30 dan sonra evlilk bayan için geç mi doğru insanı bekledim ama şu an yok tanıdığım adamlar hep cinsel istek güdüyolar bense evlenen kadar istemiyorum kişilik olark da karekterli bi adam çıkmadı karşıma sanırım geç evlenicem veya hiç
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 30 dan sonrası erkendeğil tabii ki ama insan dengini bulamayınca evlenip muysuz olacağına kendi başına özgürce hayatını yaşasın daha iyi. Boşu boşuna sevmediğin bir insanlar evlenip kendini kısıtlayacağına sevdiğini bulana kadar istediğin gibi yaşa bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendini bu yaşa kadar koruyabilmen çok güzel..eminim senin gibi düşünen insanlarda vardır ön yargılı olma derim..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Ne için geç işte çocuk için geç görünüyor bir adama sabretmek için geç deniliyor doğru enerji kalmıyor 20 yaşlardaki gibi ama olmuyorsa olmuyordur. Bende yaşlandım ama işte hayırlısı diyeceğiz.
00 Yorumla
- +1 yıl
Böyle bir şeyi bir kadın olarak senin söylemen bile çok aşağılayıcı.
Vücudun bak ben yumurta üretiyorum dediğin sürece evelallah çocuğun da olur evlenirsin de...02 Yorumla- Soran+1 yıl
neyı soylemem konuyu acarmısın
- +1 yıl
'30 dan sonra evlılk bayan ıcin geç mi' demişsin. Bunu düşünmen çok çağ dışı.
Bunu söyleyenlere bekar ve mutlu halinle gülümse.
Nefes alıyorsan hiçbir şey için geç değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Selam,
Geç değil,ayaklarının ustune saglam basmiş olacaksınız.Herseyın hayırlısını isteyın.Cınsel arzular olacaktır elbet.Ama herseyın yerı vede zmanı var.Sabredın allahtan herseyın hayırlısnı ısteyın.Olgun ınsanlar daha aklı başinda oluyor,Vatana,millete daha hayırlı evlatlar,bireyler yetiştıriyorlar00 Yorumla- +1 yıl
günümüzde 18 yasında evlenip 19 yasında cocukla bosananlar var merak etme bu kompleksi yık kafandan sen herseyini sevdigin kisiye saklamanıda anlayış ile karsılandıgını bil bence
yok hala kalırım diyorsan ben seni alırım tamam mı :-)
fazla kasma kendini İNSAN KENDİNİ İNSANDA TANIR.00 Yorumla Bir kere cinsel ihtiyacını belirtmek düzgün adam olmamak demek değildir. 30unu geçip hala düzgün insan çıkmadı diyorsan, sen burda 1000 takla atsan ben senin düzgün olduğuna inanmam.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
ben bı kere 27 yasındayım bır ıkıncısı cınsel ıhtıyacını evlenmeden zına yaparak kendı nefsıne sahıp cıkmayarak yasadıgın hayat ne kadar modernse veya bu modern dusnuyorum ayaklarına olayı baglamak ne kadar makulsa ınan benım bu tur ıstekte bulunmam senınkınden daha mantıklı
- Soran+1 yıl
senın gıbı herseyı sexse baglayan adamlar var oldukca bu kısır dongu surup gıder merak etme ...sexsle deneyım dogru orantılı degıldır ıcgudusel bır olaydır ınandıgın bır ınsanla zaten dogal olark gelısır ben ne gerıcıyım ne tutucuyum ben sadece makul bır ınsanım bazı degerlerın duyguların bu hayatta sexsten daha onemlı olduguna ınanıyorum ve o degerlerı bana sunabılecekk bır ınsan bulamadıgım ıcın bu baslıgı actım bulamıyosam da bu benım evlılıgı uygunlugumdan ve olmadıgımdan degıl
- +1 yıl
Helal olsun bende ayni senin gibiyim ve senin gibi dusumuyorum. Sen 27 yasindasin benim 31 bir bitiyor ama ortada evlilige dair hicbisey yok
- +1 yıl
Bence geç. Çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla 30 dan sonra işleri daha zor oluyor ama ne olursa olsun evlenmiş olmak için evlenilmez. Doğru kişi çıkacaktır karşınıza. Hiç merak etmeyin. Kendi yolunuzdan şaşmayın.
