+1 yılKadınlar ilişkilerinde özellikle eglenilecek ilişkilerde yakışıklı paralı erkek arar. Tipsiz fakir olan ama efendi uslu durursam bir sürü kız bana verir diye düşünen sözde efendilere bakmazlar. Tabi bu sözde efendi abiler de bizde para ve tip yok o yüzden serserilik yapamıyoruz demek yerine kızlar bizim gibi efendilere bakmıyor diye ağlarlar. Hatta o kızların yanlış tercih yaptığını filan savunurlar. Sanki bunlara verince başlarina taç yapacaklar ya? 😂
Erkekler üçe ayrılır. Para ve tip etkisiyle serseri olanlar, bunlar olmadığı için efendi geçinenler ve gerçekten isinde gücünde olup karı kız ayağı olmayan beyefendiler. Serseri ve eğlence arayan kızlar ilk ikisini arar ama farklı amaçlar içindir bu. İlki ile sevgili olur diğerlerini de etraflarında uydu olarak tutarlar. Düzgün hanımefendi kızlar da kendi gibi beyefendiler ile sadece evlilik yoluyla ilişki kurarlar. Çarpık ilişkiler zaten böyle insanlara göre değildir.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHatunların efendi adam yerine p*ç tercihi diye bir şey var. Evlenmek, anne olmak için geç kaldıklarını farkettikleri yaşa kadar p*ç olanlarla takılıyorlar. P*ç adamların gözünden düştükleri yaştan sonra da evlenecek düzgün adam arıyorlar. Evlendikten sonra düzgün, efendi adamdan sıkılıp başka bir p*ç bulup aldatıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBir yerde görüp de üzerine çok düşündüğüm ve gözlemlerimle doğruluğuna inandığım bir söz var. Hatta filmlerde bile çok kez denk geliyoruz bu duruma.
Kadınlar kötü adamlara aşık olup iyi adamlarla dertleşirler..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben içimdeki şeytani harekete geçirebilen erkeği severim. Her ikisinden de bir nebze olmalı, bu konuda şanslıyım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar maço sever
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim insanımızın çoğunun kelime algısı bozuk bu yüzden çoğu kişide efendi erkek=sıkıcı, monoton yaşayan erkek algısı vardır oysa efendilik nerede nasıl davranacağını bilmektir ve eğlenmesi gerektiğinde eğlenip, ciddi olunması gerektiğinde de ciddi olurlar. Serseri denilen tipler ise babasının parası varsa aylak aylak gezip baba parası yerler veyahut ondan bundan otlanıp sadece gününü geçiren tiplerdir.
Kadınların çoğunun bu ikisi arasındaki ayrımı doğru yapamadığı ortada. Bu nedenle de serseri tip bulup kendisini kullandırıp sonra da erkekler neden böyle, düzgün erkek kalmamış diye sağda solda ağladığının birçok örneğini görüyoruz, en çok da bu sitede var o kafada insanlar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hep efendi erkek istediklerini söylerler. Ama efendi erkek bulduklarında ya canını yakarlar efendi olduğuna pişman ederler ya da arkadaş olurlar hiç şans vermezler.😅
Sonrada bir serseri bulup, evlenip onu adam etmek için ömürlerini çürütürler😅10 Yorumla
+1 yılSerseriyi severler genelde. Sonra efendi olur belki diye bir umut beklerler. Bir kısım bundan adam olmayacağını anlar, bırakır. Bir kısım ama seviyorum napiyim der devam eder ilişkiye. İlişkinin sonu da haberlerde bitmez umarım..
10 Yorumla
+1 yılHer kadın ruhunda ALFA erkegi ister, serseri, laf söz dinleyemeyen , kuraları olan...
Ama evlilik için BETA erkrk seçer, sevildiğini hissettirecek hemde yönetebilecek.
00 Yorumla
+1 yılSerseri seviyorlar abi. Bu durumu kabullendim artık, her ne kadar zoruma gitsede kabullenmek de zorlansam da serseri erkekler varken efendi erkeklerin eline kız eli değmiyor. Maalesef bende serseri değilim olmak istesem de olmayı denesem de olamadım.
00 YorumlaSerseri bir erkek dendiği zaman akılda ciddi ilişki potansiyeli taşımıyor. bense ciddi düşünen birini istiyorum. Bu kimi erkeği korkutabilir sorun yok. korkan erkeklerle işim olmaz zaten
07 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ilişki isteyen mi kaldı ya
- +1 yıl
@Mizojinist03 Evet, örneğin hayalimde bir Türk kadını ile evlenmek var.
