- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeni hiç terkederler mi? İşe yarıyorum çünkü, ben terkettim, çünkü yoruldum, beş para etmez kişilerin kaprislerini çekmek istemedim, ne halt yerlerse yesinler dedim, sonra geldiler kapıma yine kullanmak için ama o kapıyı açmamak üzere kapattım, şimdi hayatı özgürce yaşıyorum.
İnsan arkadaş sandığı kişiyi de terk eder ya da işini de terkeder. Terkedilmek sadece iki sevgili arasında yaşanan bir eylem değil, soruyu geniş kapsamlı olarak düşündüm01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklaman için çok teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılbenimkisi sevgili değil ama olsun anlatayım
arkadaşım dediğim kişi sırf annesi istemiyor diye durduk yere beni engellemişti annesinin istememe sebebi ise internetten tanışmamız yaa zaten aynı memleketliyiz ve aynı yerde yaşıyoruz kaç kere de buluşmuştuk bir de kız kitabımı ödünç almıştı hâlâ verecek aradan seneler geçti
yine annesi aklıma geldi sinirlendim00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıyormuşum çok bunalım biriymişim enteresan biriymişim yaptığım şey üstüne düşmekti yanında olmaktı maddi manevi olarak hep yanında oldum en kötüsü de fiziken ve manevi olarak hoş değilmişim bunları bana söyleyen yaşıtım olsa ağzımı bozar karşılık verirdim de yaşıtım değildi hiç beklemezdim bunları ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğer bilmiyorlar işte abicim ne diyelim çok seviyorsun suç az seviyorsun suç yaranılmıyor bunlara bence değeri almayı bilmiyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle bırak kendilerine yakıştırdığı değeri görsünler
Soran+1 yılDeğer görmeyi hak ediyorlarsa tabii
- +1 yıl
Kendilerine layık olanları onlar biliyor durum böyle olmasa kim istemez değer görmeyi sevilmeyi üstüne düşen onu düşünen bir erkeğii
Soran+1 yılHerkes kendi layığını bulur zaten.
- +1 yıl
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kadının evli olduğunu 1.5 sene sonra öğrendim. Bak olaya 1.5 sene evli kadınla yaşadım. Evlenmeye niyet aldim kadın evli. ya o gün bu gün oldu bir kadın bal yese tatlı dese inanmam. İllaki ikna edecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkinizi de aldatmış zaten keşke herkeste karakter denen şey olabilseydi kendi ilişkisinde ne yaşıyor bilemem ama yaptığı çok yanlış en iyisi bu olmuş bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini kariyerine vermek istiyormuş gören ordunus prof sanacak altı üstü bi firmada muhasebe elemanı diğer bi nedeni kazancı hep iyi değilmiş zengin kocayı hak ediyormuşum ben ağzımdan zengilik para lafı hiç zaman çıkmadı bu kanıya nasıl vardı merak ediyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılCidden malmış bu ya senin gözün parada değil ama sanırım onun öyleymiş insan sevdikten sonra çay simit yer yine geçinir yapmayın Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılzamanında cebinden parası çıkmasın diye yemeğe çay içime gitmeyelim diyordum o kadar düşünüyordum
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEvet dusununce hepsinin mantikli bir aciklamasi vardi ama bir tanesi benden olasiliklar uzerine ayrıldı. Sadece gerçekleşip gerceklesmeyecegi belli olmayan olasılıklar. O kadar kolay vazgecilinebilir oldugumu anladım.. basit iliskiler basit sevgiler..
00 Yorumla
+1 yılHiç ilişkim olmadığı için öyle bir durumda yaşamadım diyebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi kanka devam et sen böyle
- +1 yıl
E tabi bakiyorum dalgaya geçen kemer tatilinden geldim bir güzel eğlendim mesela gcgccgcy
Soran+1 yılHerkes bu hayatı yaşasa keşke ya özenilecek bir hayat ahahha
- +1 yıl
Gel knk takil bana seneye Alanya yapicam
+1 yılnormalde sen benden daha iyilerine layıksın denilirdi bu aşmış kendini ben senden daha iyilerine layığım diye terk etti :ss
21 Yorumla
Soran+1 yılPuahahahahah sadece gülüyorum Allah yardım etsin
+1 yıltartısmadan kactım dıye.. evet saka falan yapmıyorum... Bıldıgın o uzulmesın dıye alttan alıp sakınlessın dıye ugrastıgım ıcın.. neymıs onu kaale almıyormusum. Cocuk gıbı gormusum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sorunlar konuşulmadıkça büyür daha büyük sorun haline gelir ve bu da ilişkiyi yıpratır sağlıklı olmaz artık o ilişki her şey yeri ve zamanında çözülmelidir
Soran+1 yılBazen evet üzmemek için alttan alırız kavga etmek istemeyiz ama emin ol bu daha kötü oluyor
G**üne başına bakıp sana obje gözüyle bakanları hakkediyorsun.😃😃
22 Yorumla
Soran+1 yılOo baya ağır laf etmiş
- +1 yıl
popo baş yerinde demekki 😁
Kuzenimin kızını uyutmak, gıda mezunu olduğumu bildiğim halde dondurmaya para vermem evde yaparım demiş olmam
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah Allah akıl fikir versin kardeşim
- +1 yıl
Aynen. Bir tanesi de profesyonel fotoğraf baba mesleği ömrümü harcamışım geldi vesikalık bile olsa kadın fotoğrafı çekemezsin. Bunu diyen de att. Dedim tamam ama seni ambulans ile göreve gönderenin, erkek hasta bakıcı ile aynı ortamda tutanın. Erkek hastaya dokunduranin dedim. Pardon ben işimi yapıyorum dedi. Peki ben ne yapıyordum?
