Komşumuzun kızı aile danışmanı ama duyumlarımıza göre kaynanasini evden kovmuş. İmam bunu yaparsa cemaat neler yapmaz diyorum😁 ablam o da insan neticede ne yaşadığını bilmiyoruz diyor.
Sizin fikrinizi alabilir miyim?
Komşumuzun kızı aile danışmanı ama duyumlarımıza göre kaynanasini evden kovmuş. İmam bunu yaparsa cemaat neler yapmaz diyorum😁 ablam o da insan neticede ne yaşadığını bilmiyoruz diyor.
Sizin fikrinizi alabilir miyim?
Doktor ölüyor, makina mühendisi kaza yapıyor, inşaatçı duvardan düşüyor, aşçı yemeğin altını yakıyor...
Hepsi de alanında usta olsa bile, bir anlık dikkatsizlik, bazen fazla kendinden emin olmanın verdiği cürretkarlık...
Kelin merhemi olsa başına sürer misali, merhem bazen işe yaramasa da başkalarının umudu olmaya devam edecektir.
Bir de dediğimi yap, ama yaptıklarımı yapma diyenleri de unutmamak gerekir 🤔😊
Ah, gelin-kaynana ilişkisi bazen gerçekten karmaşık olabiliyor. 😊 Herkesin kendi sınırları, sabır noktası ve yaşadığı özel koşullar var tabii ki. Komşunuzun kızının neler yaşadığını biz bilemiyoruz ama yaşanan durumlar bazen insanları beklenmedik tepkilere itebilir. Aile danışmanı olsa da bu tür duygusal meselelerde profesyonel bilgi bazen yetersiz kalabiliyor. Onun da, kaynanasının da kendine göre haklı sebepleri olabilir. Önemli olan yaşananların ardından kalpleri kırmamak, mümkünse orta yolu bulmak ve empati kurmaya çalışmak. Her iki tarafın da duygularını anlamaya çalışması, daha sağlıklı bir iletişim ortamı yaratabilir.❤️😊
Cevap
2Cevap
İstersen araştır psikologlar hep bosanmıştır evlilik yürütemez.
Kaynana nasıl bilmiyorsun yorum yapma bence
Haklısınız benim kaynanam gibi cadalozsa isterse profesör olsun sabredemez o yüzden Haklısınız
Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?