- +1 yıl
Bu arada aklıma gelmişken yazıma bir ekleme yapmak istiyorum. Bahsettiğim asla kişisel korkular değildir. Örneğin:fareden korkmak gibi. Bahsettiğim şudur ciddi düşünen birinin ciddiyetini farkedip ondan kaçmak ve uzaklaşmak istemek. İşte bu korkan, amacı ciddiyetsiz ilişkiler olan insanlarla vakit kaybetmemeliyiz. Bu yüzden de durumu güzelce izah etmek istedim. yoksa herkesin kişisel korkuları olabilir elbette. Birlikte aşabiliriz bile belki bazılarını. Yine de bu ciddiyetsiz düşünen insana karşı yapılması gereken şey onunla bir ciddi ilişki kuramayacağımızdan ötürü uzak durmaktır. vaktimiz kıymetli. kimisi gönül eğlendirmeyi tercih edebilir, o tiplerle. karşılıklı olarak gönül eğlendirirler. Kısa vadede eğlendiklerini sanarlar. Belki de eğlenirler. Uzun vadede hiçbir faydası yok aksine hep arayışlara sokar bu insanları. bu yüzden ciddiyetsiz bir insanın ciddi birinden bunu farkettiği an uzaklaşması ve kaçması, ciddi bireyin gözünde sadece korkak bir harekettir. bu korkaklıkta ciddiyetsizlikten geldiği müddetçe uzak durulmalıdır.
- +1 yıl
@djfurkan13 türk kadınları eskisi gibi edebine namusuna bağlı değil ki
- +1 yıl
@Mizojinist03 Günün birinde beni sevecek kadının ilk aşkı olmayabilirim fakat son aşkı olmak istiyorum. Ayrıca, ille isteyen biri vardır ve ben de yabancı bir kadın ile yapamam.
- +1 yıl
@djfurkan13 yani bunu diyorum işte artık türk kadınları kendini evleneceği eşine saklamıyor. İlk olma olayı bitti artık feminizm kadınları bozdu
- +1 yıl
@Mizojinist03 Bekâret takıntım yok, ancak benim en önemlisi sonu evlilik olduğunda ömrümün sonuna kadar sevmesidir.
Ergenler serseri severken kendini, ne istediğini bilen kadınlar kendini mutlu eden, değer veren ve özel olduğunu hissettiren erkeklerle birliktelik yaşamayı tercih ederler.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eskiden sahip çıkan efendi tipler sevilir aranırdı. Şimdi tv programlarında bile çok rahat şekilde "Ben şerefsiz erkek seviyorum" diyebiliyorlar.. Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşasın
00 Yorumla
+1 yılEfendi erkek tabii ki. Aynı gönlümdeki aslan gibi.❤
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Serserileri severler sonra napacam ilgisiz napacam kavga ettik napacam kıymetimi bilmiyor adam gibi sevenlerde kalakalır
20 Yorumla
+1 yılCentilmen, kibar erkek seviyoruuzzz. Güler yüzlü olursa da tadından yenmez🥰
20 Yorumla
+1 yılSerseri erkeklerle Aşk yaşarlar ama Efendi erkeklerde evlenirler
23 Yorumla- +1 yıl
Serseriler bekar mı kalıyor ömrü boyunca?
- +1 yıl
@Mizojinist03 onlar da Efendi kızlarla evleniyor
- +1 yıl
Kızların geneli zaten serserilere aşık oluyor
+1 yılErgenlikten çıkamamış kadınların istediği erkek tipi serseri olandır hiç değişmez.
010 Yorumla- +1 yıl
Serseri erkek sevmeyen mı var?
- +1 yıl
Var ben
- +1 yıl
Yaşın 27 çünkü. 16 17 yaşındayken de efendi seviyor muydun? Bence hayır
- +1 yıl
Bir şey diyeyim mi, serseri tiplerden hayatum boyunca uzak durdum
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Sebebi belli ipsiz sapsız insanla benim işim olmaz
- +1 yıl
Teröristlerden uzak durmak lazım tipleri terörist gibi yani
- +1 yıl
Eğer durustsen zeki kızsın
- +1 yıl
Neden yalan söyleyeyim ki
- +1 yıl
Çünkü efendi erkekleri kızlar sevmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar bence erkekleri mmorpg oyunlarının başındaki karakter yapma şeysi olarak görüyor. Kendince bir şey oluşturup onunla yaşamak istiyor. Aynı kişide hem maço hem kibar isteyen kadın görmüştüm mesela
00 Yorumla
+1 yılefendi severim, 190 boylarında kaslı ve kalıplı güçlü karakterli ve ağırbaşlı biri olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılDevir artık değişti...