Soran+1 yılNiye herkes kendi çıkarının peşinde anlayışsız şekilde koşturur durur?
+1 yılerkek arkadaşım beni terk ederken kullandığı en ahlaksız terk etme sözü...
-seninle cinsel bişey yaşayamayacaksam neden sevgilinim ki?
010 Yorumla
Soran+1 yılOhh shadeee
Soran+1 yılKadınları bir cinsel obje olarak gören ve kullanan erkekler Allah cidden belanızı versin
- +1 yıl
biz LGBTİ bireyler direkt erkekelrin gözünde zaten cinsel objeyiz... bu tercihimizin onlar gözündeki tek açıklaması onları cinsel olarak doyurmak...
- +1 yıl
Cinsellik olmadan aşk olur mu? aşk niye var? aşk genetik olarak çoğalma içgüdüsü için var. Çoğalmak için ise cinsellik şart. 1970 lerin filmlerinde cinsellik olmadan aşk oluyor, ayrıca kadının cinselliği yok sayılıyor. Gerçek hayat böyle değil. Tabular gelenekler görenekler artık değerini yitiriyor. 2022 yılındayız. Bütün dünya el kadar cihazlara sığmış. Cinselliğin sağlıklı bir ruh ve vücut için önemi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Cinselliğe erkek kadar kadının da ihtiyacı var. Seni tatmin edemeyen erkeğin yanında durmazsın, olur biter. Cinsellik sadece cinsel ilişki ile yaşanmaz ki. Birlikte konuşur, sınırları çizersiniz. Senin sınırlarına uymak istemezse, güle güle. Ama senin de cinselliğe kapıları tamamen kapatman doğru değil. O zaman neden sevgili olasınız ki? Arkadaş olun yeter. 50 yıl öncesinin modası sevgili olmadan görücü usulü ile evlenirsin. Onda da mutlu olmak milli piyangodan büyük ikramiyeyi kazanma şansı kadar.
- +1 yıl
@aylinkol sorun şurada ben 0 cinsellik politikasıyla bugune kadar hiç bir erkek arkadaşıma yaklaşmadım hareket de etmedim... biraz önce söylediğim gibi karşımdaki kişinin beni sadece cinsel obje olarak görmediğinden emin olduğum vakit zaten kapılarımı ona karşı açarım... ama karşımdaki kişi zaten LGBTİ bir birey... bununla ben sadece cinselliğimi yaşarım tarzında bir yaklaşımıyla var olan kişi bu şekilde veya daha sert şekillerde gidebilir sorun yok...
Soran+1 yıl@aylinkol sorun zaten cinselliğin hiç olmaması değil cinsellik olabilir ama içinde aşk olduğu sürece annemiz babamız bizi zorla yapmadı sonuçta ama evlendikten sonra sevgi de varken bu oldu daha da kadınları savunman gerekir bu konuda sorun erkeğin kadını sadece cinsel obje olarak görmesi ve sadece kendini tatmin etmek için kullanması
- +1 yıl
Bence ülkemizde sorun kadının cinselliğinin olmaması. Kadın kendi cinselliğini görmemezlikten geliyor. Erkek kadını seks objesi gördüğü kadar kadın da erkeği seks objesi olarak görüyor, sadece bunu ifade edemiyor, etmesi baskılanıyor. Sen yakışıklı bir erkek gördüğünde heyecanlanmıyor musun? bu erkek seks objesi olmuyor mu? biz bizeyiz, açık olmada fayda var. Anne babalar konusuna hiç girmeyelim o dönemde aşk evliliği falan hayaldi, kaç kişinin anne babası mutlu evlilik yaptı. Baby boomer kuşağı zor ekonomik durumlar nedeniyle çalışma ve çoğalma odaklıydı, sevgi aşk değil.
