Kendi için doğru kişiyi bulduğunda, elinde bir mesleği varsa ve gelirini sağlayabileceğini düşünüyorsa bence her erkek düşünür. Evlilik düşünmüyorsa ya doğru zaman değidir ya da doğru kişiyi bulamamış demektir.
Ha buna ek olarak nadiren de uzun bir ilişkisi olup nişan falan atan birisi nişan attığı kız bir başkasıyla evlenince gördüğüm kadarıyla biraz daha farklı kafalar yaşayabiliyor.
Gerçekten Seven Kalpten Aşık Olan Erkek Evet Çocuk Hayali herkes Kurmaz Tabi Bunun Kızı Sevmekle ilgisi yok çocuk ayrı başka Sevgi 😊 Ama Evlilik Seven Evlenir Öyle kızla gönül eğlendirmez
Ben sadece evli mutlu olmak istiyorum çocuk sevmem bi cocugum olursa severmiyim bilmiyom insanlara göre değişir çoğu evli mutlu cocuklu olmanın hayalini kurar sevdiği kadınla bazılarıda ben gibi sadece evlenmeyi hayal eder
Kurarlar bazıları erkek çocuğum olsun onunla çevreye havamı atayım ağlayınca annesine veririm susturur hayalleri kurarlar. 🤪 Sonra büyünce baba oğul çatışmaları yaşarlar 🙄
Bir aile olmayı herkes ister. Erkeklerin çoğu guvenecegi birini arıyor. Herkesle aile kurulmaz çünkü karşındaki kişi bu olgunluğa sahip değilse yikilan hayallerin altında kalırsın.
erkekler pek karışmayan, eşi ona hizmet eden , para yönünde pek harcama yapmayan , sorun olunca tartışmayı uzatmayan , egosunu tatmin eden yağ yapan ve özel ihtiyacını gideren bir es ister ve zaten o zaman mutlu olurlar ama her erkek ayni değildir. Bir erkek asla eşimi hiç aldatmadım demesin bence.
Bekar, mutlu ve çocuksuz olmak dururken zor. Kuşu kafese sokmak gibi bir şey erkeğin evlenip çocuk sahibi olması. Hadi evlilik bir nebze de çocuk düşman başına.
Bence eskidendi o artık öyle bir erkek yok istediği an elde edebiliyor herkes birbirini, kimse erişilmez değil artık, herkes bel altı yürütüyor işleri basitçe