Efendilik mezara girdi.
Üzerine toprak attılar.00 Yorumla
+1 yılOrtaya karışık. Fizik seven espritüel erkeklere bayılırim. Big bang theory-sheldom😍😍
00 Yorumla
+1 yılserseri elbette bi de yau şak olmak gerek
efendi erkekleri bir anneleri sever zaten00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelleme sevmiyorum kendi adıma efendi olması tercihim…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ayakları yere basan olgun beyefendi erkek sever.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri görünümlü efendi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEfendi erkek ama onlarda bana bakmıyor. Bize bakan serseri erkek oluyor genelde
016 Yorumla- +1 yıl
Kilolarca makyaj yapıp açık saçık giyinirsen tabi ki gördüğün ilgi muamele sadece serseri erkeklerden olur kusura bakma
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 efendi erkeklerin ilgisini hiçbir türlü cekemeyiz. Yani düzgün de giyinsek, sıfır makyajlada gezsek aynı. Kendileri değişik tipleri tercih ediyor.
- +1 yıl
Bende efendi istiyorum gel evlenelim😅
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 kimseyle sevgili falan olmadım beni nerden tanıyorsun da serseri erkeklere sevgili olduğumu söylüyorsun. Ayrıca her kızın yüzü farklı, makyaj yüzden yüze çok fark ediyor. Efendi erkeklerin tercih ettikleride makyaj yapıyor gayet.
- +1 yıl
İsmin ne
- +1 yıl
Herkes senmi oğlum cinsel ilişki yaşayacak
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 bakanlar derken göz temasından bahsediyorum. Serseri erkekler bakıyor genelde fazlası olmuyor sen ne zannediyorsun. Hayır yaşamadım bahsettiğin olayı hesabım gizli açıkta bile değil niye yalan söyleyeyim bu konuda kim olduğumu hiçbir zaman bilemeyeceksin zaten sakalayacak birşeyim yok. Öyle bir şey ya-sa-ma-dım. Seni inandırmak zorunda da değilim istemezsen inanma bana ne.
- +1 yıl
Bu canım anlamaz seni boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@sellectraaa geliyorlar sonra efendi erkekler niye boşta tercih edilmiyor oluyor. Ego tavan, burunlarından kıl aldırmıyorlar. Seçtikleri kızlarda görsen yüzüne bakmazsın yaşlı duruyorlar
- +1 yıl
Yani seçtikleri kızlara tip olarak değilde karakter olarak yüzüne bakmazsın diyelim biz. Tek dertleri sabah kadar alkol içmek mekanlarda karı kız ayarlamak yatga atmak. Ama sorsan evlenmelik kız arar. Eğlencelik kızla takılıyor evlenmelik kız arıyorlar. Bunlar yüzüne kızlar bizde güvenmiyor. Zaten piyasada efendi kız kalmadı bana denk gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@sellectraaa efendilikten kasıt dış görünüşse efendi olmuyorum sizlere göre. Ahlakımın yerinde olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğin ortamlarla alakam yok. Kendime bakan her kız ortam kızı değildir. Ayrıca yüzü yaşlı olanlarda kibir abidesi, en iyi sevgili bende kafasında. Kızlara bu benim malım imajı veriyor sanki çok efendiymiş gibi görgü kurallarina uyuyor güya aile tanışmalarında
- +1 yıl
Seninle aynı görüşteyim farkındaysan😊
- +1 yıl
Benimde yok o ortamlarla alakam sadece yorum yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 aksine hesabım gizli olduğu için herşeyi açık açık söyleyebilirim. Sen saIak mısın profilimi açık edip bunları söylesem kendimi deşifre etmiş olurum kendini çok zeki sanıyorsun ama değilsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 ya sen gerçekten anlama kıtlığı yaşıyorsun ben serseri erkekleri sevdiğimi nerde söyledim hadi kopyala getir yazdığımı. Efendi erkekler bana bakmıyor dedim ve bakanlar serseri erkekler ve sen efendi erkek değilsin. Sen sadece kendini efendi zanneden basit birisisin. Efendi olsan polemik çıkarmaz karşındakini kendi kafanda kurduğun ithamlar saldirmazdın. Efendilik nereye sen nereye. Git bu kinini kendi kafanda yollu belledigin kişilere yaz. Bir insan kendini gizliyorsa herşeyi açık açık ifade etmek için gizler. Ben efendileri tercih ettiğimi biliyorum hasta mısın nesin zorla bana serserileri tercih edeceksin diyor resmen yürü git şuradan bir daha da yazma bana, rahatsız ediyorsun.