- +1 yıl
- +1 yıl
Anlaşma yaparım. Ben çok istekli olmadan ilişkiye gireceksem, bir kere de o istemeden, ben istediğimde ilişki hakkım olur. Hayat eşit olmalı. veya sıraya koyarım, bir o teklif eder bir ben. veya sadece o istiyorsa pozisyonu ben seçerim veya sadece o istediği için yapıyorsam onun çok sevmediği bir şey, i bir kerelik ona yaptırma hakkım olur, cayma hakkı olmaz... sonsuz seçenek var
- +1 yıl
Tarafların biri istemiyorken israr etmek ya da sinirlenmek çok yanlış. Bu resmen partnerine değer vermemek..
Bide bu yüzden terkedilmek, bariz ondan kurtulmuşsun. Aslında buna sevinmen lazım
+1 yılBurdan erkeklere sesleniyorum. Terk etme bahanenize kendiniz inanmıyorsanız karşınızdakine (yeterince zeki bir kadınsa şayet) inandiramazsınız.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya evet evet abi öyle bir bahane buluyorlar ki yemin ederim o ilkel beyinleriyle ne kadar oluyorsa tabii
Soran+1 yılLütfen önce kendiniz bir teyit edin
- +1 yıl
O an bahaneye mi güleyim, biten ilişkiye mi üzüleyim, primat beyinli bir erkeği kaybettiğime mi şükredeyim... Bizi şu karmaşık duygulara sokmasınlar efendim
- +1 yıl
Ben ilişkiyi bitirmek için bir çok yöntemi denedim (farklı kişilerde). Açık ve dürüst veya bir bahane ile yalan söylemek gibi. Her halükarda sorun oluyor. Ve açık sözlüluk karşıdaki insanı daha da kırabiliyor.
- +1 yıl
@horusungozu kandırılmak kabul edilemez bir his yaşamışsan bana hak verirsin
- +1 yıl
Yalan söylediğini anlayamadığın bir insana kırılmak bana mantıklı gelmiyor. Yani böyle bir şeye kırıldığımı hatırlamıyorum. Ve herkes gerçekleri duymaya hazır değildir. Dediğin gibi bu zeka ister
- +1 yıl
@horusungozu ilişkide kadınlar kendinden geçebilir seviyorsa bırakmak istemeyebilir. Olgun davranan sevmesine rağmen ısrarcı olmayandır.
- +1 yıl
Sanırım duygular söz konusu olduğu zaman, mantık ve planlar pek istenildiği gibi gerçekleşmiyor. Galiba ilişkilere fazla anlam yüklemek sorunu bir nebze azaltabilir.
- +1 yıl
@horusungozu dediğim gibi ilişki içindeyken durumu yasamak farklı dışardan konuşmak farklı
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ hmm 😏
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birden telefonlarımı acmamaya msjlarimi cvplamamaya başladı ne bu konu hakkinda bana bisey soyledi nede ben ona bisey sordum şimdide yolda gördüğünde sadece merhaba merhaba geçişiyoruz bari ayrıldığımızı söyleseydi 🤔😅
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ama anladığım kadarıyla hayatında başka biri vardı ve vicdan azabı çektiği için bir şey diyemedi çünkü haksızdı
Soran+1 yılEn iyisi niye üzüleceksin zaten böyle biri için yol ver gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Söylesem oturur insanlığı sorgularsin insanlık gözünde güzel devam etsin🙂😇
15 Yorumla
Soran+1 yılAa evet ben de merak ettim
Soran+1 yılAnlat da biz de sorgulayalım beraber
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçim sıkıntısı çekeceğimizi düşünüyorum falan demişti asgari ücret 900 falan dı sanırım ben 3 alıyordum şimdi de aynı şekilde iyi ki terk etmiş :D
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahah iyi ki gitmiş boş ver sevseydi canım saçma böyle bahaneler üretmezdi
Cevap sahibi+1 yılÇocuktu ya aramızda 12 yaş vardı çokta garip karşılamadım ama üzdü tabi hayatımın dönüm noktası olabilir :D
Soran+1 yılBiraz fazla yaş varmış haddim değil ama böyle şeyler bazı konularda sıkıntı olabiliyor tabii
Cevap sahibi+1 yılYaşa çok takılmıyorum kendini ve ne istediğini bilen biri olunca yaş çok sorun olmuyor ama aksi taktirde daha ayakları üzerinde duramayan, aileye çok bağımlı, kendini keşfetmemiş birisiyle zor tabi bir çok farklı konularda uyuşamıyorsun :D
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılAramizda 2 yaş olmasina ragmen "çok yaş farkimiz var" diyen biri :)
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu yaş farkını takanları anlamıyorum anlayamıyorum sadece rakamdan ibaret anlaşabildikten sonra ne önemi var?
