bunlar niye böyle ufak ucundan yemişler mi 😂. şaka bir yana kısa erkekler size de itici gelmiyorlar mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İyi ki dünya da ki son kadın falan değilsin. Allahtan dünyanın yarısı kadın, böyle senin gibi sığ görüşlü kadınlar olmadığını biliyorum.
🤣
Üzgünüm cüce erkek her kadın böyle düşünüyor yastığına sarılıp ağlayabilirsin. 1.80 altı kızı unutsun valla.
@Aiwiwiwuwu Ben cüce değilim boyum gayet uzun. Sadece böyle sığ görüşleri tasvip etmiyorum. Bir İnsan boydan çok daha fazlasıdır. Karakteri kötü olan, sevgisiz olan biri istediği kadar uzun olsun gerçekten mutlu bir hayat yaşayabileceğini mi sanıyorsun o kişi ile sırf boyu uzun diye? Yapmayın arkadaşlar bu kadar sığ görüşlü olmayın. En azından sadece çoğul konuşmayın, kendin ne yaparsan bari insanları aşağılayarak kötü hissetmelerine sebep olmayın ve herkesin bir alıcısı vardır.
Boyun uzun olsa sığ diye gelip ağlamazdın neyse. Erkek için boy şart tüm kadınlar uzun erkek istiyor. Herkesin de bir alıcısı yok kısa erkeği kim niye istesin yalnız ölecekler onlar.
@Aiwiwiwuwu :D Ağladığım falan yok kanka sen baya yanlış anlıyorsun beni. Ben uzun boyluyum, boyumdan da memnunum. Bir adamın boyu kısadır ilgi duymuyor olabilirsin, sen gidersin ayşe beğenir, fatma beğenir. İllaki bir alıcısı çıkar. Kadınlar adına konuşma çoğul konuşuyorsun kendin ne yapıyorsan yap neyi seçiyorsan seç kimseyi alakadar etmez. Ama çoğul konuşma.
Ne ben seçerim ne Ayşe ne de Fatma seçer kısa erkeklerin hepsi yalnız ölecek. Boya bakmam diyenlere inanma sen duyar kasmak amaçları duyarlarını kasıyorlar reelde kendilerr teklif eden 1.70 erkekcikleri red ediyorlar.
Sen de uzunsan şu erkekcikleri savunma
Onlardan daha itici bi sey varsa o da sensin be bro. Salin insanlari mk
Salın şu kısaları onların da yaşamaya hakları var :D
Haha iyi ki kısa değilim be sizin dilinize düşmek 🥴
Niye ki boyu uzun olanlar sizi gökyüzüne mi çıkarıyor?
Yoooo gayet guzel goruntuleri var 197cm boylu biri olarak soyluyorum
Hiçbir kız sevmiyor onları yazik hayata kaybetmeye gelmişler sevme sevilme gibi duygudan mahrumlar çok yazik. :D
Neden boyle bir şey paylaşma gereği duyuyorsun sen erkekleri boyları için mi seviyorsun insanlıkları için mi?
Offf aşko ne duyar yaptın ya sen sanki 1.70 cücük erkolara bakacan
@Aiwiwiwuwu yani bakarım bakmam değil milleti eziklemek saçma gereksiz bir istek
duyar kasilma basarili simdi ikile
1. 50 kizlari unutma bunları söylerken
Ama doğaya ihanet edersin kısa erkeğin elenmesi gerekiyor.
@Aiwiwiwuwu hihi tabi tamam haklısın
Kızlar 1.40 bile olsa en aşağı 1.80 erkeği hakeder
@Aiwiwiwuwu tamam doğru senin görüşün
birerkek min 190 olmalı derim hep
Ebenin ami whiteangel
Babana erkek demiyon mu ulan
Niye itici geliyor sen uzun musun
Yok bana aptal insanlar itici geliyo
Erkeklerin hepsi bana itici 🤣
Harbiden merak ediyorum kaç cm altı erkek kısadır?
tatlılar aslında
22 nasıl
Hayır insan onlarda
gelmiyorlar
Öylemi oluyor muş
Ayıp ama nie eziyon adamları
Senin boy kaç 😂
151
bende 170 evlisin galiba o yüzden boyun kısa 😂