İlişkimde 1 aydır sürekli beni sevmiyor mu diye şüpheye düşüyorum. Nasıl bırakırım bu huyu?

Herkese selamlar arkadaşlar. Bugün itibariyle 3 aylık bir ilişkim var ve benim 1 aydır falan psikolojim bir garip kız arkadaşımın dediği her şeyde beni sevmiyor mu acaba diye düşünüyorum. Ama sevdiğini biliyorum bakın mesela dün çok iyi konuşuyorduk falan sonra ben biraz geç yazdım o da küçük bir trip attı falan gayet normal şeyler sonra ben hemen işte bir şey mi oldu nasılsın kızgın mısın birisi bir şey mi dedi falan dedim o da iyiyim hayatım gerçekten falan dedi, böyle bir şey olduğu zaman hemen beni sevmiyor mu diye düşünüyorum işte. Dünden beri düşünüyorum işte çalışıyor şimdi ben neden cevap vermiyor diye düşünüyorum aradım neden açmadı diyorum sevmiyor mu acaba diye düşünüyorum. Böyle böyle kızı soğutucam diye korkuyorum önce daha çok oluyordu şimdi o kadar sık olmuyor geçiyor artık yavaş yavaş. Ama düşünmek istemiyorum artık ne yapmalıyım sizce. Birde dün nerden çıktı tam hatırlamıyorum da şey dedi herkesin sevgisi bir gün biter dedi bende bitmez falan dedim o da alis harikalar diyarında değiliz dedi. Haklıda aslında sevdiğini de söylüyor bana seviyor o da belli ama ben dünden beri neden öyle dedi kızgın mı bana acaba diye düşünüp duruyorum. Nasıl düşünmem artık bunları sizce çok korkuyorum ayrılmaktan birde ve bunlar 1 aydır böyle önceden takmazdım. Böyle yaparak kendi kendimi yormaktan bıktım ve sırf bu yüzden ilişkimizi de kaybedebilirim belki yardımcı olun lütfen ne yapayım ben.

İlişkimde 1 aydır sürekli beni sevmiyor mu diye şüpheye düşüyorum. Nasıl bırakırım bu huyu?