- +1 yıl
Evet ben de demiştim hem de aynen bu cumlenin aynisini. Ama fikri degişmemişti :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında garipte değil ilerideki boşanma sebebi bile olabilir EKONOMİSİZLİK
02 Yorumla
Soran+1 yılO herkesin derdi artık ya
Soran+1 yılAma bu bir sebep olmamalı tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha iyilerine layıksın , ben seni hak etmiyorum.
Çok safsin var birde.016 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten de garipmiş
- +1 yıl
İnsanoğlu işte gerçeği söylemek yerine saçma sapa bir bahane.
En çok ilginci 1 sene sonra halimi hatrımı sorması çok merak etmiş olması
Soran+1 yılBir kere terk edince nasıl bir daha yüzsüzlük yapıp konuşabilirsin ki anlamıyorum
- +1 yıl
Aradığını bulamıyor nasıl olsa bana hayır diyemez diye düşünerek geri geliyor ama beni bulamayacağını düşünemiyor
İnsanoglu işte ne yapacaksın
Soran+1 yılSizi cepte görmüş büyük ihtimalle sakın bundan sonra onunla iletişime geçmeyin hiçbir şekilde o bunu hak ediyor çünkü
- +1 yıl
Yok zaten istese benimle iletişime geçemez.
Engelli başka numaradan aramıştı bende açmış bulundum.
Konuştu konuştu konuştu bitti mi dedim evet.
Sen çok büyük şansı teptin geçmiş olsun dedim kapattim
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsınız olması gereken buydu zaten bakın sizsizliği görmüş oldu değerinizi öğrendiğini düşünmüyorum
Soran+1 yılDüşünüyorum* diyecektim
- +1 yıl
İnsanogluyuz hepimiz değerli şeyleri kabedinci anlıyoruz maalesef
- +1 yıl
Hayat herşeye rağmen devam ediyor
Soran+1 yılAynen öyle herkes kendi yoluna
- +1 yıl
Doğruları ve gerçekleri ıskalamamak lazım.
Hayat böyle çekilmez olur.
Bu sefer insan kendi yaptığı hatanın farkına varamaz.
Tamam kimse mükemmel olamaz.
Ama empati kurma yetisi de olması şart.
Soran+1 yılEmpati bence her insan denen varlıkta olması gereken hazine duygu.
- +1 yıl
Kesinlikle
Keşke denk gelebilsek yaşayabilsek o duyguları
Soran+1 yılO duygu bende fazlasıyla var maalesef fazlası da zarar ama olmamasından daha iyidir
- +1 yıl
Olmasada güzel olsada guzel
wc gittiginde kapıda beklemeyip arabaya gittim triplendi ayrıldık :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah beraber sıçacakmış herhalde 😅😅
Soran+1 yılWC ye tek başına gidemeyen küçük çocuklar gbi
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman terk edilmedim. Çünkü ben.. vazgeçilmezim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven severim hahahah böyle devam
+1 yıleski sevgilisini unutmak için benimle birlikteymiş unutamayınca ayrılmıştı ıkfhbsdlg
01 Yorumla
Soran+1 yılAy * herife bak sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite tercihi yapmam yani okumak istediğim için terk edildim 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılOff lütfen biraz anlayışlı olun ya sevseniz dünyanın bir ucundan da yürütürsünüz kimse sizin için aynı şehri seçmek zorunda değil
- +1 yıl
Zaten farklı sehirlerdeydik onun şehrini seçecekmişim ailemin yanında okumayacakmışım, ailemin yanında bana erkeklerden zarar gelirmiş ama kendisi sürekli takip edermiş. Kendi karı kıza bakiyordu işte kendine güvenmediği için bana da güvenmiyordu kısacası 😂
Soran+1 yılHahahah ay bundan cidden olmaz kanka hadi ordan et ya üf kendine güveni olmayan erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Bende üzülmedim zaten aksine sevindim bile bile yaptım tercihi de 😄
Soran+1 yılEn iyisini yapmışsın çok sevindim senin adınaa 😊😊
Soran+1 yılBöyle kadınları seviyorum devam
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🤗
+1 yılÇok iyi davranıyor olmam ve bundan sıkılmış olması o gün anlamıştım p*ç gibi davranmak gerektiğini
01 Yorumla
Soran+1 yılBöylelerine iyi davranmak bizim hatamız zaten bok gibi davranacaksın kıymet bilecekler hadi ordan et
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Her hangi bir garipliği yoktu.
