Sanırım artık beni sevmiyor, ne yapacağım ben?

sevgilimin hattı kapalı olduğu için 1 haftadır doğru düzgün konuşamıyoduk. dün de süslendim makyajımı yaptım evlerine gittim. ;Annesi çok sever beni o yüzden onlara gitmem hiç bi zaman sorun olmadı. Ama süslendim ve biraz dar diye pantolonum demediği kalmadı sevgilimin bu çıktı evlerinden gidiyordu ben de peşinden gittim tabi o sırada merdivenden düştüm hemen beni aldı evlerine çıkardı o an melek gibiydi bana çok iyi davranıyordu. Ama beni eve bırakırken birden yüz şekli değişti sen bana yaramazsın şu haline bak falan dedi 20 gün sonra 2 yıl olcak ve annem ilk çıktığımız günden beri sevgilimi istemiyordu ama şu 1 aydır kabullendi ve anneme kabul ettirene kadar canım çıktı şimdi bu da böyle yaptı ne yapıcam ben bilmiyorum yardım edin lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Dün mesaj attım c.ertsi bulşlm tamam diosan çağrı at dedim çağrı attı da ama şimdi telefn kapalı gerçi onların evnn oralarda elektrik yok 3 gündür ama bilmiyorum ya akşama kadar telefonu açmazsa annesini mi arasam :S
Güncellemeler
+1 yıl
yani şarzı azdı ben yanındaykende oneden kapalı olabilir umarım ondan dolayı kapalıdır :(
Sanırım artık beni sevmiyor, ne yapacağım ben?