Güzel cevaplar için şimdiden teşekkürler 🌸

Mutlu olurum
Rahatsız hissederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel cevaplar için şimdiden teşekkürler 🌸

Bu durumda rahatsız olurum ve oluyorum. Karşı cinsten fazla ilgi görünce uzaklaşıyorum bana itici geliyor ve gereksiz. Özellikle flortoz tutumlar beni geriyor ve iletişimi kesiyorum.
Nasıl bir karşı cins olduğuna bağlı, benden fazla büyükse ya da görünüş olarak çok uzağımdaysa rahatsız olurum. Ama benim yaşlarımda ya da en fazla 15 yaş büyük bir karşı cinsse hoşuma gidebilir o da o anki duruma bağlı.
Hoşuma gider. Ama diyelim ki sevgilim olduğunu bilip ona rağmen yürüyen insan hoşuma gitmez. Ya da karşılık vermediğim halde ısrarcı olanlar. Ama güzel sözler basit iltifatlar hoşuma gider
ilgisini görmek istediğim biriyse çok güzel olur , sıradan bir arkadaşsa çok söylerse hoşlanmam gıcık olurum
Cevap
6Cevap
İlgisi tabi ki mutlu eder
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garınin ilgisine düşerim tabi 😀
Sevgilim dışındaki karşı cinsin ilgisi dikkatimi çekmediği gibi rahatsız eder
her türlü ilgi hoşuma gider cins ayrımı yapmadan
Hoşşluma gideri var tağbikisim🙂
Kötü yazmışım. Hoşuma gider. Cevaplara bakınca tam tahmin ettiğim gibi, erkeklerin hoşuna giderken, kadınlar için kimin baktığına göre, değişiklik göstermekte. Hoşlaşyığı yiğit bakmış ise züppepeeeğ ama hoşlaşmadığı bir gariban ise "hımmmısını, salağa bah, ne bahıyon oğluuuuğm" tribünündeler.🙂
Abazaysa hoşuma gitmez ama küçük kelime oyunları yapan biriyse hoşuma gider
Mutlu etmez aksine rahatsiz edici olur.
Her zaman iyi hissettirir.
Makul şeyler istiyorsa mutlu eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?