Zengin birini buldu ve terk etti. Oldukça olağan yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaa para aklını çelmiş böyle biriyse zaten boş ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuğu zaten istemiyordum annem görüş dediği için görüşmüştüm anneme anne baba demeye başladı sen ne sıfatla anne baba diyorsun dediğim için beni terk etmişti
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sen de görüşmeseydin be kanka çocuk da umutlanmış yazık ne yapsın
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Hiç konuşamıyoruz, çok fazla sevişiyorsun, benimle sadece cinsellik için birliktesin :D :D buydu
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini kullanılmış hissetmiş bence
- +1 yıl
Onun açısından öyle olsa da, beni tanımadığı kesin. Çünkü ben sadece sevdiğim aşık olduğum kadına bu türlü iştah ve arzu beslerim. Ayrılırken bana bunu söylediğinde hiç itiraz etmedim, güzelce teşekkür ederek helalleşerek ve güzel temenni ile ayrıldık. o evlenene kadar, doğum günlerimizi, bayramımızı kutlardık. Benden sonra yaşadığı ilişkilerde benim farkımı anlasa da artık çok geçti. Pişmanlığı dibine kadar yaşadı :D :D :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılCümlelerimin sonuna nokta koymam. Yazılımcı yım ben. Satır sonunu vurgulamam lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah onu da anlayamamış daktilo falan lazım mıydı
- +1 yıl
Trip miş o nokta. Trip demekmiş.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun sende değil bende diyor ama açıklama yok. 😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakın şu klişeleri ya of 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok iyi birisin benden daha iyilerine layıksın çocuk mu kandırıyorsun 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şeker de verseydi hahahaahah
- +1 yıl
Vermedi 😂😂
Trans biriyle beraber olmak istemezdim demiştim transfobiksin dedi ve ayrılmıştık sklwndkskd
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaahhaahh bu da aşkfobik ayol
+1 yılpenisimmm
çok kalın ve uzunmuş
acıtıyormuş canını!02 Yorumla
Soran+1 yılVay be böylesini hiç duymamıştım
- +1 yıl
ağlattı ama beni:(((((
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDedem babama sana dükkan açarım onları terk edersen demiş bizi terketti.
07 Yorumla
Soran+1 yılBir dükkan için gidecekse hiç durmasın inan
- +1 yıl
Gitmişti zaten ve o dükkan hiç açılmadı dedem denilen yaratık akciğer kanseri oldu geberdi.
Soran+1 yılŞimdi de ne yapsa artık kolay affedilemez
Soran+1 yılHerkesin dönüp dolaşıp geleceği yer aynı ama aynı saygıyı görür mü bilemem
- +1 yıl
22 sene oldu evli çocukları var olan benim çocukluğuma oldu ama güçlü bir kadın oldum bunu ona borçluyum.
Soran+1 yılTabii ki bu olanlar seni çok kırmıştır ama kendi ayaklarının üzerinde durmayı da bilmişsin güçlü kadınları seviyorum bütün kadınlar böyle olsun seviyorum sizi hiçbir şey için kendinizi üzmeyin aksine ders çıkarıp yolunuza zirveden devam edin 🙏
- +1 yıl
💐💐
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireliğini aldıktan sonra ayrılan kıza çok üzüldüm. Şerefsiz istediğini almış hemen bahane uydurmuş ayrılmak için. Amacı yatmak ve ayrılmakmış
08 Yorumla
Soran+1 yılSırtlan erkeği bunlar işte bu yüzden kimseye hemen güvenmemek gerekiyor saflığını kullanıyor kızların *
Cevap sahibi+1 yılTam bir şerefsizlik. Ben devam etmeyeceğim kızla o istese bile olmam ayrılacaksam bunu bile bile yapmam
Soran+1 yılKarakter meselesi işte ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap vereyim. Garip bir şekilde terk edilmedim ya. Ben de terk ettim aynı zamanda terk edildim de. Bir tane ilişkim olmadı anlayacağın. Belaruslu bir sevgilim vardı. Türkiye'de iken tanışmıştık. Zamanla ne ben yazdım ne de o yazdı ülkesine dönünce 1 yıl kadar daha konuştuk sonra azaldı donra 2. yıl yazdım falan olmadı yürümedi mesafe çoğu geç başka ülke.
Üniversite sınavlarına hazırlanırken kafam çok doluydu. 6 ay peşimde koşmuş kız hiç fark etmedim. Sonra 3 kere kardeşin var mıydı diye sorunca sen beni önemsemiyorsun dedi ayrıldı. Derslerden başka hiçbir şeyi kafamda tutamıyordum ama. Unutuyordum ister istemez ne yapayım. Aslında sorduktan sonra hatırladım o bana kızınca ama çeviremedim. Umursuyordum onu ama ünüversite sınavları işte çok telaşlıydım stresten bir aklık unutkanlıkla sordum
Soran+1 yılUnutmak senin elinde olan bir şey değil ki sen yine iyi dayanmışsın bence ben olsam sınavım var diye flört bile yapmazdım bazıları da değer bilemiyor işte hayırlısı olsun güzel kardeşim nasibinde ne varsa karşına çıkacak zaten merak etme 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :) O isteyip o ayrılmıştı uzun sürmemişti zaten dayanamadı benim sınav stresime
Hayırlısı oldun senin için de :)
Sen neden terk edildim en garip?
