Ailem sevgilimi öğrendi beni dövdüler el alemin yüzüne nasıl bakarız dediler el alem ne der diye düşünmelerinden bıktım artık?

ben 1998liyim sevgilim 1995li ikimiz de yetişkiniz yani. ailem her konuda el alem ne der diye düşündüğü için sevgilim olduğunu sakladım çünkü kızarlardı. dün sevgilimle buluşacakken aileme arkadaşımla buluşacağımı söyledim. mahalleden biri sevgilimle beni gezerken görmüş annemle babama söylemiş sonra annem arkadaşımın annesini aramış annesi benim kızım evde diyince yalanım ortaya çıkmış sonra bizimkiler beni sorguya çekti seni bir erkekle görmüşler arkadaşınla buluşmamışsın. başta inkar ettim saçma şeyler söyledim en sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım. şimdi sevgilimi tehdit ettiler kızımla görüşmeyeceksin sana dava açarız falan dediler. bana da bayağı kızdılar dövdüler el alem ne der herkese rezil olduk sana kız gözüyle bakmazlar artık gibi çok ağır laflar ettiler yemin ederim yediğim lafları hak edecek hiçbir şey yapmadım. zaten beni düşündükleri yok düşündükleri tek şey başkaları ne der.. napayım yardım edin

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Ailem sevgilimi öğrendi beni dövdüler el alemin yüzüne nasıl bakarız dediler el alem ne der diye düşünmelerinden bıktım artık?