Birileri tarafından çekici bulunmak, ilgi görmek herkes gibi, benim de hoşuma gider elbette. Bunun fiziksel olarak değil de, mental olarak olması ayrıca beni mutlu eder. Öyle olması için de hayret gösteriyorum zaten. Hel bunu birde bizim hoşlandığımız kişiden görüyorsak, bundan daha mutluluk verici çok az şey vardır bu hayatta. İnsan kendini her zaman geliştirmeye devam etmeli. Başarmak, başarmaya çalışmak için çaba göstermek bizim en büyük motivasyonumuz olmalı. Ahlak kurallarına uygun yaşamak, saygıyı hayatımızın baş kriteri yapmak çok önemli. İnsanların gözünde iyi biri olarak bilinmek, üçüncü kişilere karşı güzel bir insan olarak anlatılıyor olmak önemli bir durum. Böyle olduğu zaman da doğal olarak dışarıdan çekici görünmek mümkün olabiliyor.
Namuslu insan sevdiğinden ya da ait olduğu kişiden başka insanların iltifatı ve ilgisinden rahatsız olur. Her ortamda, her insandan ilgi görmek isteyen insanla yuva kurulmaz.
Geçen gece yeğenim ile yatakta sohbet ediyoruz ve bana benziyor mavi gözlü beyaz tenli sarışın ve daha 12 yaşında bir konu üzerine bana "ben çok güzelim ve okulda bana aşık bir sürü erkek var" dedi. "Bu hoşuna gidiyor mu" dedim, "hayır gitmiyor bu durum beni rahatsız ediyor" dedi. Neden diye sorduğumda " ben zaten güzelim ve kendimi biliyorum" dedi... Şimdi bende kendimi biliyorum ve birilerinin beni begenmesine, hoş bulmasına ihtiyacım yok. Tek bir kişi sevdiğim adam sevmeli begenmeli vs gerisi benim için anlamsız...
Bence sağlıklı tepki de budur. Kesinlikle, fakat ben şöyle bir tercih sistemi geliştirdim:Bana parça parça bütün erkekler hayran olmasınlar. Sadece nihai aşkım, her kimse, muazzam hayran olsun, direkt, net❤️❤️
Beğenilmek, takdir görmek elbettes güzeldir hoşuma gider ama kimlerin, nasıl kişiliklerin beğendiği çok önemlidir😉☺️🌼 Gereksiz, faydasız, absürt bir kişi ve kesimin beğenmesi zaten anlamsızdır🌺
Güzel ve zeki bulsunlar çekici bulması en önemlisi yani bu da sanırım seksi bulması manasına gelir. Çekici bulmadığı sürece kendimi kadın gibi hissedemem en önemlisi bu. Yani sevgilimden bahsediyorum diğer erkekler için bir şey diyemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Eşime sadece çekici geleyim gerisi umrumdışı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normalde giderdi ama artik hicbir amacim beklentim yok hayattan