Soran+1 yılAradığı ilişki bu değilmiş
Cevap sahibi+1 yılNeymiş? Tuhaf geldi ne istiyor beyimiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBabamın onu istememesini bahane etti. Meğerse aldatıyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılVay şerefsiz bir de babadan vurmaya çalışıyor iyi ki bitmiş kardeşim boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kilo aldım 73 den 78 e çıktım diye :)) tabi lisedeydik o ayrı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah sadece gülerim
Soran+1 yılBuna takıyorsa zaten olmazdı boş ver
- +1 yıl
Aynen öyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yanında kendimi vasıfsız hissediyorum demişti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere terkedildim oda küçükken , çocuğa babam geliyor sonra konuşuruz dedim ayrıldı benden 1 saat sürmüştü ilişkim 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılPuahahahahahah amma tırsakmış be kanka 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 çocukluk işte
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen seni aldattım şimdi sen bunu benim başıma kalkarsın sürekli 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahah daha komiğini duymamıştım
- +1 yıl
Yani bende internetten duydum
Soran+1 yılHe iyi o zaman yaşadın sandım korktum ahahahaahah
- +1 yıl
Terkedilecek bişey yaşamadım
Soran+1 yılSevindim o zaman senin adına
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yakışıklıymışım daha iyilerine layıkmışım bırakta layıkımı ben bileyim dimi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKendine güveni yokmuş kızın özgüvenli değilmiş yani kendini değerli görseydi kıyas yapmazdı zaten
Cevap sahibi+1 yılSiğaramı benmi diyen biri daha vardı siğara ile kendini kıyasladı diye biraktım sonra siğarayı bıraktım tabi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok guzelmişim başi belaya girmesin diye beni bırakmış 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvensiz erkek
Soran+1 yılOlmazdı zaten bununla
Cevap sahibi+1 yılDaha bircok şey var da gecmişe mazi derler iyi ki terketmiş beni.
Soran+1 yılAynen sen yoluna bak devam et "güzelliğine layık" birilerini bulursun 😅😉
Bir gün buluştuğumuzda çok erken eve dönmek zorunda kalmıştık o gün regl dönemimdeydim duygusaldım uzun zamandır buluşamamıştık ve ben seni çok özledim daha doyamadım diye ağladığım için ayrılmıştı 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYa mal bu ya iyi ki de ayrılmış olmazdı bundan boş verr
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı şehir olması korkutuyor. Ailemden uzak kalamam.
06 Yorumla
Soran+1 yılBazı kişiler için uzak ilişki zor benim için de ama yürütenler de gayet güzel yürütüyor
Cevap sahibi+1 yılUzak ilişki değil. Sadece evlilik ile şehir değişikliği 1 saatlik uzaklık.
Soran+1 yılHmm anladım o zaman başka bir sebep var bence ya da öyle istedi
Cevap sahibi+1 yılKeyfi bilir uğurlar olsun. Başka sebebi olamaz 4-5 yıl sonra geri geldi ben geldim o zaman korktum diye de geçmiş gitmiş uğurlar olsun 😅
Soran+1 yılİyi yapmışsın boş ver ahahah
Cevap sahibi+1 yılAynen sjsjjs
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç terk edilmedim ama terk etmek zorunda kaldım.
Soğumuştum 😀010 Yorumla
Soran+1 yılO benim de sorunum ya çabuk soğuyorum herkesten
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne?
Soran+1 yılKoç senin
Cevap sahibi+1 yılGüneş - yükselen başak 😀
Soran+1 yılKoçlar çok çabuk sıkılıyor ya daldan dala ahahahahah
Cevap sahibi+1 yılSenin yükselen burcunu söyleyeyim mi?
Soran+1 yılSöyle bakalımm
Cevap sahibi+1 yılYengeç 🦀
Soran+1 yılOhaaa doğru ahahahahah
Cevap sahibi+1 yıl😃😃
+1 yılÜni okumak istedi ben üni bitene kadar sende ayrı kalmak zorundayım dedi uzak mesafe yapamam diyip ayrıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılBu aslında benim de sorunum ya onu anlıyorum üzücü bir durum elinden bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Ya öyle de evlilik konuşurken ben üni okumaya gidiyorum seni bekleyemem diyip ayrılıp gitmesi ve beni hiç düşünmeden yapayalnız ortada bırakması ne olcak
+1 yılherşeyimi beğenen bir sevgilim vardı fiziğimi çok beğeniyordu sonra boyum kısa diye benden ayrıldı
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşhisi koydum narsist kanka bu ve asla olma narsist biriyle boş ver yol ver
- +1 yıl
çok kıskandım kanka uzun boylu bir kız bulmuş bana onu anlattı
- +1 yıl
@Ssssllllm 1.80 falan
Soran+1 yılGeneli öyle zaten ne bu bulunmaz Hint kumaşı falan mı?
