zevk alıyorum. okulda ingilizce ve fransızca öğrendim. tatilim ve işim boyunca ispanyolca. öğrenmek istiyorum çünkü ticaretin geleceği olduğunu düşünüyorum
aslında. platformda kendi başıma oturum açabilirim. bilgilerimi de ekliyorum İstediğim fotoğrafları seçebilirim. Artık güvenli posta göndermeyi biliyorum. türk olmayanlar için yavaş bir süreç. ama aklımda
Burada çalışmaya devam edeceğim ve uygulamada konuşacağım. güvenli olduğunu düşünüyorum. Uygulamaya arama yaptığım için geldim. girdim çünkü sevimli şeyler gördüm
Erkekler Ne Diyor
C. Ronaldo mu, yoksa Messi mi? Önce bjna cevap veriniz.
daha çok seviyorummm biraz iyiler
messi ispanyolcadır. portekizce değil ama güzel
Istersen bana yazabilirsin
çok teşekkür ederim. bir gün türkiyeyi ziyaret etmek istiyorum
Buyur bekleriz
Türkçe öğrenmek güzel
zevk alıyorum. okulda ingilizce ve fransızca öğrendim. tatilim ve işim boyunca ispanyolca. öğrenmek istiyorum çünkü ticaretin geleceği olduğunu düşünüyorum
Dil bilmek her zaman avantajdır
kötü türkçem için özür dilerim
Türkçen gayet iyi ne özrü çeviri kullanarak da yazabilirsin 😊
Henüz /y/u gibi bazı kelimeler yazamıyorum çünkü bana garip geliyor. dizi isimlerini ve müziklerini yazmayı biliyorum. uygulamayı anlayabiliyorum
Bu çok güzel işte
aslında. platformda kendi başıma oturum açabilirim. bilgilerimi de ekliyorum İstediğim fotoğrafları seçebilirim. Artık güvenli posta göndermeyi biliyorum. türk olmayanlar için yavaş bir süreç. ama aklımda
Türkceni geliştirdiğinde daha iyi olacak
Burada çalışmaya devam edeceğim ve uygulamada konuşacağım. güvenli olduğunu düşünüyorum. Uygulamaya arama yaptığım için geldim. girdim çünkü sevimli şeyler gördüm
Uygulamadaki insanlar güvenli değil ama herkese yardımcı olacak bir Uygulama
doğru
Sana mesaj yazabilir miyim
Elbetta
Teşekkür ederim
Hoş geldin diyelim
Aramiza hosgekdin arkadasim.
Konuşuruz
İyi yapiyorsun
Ne güzel
hoş geldin diyelim
Okey baby