Bir derdim olduğu zaman kimseye koşmam. Kendim halletmeye çalışırım, gerek yok boşuna kafa şişirmeye. Arkadaşlarım bile bundan şikayet eder, ailem bile kimseye anlatmam bir şey, lüzum yok.
Detaya katılıyorum. Cinsi önemli değil. Beni anlamak için dinlemesi, dinlediği gibi anlayabilmesi daha kıymetli. Rahatlık yönünden hemcinslerimle dertleşmek belki biraz daha iyi gelebilir bana. Karşı cinsle her şeyimi paylaşamam. Bu yüzden tam anlamıyla dertleşmiş sayılmam.
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Bezen hem cinsim arkadaşımla bazen karsi cins arkadaşımla dertleşirim. Duruma mevzuya göre değişir. O * kikin beni daha iyi anlayacağını düşünürsem onu arar onunla dertleşirim..
kimseyle dertleşmem ben mizacıma ters ama herkes gelir derdini döker bana dipsiz kuyuyum mübarek siteden olsun normal hayatımda olsun sanırım insanlar bana dert anlatmayı seviyor
Dert anlatmayı sevmiyorum genel olarak.. Buna rağmen bazen selam verdiğim birine sayfalarca yazmak istiyorum her şeyi.. Cevap vermese de olur.. Okusun&dinlesin yeter, modunda oluyorum..
Cinsiyet olarak konuya göre farklılık gösterir.. Samimi olduğunu ve gerçekten anlamaya çalıştığını hissetmem yeterli.. Karşı cinse anlattığım da oldu hemcinsime de..
Hemcinsime açılamıyorum saklarım onlardan , ama kadın dostlarımdan saklamam , kadınlar olaya duygusal bakar kadınlarla konusmak bana iyi geliyor derdimi anlatabiliyorum yol gösteren bir kadın arkadasım muhakkak vardır , cünkü beni iyi anlıyorlar
Kızlar derdinizi hemcinslerinizle paylaşmayın dedikodu malzemesi olur sonra ) karşı cins olarak dert dinlenir sohbet edilir yani.. Yasemun hanum şu dertleru getur de inceliyeyim daa fıss fıssss hıhıhıhıhı :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hemcinsimle çünkü karşı cins dertleşme ayağıyla yürüyo konu farklı yerlere geliyo aman amann , dertliyken de dertleşcek hemcins olmayabiliyo mesela şimdi olduğu gibi 😔😥
Karşı cinsin duygusal ve anlayışlı olması derdine ortak olması hıhı, anladım, canını sıkma, boş ver gibi cümleler değil de çözüm odaklı olması bana iyi geliyor