00 Yorumla Geç tabiki ama yolun sonu değil. Çevren bozukmuş ki hep yamuk tipler çıkmış. Çevreni değiştirmeni öneririm. Ama 30'dan sonra evlenen çoluk çocuk sahibi olan hatta genç evlenenlere göre daha mutlu ve daha makul evlilik yapan milyonlarca kadın var:)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ıns senın dedıgın gıbıdır evlenecegım kısının deneyımlı veya olması benı baglamıyor benle olduktan sonrası benı ılgılendırıyor ama bayanda bence oyle degıl burda bı ton baslık acılmıs bakıre olamk veya olmamak tabıkı olucaksın hıc bır organ bosuna verılmemıstır kadın bı kere yaptımı ar damarı gıder gerısı gelır bence
- +1 yıl
ben de eylül ayı ile birlikte 30 uma teşrif edicem..bu yaşıma kadar evlenmedim..bundan sonrası için Allah Kerimdir diyenlerdenim..geç olsun da güç olmasın...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. seninle aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni.bizim gibilere değer veren kalmadı artık sanırım herkes oynak kızları seviyor.korkarım yalnız kalıcaz.
19 Yorumla- Soran+1 yıl
ben evlenmessem evlatlık alıcam onunla yasıcam
- +1 yıl
karamsar olmamak lazım:)
- +1 yıl
küçük bi ümit olmalı ama:)
- +1 yıl
bi gün çıkar umarım:) hiç beklemediğin bi anda.
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse 25 şinden sonrası kız için sakıncalı.. Hemde biriyle birşeyler yaşayıp sevmişsen başkasını sevmek dahada zor oluyo..,
Not: Hayat mükemmeli arayacak kadar uzun değil07 Yorumla- Soran+1 yıl
evet nıye bolyeyım son ıkı yıldan berı bılmıyoırum aradıgım kraterler cok degıstı kımseyı kolay sevemıyorum offff
- +1 yıl
Evet aynısı bendede var yaş ilerledikçe heyacanlar azaılıyo sevmek zorlaşıyo
- Soran+1 yıl
evet beklentı artıyo eskı heycan kalmıyo nıye boyle kı?
- +1 yıl
Hayat işte herşey zamanında mantığına uygun birini bulup evlenmeni tavsiye ederim yoksa beklemekle bişi kazanılmıyo..
- Soran+1 yıl
offf yok ıste yok cıkmıyo karsıma sanırım yalnız göçücem neyse napalım asıl hayat dıger taraf orda mutlu olmayı hıc bıseye degısmem...
- +1 yıl
Çıkar çıkar umudunu kaybettiğin anda herşey biter..Tabi sende bir yandan bunun için çaba göstermelisin ayrıca beklentilerini azaltmalısın
- Soran+1 yıl
tamam tesekkur ederım;))
İnsanların saçma sapan kalıp düşünceleri, illa evlenmek istiyorsan neden olsun ki? Mal mıyız biz nedir yani son kullanma tarihimiz mi var
00 Yorumla- +1 yıl
valla helal olsun dedim ve alnından öptüm ablam kaderindeki kişi elbet bir gün gelicektir bu dünyada hiç kimse tek kalmaz
011 Yorumla- Soran+1 yıl
tesekkurler benı hala anlayan ınsanların oldugunu gormek cok guzel ozellıkle karsı cınsten...
- +1 yıl
sen sürekli seni anlamayan birileri ile karşılaşmışsın
- Soran+1 yıl
malesef evet buldum sanmıstım cınsellıge onem vermeyen adam da karekter olarak benı tamamlamadı...boyle gecıp gıttı omur...
