Mağazaları gratisi marketleri soyuyorum ama pişman oluyorum yapmak istemiyorum ama aptal bir kreme de tonlarca para vermek istemiyorum her sey cok pahalı kendime mani olamıyorum dun de marketten kutu dondurma caldm Şu an dusunuyorum değer miydi ama para harcayınca da içim acıyor. Hırsızlıktan nasıl kurtulurum nasıl
Güncellemeler
+1 yıl
Tokaya bile para vermek istemiyorum calıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kınayanlar ınsallah çocuklarınız daha beterini yapar haahah
Sen milletin dediğine ne bakıyorsun herkes konuşur bence bir daha yapma neden dersen senin o çaldıkların orada çalışanların maaşlarından kesiliyor düşünsene bir yerde çalışıyorsun ve bir şey çaldırıyorsun ya da kırıyorsun ve bunu senin maaşından kesiyorlar yapma bence
Yok yok oluyor emin ol ben bizzat şahit oluyorum sen millete bakma yok benim şikayet edeceğim diyor Yok biri bir şey yapacağım diyor bu işler öyle kolay değil ama sana bir tavsiyem yapma boş ver eksik kalsın daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana zahmet bana adidastan 42 numara ayakkabı araklayabilirmisin. Yarı fiyatını veririm sana
Araklarım
Tamamdir. Oraya gittiğinde görsel at bana. Etiket fiyatının yarısını verecem
Kleptomani hastaligi var, seninki oyle ise tedavisi var
Nedir
Psikologa gitmen lazim
Sen git
Jsjsjs ben niye gidiyorum kleptoman olan sensin
Kleptomani bir hastalık. Tedavi görmen lazım. Yakalanırsan daha fena olur
Bence yapma bunu yazık etme kendine
Sen milletin dediğine ne bakıyorsun herkes konuşur bence bir daha yapma neden dersen senin o çaldıkların orada çalışanların maaşlarından kesiliyor düşünsene bir yerde çalışıyorsun ve bir şey çaldırıyorsun ya da kırıyorsun ve bunu senin maaşından kesiyorlar yapma bence
Yok bizzat sordum oyle bir sey olmuyrmus ama yapmam yine de kendimi ezik hissediyorum yapımda
Yok yok oluyor emin ol ben bizzat şahit oluyorum sen millete bakma yok benim şikayet edeceğim diyor Yok biri bir şey yapacağım diyor bu işler öyle kolay değil ama sana bir tavsiyem yapma boş ver eksik kalsın daha iyi
Bigun yakalanirsin ve o leke bi omur senle gezer
Sen cidden 5 para etmez pisligin tekisin. Hirsizsin arsizsin belani bulursun tez zamanda
Suvvvvvennnn
Guzel markaaasın
Geeeeeel
polisten gaçın bugi bugi
Fakir fakirse iyi çalamadığındandır
Ahahhaahhahaha kuyumcu soyuyoruz demedik al tarafı market
Yakalanınca kurtulursun 😂
Şimdi sen naneyi yemedin mi avukatım ben hakaret davan hayırlı olsun pazartesi savcılıktayım 😘
Blöf dersen mahkeme celbi gelince anlarsın KS sitesi anonim kimlikleri direkt veriyor ip adresine kadar suç söz konusuysa
Devam et lütfen:) güzel gidiyorsun
Harikasın ssler ve linkleri aldım el salla kimlik tespitin için savcılığa gidiyorum
Mahkemede görüşürüz
Para babası olabilirim sana
Polis çağıralım mı
Bahahahahahahahaha ğolıs anana gire
Bbahahahahahaha
Tamamm
Ahahahhahajsjssjjsjs
Ben onurum şerefim için meslekten ihraç edildim bunun mu altında kalacağım emniyetten ararlar seni ifade için hadi iyi günler.
klaptomani bu