sinemaya gidelim dedim diye ayrılmıştı herhalde sinemada sıkıştırcam sandı sıkıştırsam ne yazar zaten sevgilim değilmisin yani tuhaf şey yapacak değiliz ya herkesin içinde en fazla öpüşürdük yani :D yok ben istemiyorum sinemaya gitmek başka bir yere gidelim dese sorun kalmayacaktı ama ayrılmayı tercih etti onun yerine :D
cinsel istekleri zirveye taşımanın en iyi yolu doğal gıdalardır. ye bakalım soğanı sarımsağı , ye fındığı fıstığı pekmezi balı. gecede en az 3 kez rahatlamadan uyuyamazsınız. erkekler bi denesin zevkin en üst zirvesini görsün. kadınlardada etkilidir. hele sigara kullanmayan biri iseniz bunlardan yiyen kişi resmen uçuşa geçer.
Benim yanımdayken kendini kötü biri olarak hissediyomus ben onun iyiliği için biseyler yaparken onu çok eziyomusum aslında kötü olduğunu düşünüyomus Ve kimseye ihtiyacım olmadığını net belli ettiğim için Kendimken çok para harcayan birisi değilim , şimdiye kadar kimseye su bile aldirmisligim yoktur. Ayrılırken bana dedi ki sen her fırsatta bana ihtiyacın olmadığını kastettin Bana bi çikolata bile aldırmadın kendi paranla aldın dedi Aslında ben o çalışmıyor diye onun iyiliğini düşünmüştüm
Ameliyat olduğum için. Bu sebepten dolayı çocuğum olmaz diye. Bu saçma bir sebep değil çokta iyi oldu. Yol yakınken dönmüş oldum. İlahi adalet anneyim ama o çocuk için uğraşıyor.
Bana köyde yaşamayan ve bakımlı biri gerek dedi. Hem köy kızıyım, hem de bakımlıyım, bende bir şey demeden telefonu kapattım. Hayatımdan olmadığı için mutluyum bir şey kaybetmedim. Onun kaybettiği ise saymakla bitmiyor...
Baksana, bundan saçma bir bahane olabilir mi sence?
Ayrılma değil de tuhaf bir olay olarak yorumlayayım. Daha tanışalı bir hafta bile olmamıştı ilk yüz yüze görüştük sonra da telefondan görüşüyorduk. Üçüncü gün elbette hepimizin zamanla sevgilileri olduğunu ve en son ayrıldığı kızdan da ilgisizliğinden dolayı ayrıldığını söyledi. O sıralar sınavıma çalışıyordum. Mesajlarına aramalarına genelde cevap verdim günden güne hep o arayıp sormuş olmasın diye o günün ilk mesajını atmış dahi oldum ama anında samimiyet göstermediğim için beni ilgisiz ve itici bulup konuşmayı keselim dedi. 😅😂
Başımı kapamamı istemıstı. Öyle istemeye gelırım demistı. Bende böyle sevdin Begendın demiştim. Allah ile kul arasıdır zorla olmaz demistım. Kapatmadım ve ayrıldık 😊
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen beni gercekten cok seviyosun diye ayrilmisti. Sonra onu hic istemeyen eski sevgilisinin pesinden kosmaya devam etti. Sevsek bi dert sevmesek bi dert cidden ne istiyosunuz be erkekler
Sen çok tehlikeli bir kadınsın erkekleri kendine köle edersin ayrılalım, bitirelim dedi, iyi sen bilirsin dedim ikiletmedim , Ezik, 3 çocuklu kocasını aldatan biriyle beraber oldu çocuk yaptılar sonra pişman oldu, herkese rezil oldu, o kadındanda ayrıldı, ve mutsuz bir halde köpek gibi dolanıyor. Demekki Herif Dominant kadından hoşlanmıyor 😏😏
Param olmadığı için işim yok okumuyorum diye yok dışarı çıkmıyormuşum yok önyargım çokmuş yok bir yere varamazmışım sanki kendileri padişah torunu dilleri pabuç gibi ama iş ciddiyet olunca tavşan gibi zıp zıp kaçıyorlar 😅
Az önce gerızekalının bırının sorusunda ayrılık sebebı kız arkadaşı thy la ucmadı ıcın pegasusla uctuğu ıcın ayrıldını gördüm neymış ucuz bılet almış mış daha neler görücem bu sıtede
Önce beni isteyen ailesinin beni istemediğini söyledi. Sonra babamı bahane etti. Baban beni sevmiyor, damadı olarak görmüyor bitsin uzatmayalım dedi. Beni aldattığını öğrendim tabii sonra 😒
Ayrılma bahanesi diyelim -sana instagrama ben olmayınca girme dedim neden girdin ayrılalım En saçma olan ksıım benim bunu ciddiye almamdı sanırım Aptall³🤦🏻♀️
Bana ailesinin beni çok beğendiğini söyleyen kişinin 2 gün sonra ailem seni istemiyor demesi şoku 😂😂 en saçma terk edilme hikayem bu şekilde olmuştu seneler önce 😂
Arayıp seni çok seviyorum hiç ayrılmayalım diyip ertesi gün olmuyor ayrılalım demesi sayılır mı Tabi ki asıl sebebi bunun aşık olduğu (ve benim sonradan öğrendiğim) eski sevgilisinin buna dönmek istemesi
"3 yıldır beraberiz, daha opusmedik bile" dedi... Şimdi soruyorlar sitede ya,"aşık adam cinsellik düşünür mü" ondan sonra cinsellik düşünmediğim bir kadın dahi olmadı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Devamlı sevişmek seks yapmak istiyorsun aklın fikrin orda biraz aşk yaşayalım beni kullanıyorsun dedi çocuk ve gitti... bende sürekli eve çağırıyordum mesajlaşmalar bi sekilde sexting oluyordu lafı oralara çekiyordum oda aşk çocuğuydu neysee sağlık olsunn 👸
2 tane ilişki bile sayılmayacak ilişkim oldu 1. olanında sevgilimin benden soğuduğunu öğrendiğim için ayrılmak zorunda kaldım. 2. olan da ise benim sevmediğimi fark ettiği için sevgilim ayrılmak zorunda kaldı. Keşke nokta atışı yapabilsek ve şu dünyada kimsenin kalbi kırılmak zorunda kalmasa.
Eski sevgilimle wpden konusuyorduk wp son görülme kapanmis o bana dedi ki son gorulmeni neden kapattin bende kapatmadim dedim seninde gozukmuyor dedim ss attim ayrıldık sonradan sosyal medyada görmüştüm yanlis güncellenmis diye 😂😂😂😂
Hangouts dan konuşurduk ondan sonra telefona WhatsApp yükleyip WhatsApp dan konuşmaya başladık sonra dedi bana senin nick name badboy diye sen iyi birisi olacağına inanmıyorum diyerek ayrıldı.
Terk edilmedim ama uzun bir ilişkimi coronanin getirdiği rahatlık sonrası bitirmiştim. Az kafa dinleyip huzuru bulmuştum şehirler arası seyahat yasağı döneminde
Böyle sorulara ya ucu açık cevap vereceksin ya da konunun odağını değiştirmeye yönelik soruyla cevap vereceksin yalan söylemek istemiyorsan. O an kıza kekin tarifini sorsaydın şu an belki yanındaydı 😂
Ayrılmak için bahane aradığım biriyle sevgili olmam zaten. Bence bu hakka girmek aynı zamanda da şerefsizlik. Karşındaki insan sana samimiyken arkasından iş çevirmek gibi