O beni sevmediği için depresyondayım sanırım. Nasıl geçecek?

Bugün tartıda hiç daha önce görmediğim bir kilo gördüm. Eskiden maksimum 68 olmuştum. Şu an 1.60 boyumla 71-72 kiloyum. 2 yıldır kendimi hiç sevmiyorum. Öncesinde de beğenmezdim kendimi ama son zamanlarda bu arttı.

Yeni bir şehre gittim para kazanmak için. Çok şükür çalışıyorum kazanıyorum. Biriyle tanıştım biraz konuştuk. Onu sevdim ama o beni sevmedi.

O günden sonra kendime bakma motivasyonum azaldı. Moral yoktu. Sürekli yemek yedim dışarıdan.

Para kazanamama rağmen üç beş kıyafetim var. Kilo aldığım için kıyafet alma isteğim yok. Alsam yakışmıyor. Halbuki param olunca kendime daha çok özen gösterecektim. Kendime söz vermiştim. Kendime verdiğim sözü tutamadım. Onun güzeli olamadığım için güzellesmek için bir şey yapmıyorum saldım. Kremlerim son kullanma tarihleri geçti gitti. İçimden gelmiyor.

Onunla bu şehri gezmeyi hayal ettiğim için hiçbir yere de çıkmıyorum. Hep evdeyim. Çevre edinmiyorum. İçimden gelmiyor. Çevremde hep onu istemiştim. Onunla konuşmak istediğim için kimseyle konuşmamak gibi bir şey bu.

Gizli depresyondayım sanırım.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
O beni sevmediği için depresyondayım sanırım. Nasıl geçecek?