gösterebiliyor.
Aslinda alttan ala ala en son basit bir hareketi bile onun gözümüzde çirkin görünmesine sebebiyet verebilir. Yaptığı normal bir hareket bile cirkinlestirebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Herkesle laubalı ve lakayt konuşması tek kalemde silmeme yeterli