+1 yılerkeklerin ski büyükmüş
kızlar çok güzelmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi * bulsun o zaman andaval
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılpinterestte bir fotoğarafa yorum yzdığım için " sen çok sosyaleştin böyle devam et bensiz, yakında senin gibi biriyle olursun " dedi :) bundan daha garibi var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılOhaa cidden daha garibi yok bu ne böyle ya
Soran+1 yılBence başka bir sebebi vardı ve seni geçiştirdi
Cevap sahibi+1 yıldeğil mi kdkgjg, yeni birini buldu işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkere terk edildim nedeni ilişki mukemmelken direk engel yedim ciddi düşünüyordu benimle aşıktı falan almanyaya gitti ordayken sevgili olduk sonra kaymıştır bir Michele Saraha gönlü 🥺
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet muhtemelen yeni birini buldu afedersin ama g**üne soksun 😊
Cevap sahibi+1 yılHahha evet 😄
+1 yılEvimin bahçesindeki çitlerin orantısız olması simetri hastasıymış
011 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsın sennn
- +1 yıl
Maalesef benimde şansım bu çokta iyi güzel kızdı neler neler planlıyordum
- +1 yıl
Maalesef benim şansım da bu çokda iyi güzel zeki kızdı neler neler planlamıştım evlilik teklifi edecektim
Bileti aldım elimde patladı (cevap bilmediğim bir şekilde silindi tekrar yazdım
Soran+1 yılBak benim fikrim senden sıkılmış ya da başka birini bulmuş ve sana saygısını yitirdiği için doğru dürüst bir açıklama yapmayı da hak etmediğini düşünmüş
Soran+1 yılBu bahane değil çünkü öylesine geçiştirme sadece
- +1 yıl
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü bana sürekli seni seviyorum diyordu
Soran+1 yılHer seni seviyorum diyene inanacaksan zaten
- +1 yıl
Hayır şunu anlatmak istiyorum benden kurtulmak istese bana iyi davranmazdı
Soran+1 yılBaşka sebepleri vardı bence
Soran+1 yılMantıklı cevap bu
- +1 yıl
Sanmıyorum 14 yıldır tanıyordum onu
+1 yılOna göre fazla güzelim diye terk etmemden korktuğu için terk etmişti.
05 Yorumla- +1 yıl
Ona göre dedim zaten
- +1 yıl
Bide etrafındaki kızlara göre genelleme yapmasan daha iyi
- +1 yıl
Tamam
+1 yılTerk edilmedim
07 Yorumla
Soran+1 yılŞanslısın
- +1 yıl
Ondan daha acı bi şey geldi başıma hem de 2 kere hajshs o yüzden şanslı sayma beni
Soran+1 yılHahahaha anlatsana
Soran+1 yılİstersen tabii ama duymak isterim çok merak ettim
- +1 yıl
İstemiyorum çünkü güldüğüme bakma, travmamı hala atlatamadım ve sürekli ağlatıyor bu konu beni.
Soran+1 yılTamam o zaman senin kararın saygı duyarım
Soran+1 yılİstersen özelden falan anlatabilirsin derdini
+1 yılHiç terk edilmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım edilmezsin 😊
- +1 yıl
Umarım kimse edilmez 🙏🏻
+1 yılAşktan korkuyorum dedi
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm daha önce ilişki yaşamamış olsa gerek
Soran+1 yılDeneyip görsün bakalım o zaman
- +1 yıl
Özlemidir
- +1 yıl
Sen daha önce ilişki yaşamamışmısır
Soran+1 yılGerçek aşkı bulamamış demek istiyorum
Soran+1 yılÇünkü insan gerçekten aşık olduğu bir ilişkiden korkup kaçmaz
Soran+1 yılBana gelirsek zaten aşık olduğumu iddia etmedim ne haddime şu an benim için de çok erken
- +1 yıl
O zaman beni şatiyor
+1 yılRegl dönemi agresifliğim
03 Yorumla
Soran+1 yılBu anlarda anlayışlı olmayı öğrenseler keşke 💁🏻♀️
- +1 yıl
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Terkeden hep ben oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılEn garip terk etme nedenin neydi o zaman
+1 yılben hiç terk edilmedim , terk edilmem terk ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılVay krall o da iyi😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAilevi sorunlarım var kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardım etsin o zaman deseydin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende bilmiyorum nedenini hala
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle gerekmiştir
