Aşk İlişkileri Karşı cinsin seni beğenmesi ilgi duyması hoşuna gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Karşılıklı olsa da olmasa da hoşuna gider mi Karşı cinsin seni beğenmesi ilgi duyması hoşuna gider mi? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravistaFenomen Takip Et Master Yaş: 19 11 ay Beğenen kişi umrumda olan kişiyse eğer evet hoşuma gider 0 0 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Buna hayır diyen de s*ktirsin gitsin, başka yalan bulsun. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Ona karşılık vermesen ve o da ilgiyi kesse ya da başka biri ona ilgi göstermeye başlasa kıskanır mısın Yorumla Azathoth 11 ay Manyak mıyım ben mk… Yorumla
SanemiShinazugawa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Hoşuma gider karşılıklıysa karşılıksızsa üzülürüm beklentilerini karşılayamadığım için 0 5 Yorumla Soran 11 ay İlgi gösterse sürekli sonra ilgisini çekse tekrar ilgi göstermesini bekler misin Yorumla SanemiShinazugawa 11 ay Yani garipserim her insan gibi ama bu taktik klişe oldu biraz Yorumla SanemiShinazugawa 11 ay Hemde karşılıksızsa uzak durmasını isterim kendine zarar vermesin diye çünkü arkadaş olamayız Yorumla Soran 11 ay Taktik değil karşılık alamayınca geri çekilmek diyelim Yorumla SanemiShinazugawa 11 ay Ben beklemem Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 11 ay sadece sevdiğim beni beğensin gerisiumrumda bile değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Hayir. Dıştan beğeniyo zaten çoğu. Ama içten taniyan seven yok. Sadece dışımı beğenenler de bana lazım değil. Hoşuma gitmiyo bu beğenileri 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 62,5b cevap paylaştı. Herkesin gider ama beni üzer. Çünkü karşılık veremem 0 2 Yorumla Kendinegöre004 11 ay Neden Yorumla Nükleerteori 11 ay @Kendinegöre004 İlişkiye tövbeliyim Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 5 Yaş: 20 11 ay Kimin gitmez ki şımarıklık olmadığı sürece güzel bir his bence 0 2 Yorumla Soran 11 ay O kişiyi istemesen bile mi Yorumla Gökuflex 11 ay İstemediğim biri ise hoşuna gitmeyebilir neden gitsin ki boş gelir söyledikleri yaptıkları Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Canlılar sevilmeyi seveler 0 2 Yorumla Soran 11 ay Karşılık vermesen ve o da ilgi göstermeyi kesse. Tekrar ilgi bekler misin Yorumla eltigre 11 ay İlgim varsa beklerim ilgim yoksa önemsemem bu durumu Yorumla
Abysse Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Her cinsin beni beğenmesi hoşuma gider. 0 0 Yorumla
mustafaaydas002 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 97% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gider ama belli etmem. 0 0 Yorumla
s Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. gider tabi neden gitmesin 0 0 Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% 11 ay İllaki gider 0 2 Yorumla Soran 11 ay Karşılık vermiyor olsan o da ilgisini kesse tekrar önemsesin ister misin Yorumla Tskkomando 11 ay Sevmeyeni sevmem Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. tabiki gider 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Herkesin gider 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı. Gitmiyor 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Gidiyor bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Beğenen kişi umrumda olan kişiyse eğer evet hoşuma gider
Buna hayır diyen de s*ktirsin gitsin, başka yalan bulsun.
Ona karşılık vermesen ve o da ilgiyi kesse ya da başka biri ona ilgi göstermeye başlasa kıskanır mısın
Manyak mıyım ben mk…
Hoşuma gider karşılıklıysa karşılıksızsa üzülürüm beklentilerini karşılayamadığım için
İlgi gösterse sürekli sonra ilgisini çekse tekrar ilgi göstermesini bekler misin
Yani garipserim her insan gibi ama bu taktik klişe oldu biraz
Hemde karşılıksızsa uzak durmasını isterim kendine zarar vermesin diye çünkü arkadaş olamayız
Taktik değil karşılık alamayınca geri çekilmek diyelim
Ben beklemem
sadece sevdiğim beni beğensin gerisi
umrumda bile değil
Hayir. Dıştan beğeniyo zaten çoğu. Ama içten taniyan seven yok. Sadece dışımı beğenenler de bana lazım değil. Hoşuma gitmiyo bu beğenileri
Herkesin gider ama beni üzer. Çünkü karşılık veremem
Neden
@Kendinegöre004 İlişkiye tövbeliyim
Kimin gitmez ki şımarıklık olmadığı sürece güzel bir his bence
O kişiyi istemesen bile mi
İstemediğim biri ise hoşuna gitmeyebilir neden gitsin ki boş gelir söyledikleri yaptıkları
Canlılar sevilmeyi seveler
Karşılık vermesen ve o da ilgi göstermeyi kesse. Tekrar ilgi bekler misin
İlgim varsa beklerim ilgim yoksa önemsemem bu durumu
Karşı cinsin kim olduğuna bağlı.
Her cinsin beni beğenmesi hoşuma gider.
Gider ama belli etmem.
gider tabi neden gitmesin
Erkek adamin tabi gider knka😀😂
O niye 😂
İllaki gider
Karşılık vermiyor olsan o da ilgisini kesse tekrar önemsesin ister misin
Sevmeyeni sevmem