Sevdiğim, yakınım olan herkesten ilgi görmek hoşuma gider. Sevgilimden ilgi görmek zaten hoşuma gider ama yakınım dediğim kaç yıllık erkek ve kadın arkadaşlarımdan ilgi görmekte hoşuma gider. O yüzden cinsiyet belirtmeksizin sevdiğim herkese ilgi gösteririm ve ilgiyi alırım. Bu ilgiye nasıl baktığınızla alakalı.
İlgi görmek kadın erkek farketmeksizin her insanın hoşuna gider. İlgiye karşılık verip vermemek konusunda kişi kendi tasarrufundadır. Eşi veya sevgilisi vardır ilgiye karşılık vermez ama, kimse bana ben ilgiden hoşlanmam demesin.
Sevgilisi olup herhangi bir platformda kendisiyle ilgili yaptığı bir paylaşımın yüzlerce insan tarafından beğenilmesi durumundan şikayetçi olan kaç kişi gördünüz.
İlgi görmek herkesin hoşuna gider bunun karşı cins ya da kendi cinsin olmasın bir önemi yok bana göre. Önemli olan senin gördüğün ilgiyi nasıl karşıladığın. Bu ilgi karşısında şımarıp sevdiklerini üzersen işte o zaman karakterinin ödün vermiş olursun. Böyle bir şeyi ben kendi adıma kendime yakıştıramam.
Sevgilim varken başka bir erkeğin ilgisi benim hoşuma gidiyorsa demek ki sevgilimi gerçekten sevmiyorum ve aramızda bir sorun var. Hiçbir sıkıntı yokken sevgilisini gerçekten seven birisi başka erkeklerin ilgisini istemez gerek duymaz
İlgi herkesin hoşuna gider de, sevgilin olunca başkasının ilgisine ihtiyaç duymamalısın. Eğer sevgiline rağmen başkasının ilgisi hoşuna gidiyorsa, sevgini sorgulamaya başlama vakti gelmiş demektir.
Hayır gitmez, sevgilime ihanet ettiğimi falan düşünürüm vicdanım rahat etmez. Böyle bir durumda benden hoşlanan kişiye küçük uyarılarda bulunurum. Devam ediyorsa eğer hayatımdan çıkarmak zorunda kalırım
İlgi versin diye bekleyenler var kimseye vermem bu ilgiyi begensemde belli etmem. çünkü erkekler bunu görmek istiyor bende gönlü var derler hemen. fırsat kolluyorlar zaten
Soru yanlış anlaşılmış sanırım hayatınıza 3. kişiyi alırmısınız sorusuna cevap gibi yorumlar... Ilgi görmek beğenebilmek herkesin hoşuna gider tabi bu taciz ve rahatsız etme boyutunda değilse.
Flört ederken bu durumu çok umursamam ama kesin olarak sevgilim diyebiliyorsam hayatıma hiçbir şekilde kimseyi dahil etmem. Karşı tarafın ilgisi de çok umrumda olmaz.
Aç gözlü değilim ya ilgi insanı mutlu eder ama birine yer verir sevgi denince aşk da bir çok kişiye yer verir benim 1 kişilik yerim var 2. sine gerek yok.