Gelin damadin sagdiciyla... ne diyosunuzzz?

ben kizin sagdiciyim... erkek tarafinin da bir sagdici var ve bu sagdic dün kinada gelin oynarken devamli ona bakti... hatta gelinle ikisi bi kac kez gözgöze bile geldiler... bugün düdgünde de cok kez gözgöe geldiler, bakisma gibiydi, yani erkek sagdic geline dogru bakiyodu, gelin de birden ona baktiginda gözgöe geldiklerini cok kez farkettim. hatta bu erkek sagdic gelinle sakalasti, komik bisey dediginde birbirlerine bakip güldüler, diger oynayanlara (tuhaf oynayanlara) birlikte güldüler... gelin terledi mendil istemisti o erkek sagdictan, cocuk hemen acele acele cebini karistirdi, eli titriyodu kullanilmis mendili kiza verdi "temizdir" diyerek.. kizda suratini kurakladi... bu yasananlar bi tek bana mi tuhaf geliyo? damada acisam mi?

Güncellemeler
+1 yıl
hatta bak kizin enistesi var, kizla sakalasiyodu "yaa makyajindan dolayi taniyamadim seni " falan diyodu, o erkek sagdicta yanindaydi... kiz enistesine "yaaa eniste cirkin ooldgumu mu ima edioysun,... deme öyleee" dedi. bunu üzerine erkek sagdicta "abi öyle deme ya güzel olmus" dedi ve hafifce gülümsedi...
Gelin damadin sagdiciyla... ne diyosunuzzz?