- +1 yıl
boşverabla görücü usulu iile dene belki onda vardır hayır
- Soran+1 yıl
evet öyle denıycem :)) sen bu ısı anladın george:))
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
abla deli dolu birisine benziyorsun sen hee :))
- Soran+1 yıl
öyleyımdır espırıyı severım:))
- +1 yıl
valla seni kaçıranlara yazık :))
- Soran+1 yıl
saol kardes eyvallah:))
- +1 yıl
:))
geç mi erken mi bilmiyorum ama kadınlar futbolcu gibi yaşları arttıkça almak kolaylaşıyor, gelmez dediklerimiz geliyor :)
10 Yorumla- +1 yıl
28 30 yaş bir kadın için asla geç bir zaman değil 24,25 inde evlenip 30 unda dul kalmakdan iyidir doğru insanla olmadıkdan sonra evlenmiş olmak adına evlilik yapmak kadar saçma bir olgu olamaz...
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini nasıl mutlu hissedeceksen o zaman evlen bence.Başkalarının lafı ile hareket etme.Gülen yüzün hiç solmasın.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
ole de aılem artık gec oluyor falan dıyor ama duzgun bır adam yok kı etrafı bılmıyorlarkı onlar 50lerın 60ların ınsanı anlamıyolar dejenere olmus ılıskılerı ...
- +1 yıl
Anladım.Dediğin mutlu olman öenmli.Kötü biriyle evlenip mutsuz olna daha kötü olur.Ben senin ne demek istediğini anlıyorum.Çocuk doğurmanda şart değil.
- Soran+1 yıl
bulamzsam ole bırı evlatlık alıcam bı tane öyle ölüp gıtccem...
- +1 yıl
moralini bozma.Ben bile bayağı anlayışlı biri olduğuma göre vardır iyi kişiler mutlaka.
- +1 yıl
hiç mi sevişmedin sevişmeden duramazsın 30 yaşına kadar bu kadar masum gösterme kendini...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. cinselliği evlilikten sonraya sağlıyorum diyorsun ama en azından seviş ya... kendini cazip kıl
06 Yorumla- Soran+1 yıl
bunun deneyımle alakası yok bence kocanla bır butun olduktan sonra ıcındekı canavar cıkar nasıl olsa :DD o yuzden deneyımım kocamla yasamayı tercıh edıyorum
- Soran+1 yıl
evet zor :( karsıma cıkan dam 2 saatten sonra sexse baglıo dırek evlenıcem adamı bulmalıyım artık o da yok
- Soran+1 yıl
ben sexsı sevmıyorum demıyorum anlamıyosunuz sız frıjıt falan degılım cınsel odaklı bıseylerden daha cok farklı ılıskıler ıstyorum
- +1 yıl
30 yaş geç değil ama armudun sapı üzümün çöpü dersen işin zor dört dörtlük insan yok,bebek işini unutma belli yaştan sonra zor olur
00 Yorumla - +1 yıl
30 dan sonra zar bi bokuma yaramaz arkadaşım,istiyorsun sen de,kasma kendini koy gitsin.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
senın burda anladıgın tek sey zar mı ...pehhhh bosver yorum yapma en ıyısı...
- +1 yıl
evlenene kadar sevişmek istemiyorum diye bahsetmişsin arkadaşım. kadınların evlilik öncesi seksten kaçışının tek açıklaması bekarettir.
- Soran+1 yıl
bunun sadece zarla alakası yok cınsel tatmın benı belkı tatmın etmıcek benım ıstegım duygusal tatmın cınsel tatmınden once ...
- +1 yıl
ah be kızım ben ne diyom sen ne diyon. tamam evlenme
etrafınızda düzgün insanmı yok ilginç geldi bana veya sizin nlaşabileceğiniz insanmı yok?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
evet yok bı bak bakalım cınsellık ıstemeyen erkek var mı evlenmeden once olmasın etmesın sevısmeyelım dıyen
geç olması daha iyi. evlenmek için evlenmektense böyle kalmak daha iyi boşver hayatına bak
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
30 yaşında bakire bi' bayan. Takdire şayan.
İç ses : Uyak güzel oldu lan.22 Yorumla- Soran+1 yıl
27 yasındayım ama bu yolda gıderım ama bana yakısan bırı yok malesef
- +1 yıl
:))
bulursun , ya insandan çok ne var şu m k dünyasında
00 Yorumla- +1 yıl
bence geç bir bayan için 24 25 gayet uygundur
00 Yorumla 30 en ideal yaş oww olgun kadın
00 Yorumlageç olsun güç olmasın
20 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
televizyon programlarında şansını deneyebilirsin
00 Yorumla