- +1 yıl
Belkide ama insan bir duymak istiyor
+1 yılAletin büyük demişti mikrop
020 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bunu 2. kez duydum ahahahaha
- +1 yıl
Maalesef bazen başa bela oluyor büyük olması
Soran+1 yılNe yapabilirsin ki Allah öyle yaratmış
Soran+1 yılSenin isteğinle büyüyüp küçülen bir şey değil sonuçta
- +1 yıl
Ya öyle de keşke biraz küçük olsaydı
- +1 yıl
Cidden sıkınt bakma kadıların büyük seviyorum dediğine çok azı büyük seviyor geneli kaldıramıyor
- +1 yıl
Hele orali hiç yapmak istemiyor çoğu haksız da değil ağzına sığmıyor ki
Soran+1 yılHaklısın tabii ama onu seven de vardır her kadın aynı değil sonuçta
Soran+1 yılÇok rahatsız oluyorsan ameliyat falan ol
- +1 yıl
Bunun için olmam ya
- +1 yıl
Evlendiğim kişiyi alıştırırım mecbur. f*ck buddy ilişkisinde böyle sorun olacak illa. Ya biliyormusun bu güne kadar büyük delisi içinden çıkarmayan kızın boyu 1.55 ti 1.70 lik kızlar ölüyor acıdan
Soran+1 yılf*ck boddy ilişki nedir biraz açabilir misin tam bilgi sahibi değilim çünkü o konuda
- +1 yıl
Sadece seks için buluştuğun arkadaşa deniyor. Mesela senle f*ck buddy olduk mesela senle sadece cinsellik için buluşuruz aşk olmadan ten uyumunun olduğu güvene dayalı seks ilişkisi
Soran+1 yılHmm anladım
Soran+1 yılSen bunu mu yapıyorsun şu an
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hiç yapmadın mı
Soran+1 yılTabii ki de hayır
Soran+1 yılYapmak da istemiyorum
- +1 yıl
İlginç
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılhiç terkedilmedim ki
022 Yorumla
Soran+1 yılŞanslısın :)
- +1 yıl
evet şanslyım.. yanlış anlama öyle 7-8 ilişkim olduda kimse terketmedi değil... hayatımda tek kişi oldu..
Soran+1 yılNasıl yani 7-8 ilişkin mi oldu 1 mu
Soran+1 yılMi
- +1 yıl
bir... hayatımda tek kadın oldu
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yıl1 kişi olsun her şeye değsin insan başka ne ister ki
- +1 yıl
sen çok mu garip şekilde terkedildin?
Soran+1 yılYani çok da garip sayilmaz ama
Soran+1 yılAradığı ilişki bu değilmiş madem bu değil niye baştan sevgili oldun anlamıyorum
- +1 yıl
ne istediğini, nasıl bir aşk istediğini bilmeyen insan aşık olduğunu zanedince.. daha çok ilişkisini bitiri.. aaa buda değilmiş diye...
Soran+1 yılAynen önüne geleni deniyor işte
Soran+1 yılNe istediğini bilmeyen birinden hiçbir bok olmaz sadece yıpratır o kadar
- +1 yıl
o zaman sen ne yapacan... böylelerini kafaya takmayacan hayatını yaşayacan
- +1 yıl
ismini öğrenebilirmiyim. sakıncası yoksa
Soran+1 yılBahar
- +1 yıl
adın gibi ömrün olsun:) güzel ismin var
Soran+1 yılTeşekkürler inşallah 🙏😊
- +1 yıl
bende taylan samsundan, öğretmenim
Soran+1 yılAa öyle mi ne öğretmeni
- +1 yıl
sınıf öğretmeniyim... senin meslek?
Soran+1 yılBen öğrenciyim
+1 yılNeden siz oluyor hep 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru ahahah
- +1 yıl
Ne oldu sebep ne diyorum sebebi yok diyor ya sebepsiz bir şey mi var hayatta 😅
Soran+1 yılSıkılmıştır büyük ihtimalle
Soran+1 yılYa da yeni bir çimenlik bulmuştur
- +1 yıl
Genelde öyle olur onun için takmıyorum fazla kimsenin de pesinde değilim zaten hayat kafama göre 😉😎
Soran+1 yılEn iyisi yaaa devam et kanka böyle
- +1 yıl
Aynen kank
Olmadı ki terkkedileyim
09 Yorumla
Soran+1 yılAh be abi
Soran+1 yılBen de artık istemiyorum emin ol böylesi daha iyi
Soran+1 yılValla ya karışan yok eden yok kafana göreee mis mis
Soran+1 yılOha aynı benim kafa yemin ederim hayır niye evlendin diye millet oynuyor ve o kadar parayı niye veriyorsun ya git ülkeyi gez yani dünya biraz zor da hahahahah
Soran+1 yılAynen ya zaten aynı evde kalmak bile çok korkutucu ben asla dayanamam mesela
+1 yılTerk edilmedim ben hiç 😎
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım edilmezsin 🙏
- +1 yıl
Saol canım inşallah. Allah hayırlısını versin inşallah. 🥰
Soran+1 yılAmin amin sağ ol 😔
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026