- +1 yıl
Bul beni gizli üye bul 😅
+1 yılEfendi ve saygılı erkek er ya da geç hak ettiği değeri görür 😎
05 Yorumla- +1 yıl
Serseriler ile sevişip yatan kızları mı hakedecekler?
- +1 yıl
Bence bu şekilde bir genelleme yapma
- +1 yıl
Her kızın öyle erkekler ile muhattap olduğu ilişki yaşadığı dönemler oluyormuş, o erkeklerin tek amacı sevisme seks. Sence öyle erkekler ile sevgili olan kızlar temiz namuslu mu kalıyor? Kalmıyorlar.
- +1 yıl
Öncelikle her kız illa serseri erkekle birlikte olmuyor ( tanıdığım bir kaç kız var ve başka yerlerde de vardır mutlaka ) ayrıca serserilik diyince illa kızlarla sadece seks için birlikte olan biri aklına geliyor ise bence onlara serseri değil başka bir şey denir
- +1 yıl
Biliyorum genelledim çünkü sevmeyen kız çok aşırı az var
+1 yılNerde oturup nerde kalkması gerektiğini çok iyi bilen erkekler bana çok çekici geliyor. Dozunu bilmek önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Hem efendi hem serseri olunmaz
Herkesi bilemem ama ben beyefendilerden kibar erkeklerden hoşlanıyorum
10 YorumlaEfendi erkekleri sevmezler. Kızlar aykırı erkeklerden hoşlanır, siradan olmayan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben efendi ve saygılı severim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki serseri erkeklerleri seveler
17 Yorumla- +1 yıl
@Zyxelzel yok be ne sevmesi bilaks nefret ederim ayrıca cümlenin ilk başında maalesef demiştim yani seven biri neden maalesef desin?
- +1 yıl
@Zyxelzel ben genel konuşmadım seven kızlar adına konuştum
- +1 yıl
@Zyxelzel ben seven kızlar adına konuştum maalesef ki ülkemizde serseri erkeklerleri kızlar çok var niye bu kadar taktınız anlamadım?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yerine göre serseri yerine göre efendi
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok
+1 yılİkiside değil sanki tek bu ikisivarmış gibii
01 Yorumla- +1 yıl
Evet 3. yok
+1 yılNe varsa serserilerde,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ağır serseri istiyorum kimse de karışamaz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadina siddet kadinlarin degil erkolarin sucudur sunu kafaniza sokun artik
+1 yılSerseri görünümlü efendi net
00 YorumlaAhanda iki ara bi derede kaldıkmı ortada ☹️
00 Yorumla
+1 yılŞimdikiler serseri böyle top küpeli peşinde.
00 Yorumla
+1 yılPij ve üç harfli arabası olan erkek severler
00 Yorumla
+1 yılFark etmiyor ama efendi daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılHer kuş kendi cinsiyle uçar...🦅
00 YorumlaEfendi sevmedikleri kesin
01 Yorumla- +1 yıl
İsyankar doğruluğu ispat edilemez bir yorum
+1 yılP*ç sever sonra piyasa da adam yok diye gezer
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki serserileri p içleri
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve tabiki parayı
+1 yılİkisi bir arada olmalı😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yok oylesi
+1 yılmaalesef serseri
11 Yorumla- +1 yıl
Anıtsayaç
Efendi tabikii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Efendi tabii ki
10 Yorumla
+1 yılKarisimi
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok
- +1 yıl
Bir insan hem şerefli hem de şerefsiz olamaz
serseri
03 Yorumla- +1 yıl
Şiddet görürsen aglama
- +1 yıl
Anıtsayaçı biliyor musun?
+1 yılEfendi kesinlikle
00 YorumlaEfendı
00 Yorumla
+1 yılSerseri görünümlü efendi
00 Yorumla
+1 yılben efendi severim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ortasi ya
00 YorumlaYerine göre ama serseri seviyor çoğu kadın
01 Yorumla- +1 yıl
Bir insan hem efendi hem serseri olmaz
+1 yılbence kızlar kaslı BAKIMLI sporcu erkekleri sever
00 YorumlaNedense seri seviyor kızlar 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen efendi seviyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılefendi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne