Günümüzde kadınlar, efendi erkek mi yoksa serseri erkekleri mi daha çok tercih ediyor?

Efendi seviyor
Serseri seviyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüzde kadınlar, efendi erkek mi yoksa serseri erkekleri mi daha çok tercih ediyor?

Benim seveceğim adam kendi babam gibi olmalı tam olarak olmasa bile efendi erkekleri daha çok seviyorum onlar daha çok ilgimi çekiyor serseri kopuk ile işim olmaz onlar şiddette genel olarak meyili oluyor tek bir sorunun cevabını bulamadım bazı insanlar serseri kişilerde ne buluyorlar ama tabi tercih meselesi herkesin düşünceleri kendine göre kendine aittir o yüzden saygı duymak gerekiyor babam gibi olmalı dedim yanlış anlayanlar olabilir yaş için demiyorum bunu karakter kişilik vb. bunlar için diyiyorum bazı kızlar babaları gibi erkekleri severler ya işte bende onlardanım öz babam gibi erkekleri seviyorum efendi yani ve daha çok özellik var sayabileceğim buna.
Düşüncelerin çok güzel. :) Umarım hayatınıza istediğiniz gibi size değer verecek kişi çıkar diyelim o zaman :)
Daha çok seviyorum derken serserileri de seviyorum demek istiyorsun neden?
Serserilerin neyini seviyorsun
Hayır kimse bile bile kendini üzüntüye sürüklemez. İlk başta başka olan insanlar, ilişkileri ilerlettikten sonra bambaşka bir karaktere evriliyor, bana göre kadını erkeği yok bunun, her iki cinste yapıyor. Sonra kadınlar serseri seviyor oluyor ya da erkekler peşlerinde koşturan kızlara kıymet veriyor oluyor.
Oysa baştaki haline tutunarak devam ediliyor ve sevgi oluştuğu için bir anda kesilip atılamıyor onca hataya rağmen.
Bana göre olay tamamen bundan ibaret, cidden serseri ya da biraz daha ağır kaçacak ama şerefsiz insan seven varsa aklından şüphe ederim.
Aslında bu durumda efendi erkeklerinde suçu var. Şöyle aslında kibar bir suç diyelim; özgüvensiz ve kızlar ile konuşmayı pek bilmedikleri için sanki hayır cevabı almak, olumsuz bir söz duymak dünyanın sonuymuş gibi görüyorlar diyebiliriz bence. Serseri erkekler ise, olduça relax davranırlar ve kafasına göre bazende işte kızların dikkatini çekiyorlar.
Bunda sıkıntı yok, serserilikten kastım hır gür saçma sapan davranan, gözü dışarıda olan, sadakat kavramının içini boşaltan insan tipleri. Bazı kızları bunlar çekebiliyor evet, bu da elde etme psikolojisi bana göre. Beni sevsin, bana bağlansın, ben değiştiririm onu gibi saçma sapan bir egodan ibaret görüyorum ya da aynı şekilde bir erkeğin kıza karşı bu şekilde yaklaşması.
İnsanları olduğu gibi kabullenip ya hayatına alırsın ya da almazsın bu kadar basit aslında bir şeyler, kimse kimseyi değiştiremez, ki buna kimsenin hakkı olduğunu da düşünmüyorum.
Dediğin gibi relax olması zaten normal olanı bana göre, efendi olan biri de böyle olabilir. Her şeye tamam diyen insan zaten bir süre sonra sıkar, kendine ait düşünceleri yoktur bir kere.
Ortada cidden bir sevgi durumu varsa ve bu karşılıklıysa, istenen uyumda yakalanmışsa her türlü gider o ilişki. Kişilerin ne istediğini bilmesi gayet yeterli, vakit geçirmek için değilde cidden yanında mutlu olduğu için durması ya da boş vakitlerinde aklına gelmesi değilde, onun için vakit ayırması vs. asıl bunlar önemli.
Tabi ki öyle öncelikle detaylı yorumunuz için teşekkür ederim. Şöyle bir şey var zaten bir ilişkiye adım atmadan önce insan karşısındaki kişiyi tanımalı ve gerçekten emin olup adım atmalı. İnsanların çoğu bir anlık heves ile tutulup aşık olduğunu sanıp ilişkiye adım atıyor. Daha karşısındaki kişiyi net tanımadan böyle davranıyorlar bunun neticesinde zaman ile zaten sorunlar oluşuyor ama işte genelde serseri tipli insanlar kızları etkiliyor işte bunun nedeni de dediğim gibi özgüveni çok ve relax oldukları için bazen kızların beklemediği şeyler yaptıkları için ilgisini çekiyor ve hoşlandığını zannediyor halbuki anlık bir heves ile oluşan şeyler bunlar neyse diyelim... :)
Öyle tabi, iyi insanlarla karşılaşmak ya da onları seçebilmek önemli. Umarım daha fazla kötü olanlarını tanımayız diyerek gideyim ben sjdjf
Ben de teşekkür ederim, keyifli bir sohbetti.✨
Aynen öyle jsjsjsjs
Ben teşekkür ederim keyifli sohbet için... :)
Teşekkür ederiiğm.☕
Ben teşekkür ederim, güzel görüşünüz için. :)
Toplumda serseri görülen erkekler çoğu kadına maskülen ve alfa gözüktüğü için çoğu kadın onları istiyor ve seviyor. Soru zaten yanlış sorulmuş alfa olan erkekte efendi olabilir. Her neyse sonuç olarak buradaki ayrıma bakarsak 37 kadının efendi demesi palavradan ibarettir.
Serseri sevmek zorunda kalıyorlar. Hemen nedenini açıklıyorum; çünkü efendi erkekler serseri erkekler gibi atılımcı , girişimci olmuyor.. oturdukları yerden hayal kuruyorlar anca. Serseri erkek tutuyor kolundan beğendiği kızı seviyorum diyor alıp gidiyor.
O yüzden efendi erkekler biraz harekete geçin en çok sizin hakkınız 😪
Haklısınız, Aynen öyle bu sebepten ötürü, serseri tipli erkekler o kadar relax oldukları için kafalarına göre takılıyorlar, ister istemez bazen kızların gönlünü kapabiliyorlar bu durumda ötürü...
Evet kadinlar azimli erkekleri sever
Evet ama işte efendi tipli kişiler de sanki kızlara açılınca hayır cevabı alınca sanki dünyanın sonuymuş gibi bir şey sanıyorlar.
Asıl dünyanın sonu beğendiğin kızı başkasıyla görmek halbuki 😃
O nalet bir şey erkek için 😂 ama kendi seçimi sonuçta. Ne demişler kapmayanın malını kaparlar. Buradaki mal kelimesi yanlış anlaşılmasın lafın gelişi ama sözün anlamına bakarsak öyle :)
Yemeyenin malını yerler, değil miydi o 😄
Aynen 🤛🏻
Ya 😂 her neyse aynı yola çıkıyor olması mühim 😂 teşekkür ederim yorumun için, güzel sohbetti😊
Rica ederim 😊
çok güzel söyledin
@pilly_bhebek harika bir yorum.
valla çok doğru
Teşekkürler
Atılımcı girişimci derken 😂 zaten çok kibar nazik bir şekil de yaklaşıp teklif ediyorlar red edildikleri zaman da medeni bir şekil de uzaklaşıyorlar çok ta romantiklerdir ayrıca 😀
Kadınların neyi sevdiği belli olmaz oyuncak ayı alırsın bir kıza 2 gün oynar sıkılır ne zaman o oyuncaği sen almaya gitsen eline almadığı oyuncak için hemen ağlar işe kadınlar böyledir elde edene kadar peşinden koşar.
@Sarışıngenc23 teşekkür ederim")
Rica ederim 😊
Zorunda kalmak ne yahu? Biriyle sevgili olamadan yaşayamıyorsanız basitsinizdir
Bu belki de 'serseri' veya 'efendi' olmaktan farklı olarak kişinin karakteri, insanlara ve olaylara olan davranış biçimiyle ilişkilidir. Yani demeye çalıştığım, 'efendi' tabirine uyan herhangi biri aynı zamanda çekingen veya öyle değilse de sosyal ilişkisi pek iyi olmayan biriyse muhtemelen bu konularda sorunlar yaşar. Toplumda 'efendi' olarak tabir ettiklerimizin çoğu da böyle olabilir. Konuşmasını iyi bilen, sosyalliğin içinden geçmiş kişiler 'serseri' kavramına uymaya meyillidir belki. d
Aynen öyle, serseri erkekler daha aktif ve relax oldukları için istedikleri gibi rahatça davranıp bir şekilde kızları kazanma güçleri oluyor. Efendi erkekler içlerine kapanık oldukları için kızlara karşı şansları pek fazla olmuyor.
Cevap
37Cevap
Serseri erkek sever fakat cenazesine efendi erkek gelir
Kesinlikle :D
Evet böyle bir şey var gerçekten ama sebebini inan bizde bilmiyoruz şöyle örnek veriyim yeğenimin bir tanesi çok efendi sigara dahi kullsnmaz işin gucunde bir çocuk bir tane kuz bulamiyor diğer yeğenim serserinin önde gideni alkol sigara ne ararsan var doğru dürüst işte tutunamiyor kollar facalı filan kızlar resmen sıraya giriyor artık okadar bikmıski kızlardan kaçıyor resmen 🤣 ve hiç bir kizada değer vermiyor saygı bile duymaz ama yinede kızlar peşinden koşuyor acı ama gerçek bu. Diğer yeğenim isyanlarda ben çok değer veriyorum oyuzdenmi kaybediyorum bu nasıl hayat bende mi kötü oluyum bu nasıl hayat diyor 🤣🤣
Yiğenlerinizin bu durumlarının sebebi şundan kanyaklı bence; efendi erkekler genel olarak, içlerine kapalı oluyor ve kızlara karşı özellikle hiç taktik vs bilmiyor, üstüne özgüveni yeterli değil, konuşmaya çekiniyor ve ne diyeceğini bilemiyor. Ama serseri olan erkekler o kadar rahatlar ve relax davranıyorlar ki ister istemez farkında olmadan bazen böyle kızların ilgisini çok çekiyor işte. :)
Doğrudur diğeri tam bir ortam çocuğu zaten girmedigi görmedigi bir şey yok
Bu ortam çocuklarının en büyük ozelligi ağızlarının laf yapması bence
Çekingenlik ve özgüven yetersizliği ortamlara belki girmesine engel oluyor işte.
Olabilir birazda maddi durumla da alaka li bence ailenin verdigi imkanlarda önemli bu konularda
Elbette bu konularda önemli yani ama özgüvensizlik ve kendinin beğenmeme duygusu daha çok oluşuyor insanlar içinde genede bu herkes için değişiklik gösterebiliyor tabi düşünce yapısında. :)
önemli olan tip benim yakışıklı bir arkadaşım var kızlarla hiç konuşmuyor efendi. ama hep kızlardan teklif geliyor
@ardax55555 yani oda etkili oluyor tabiki haklısın 🤗
efendi olan yakışıklı mı?
İkiside yakışıklı boylu poslu çocuklar hayat felsefeleri farklı sadece
Serseri seviyor diye bir kavram yok özgüvensiz pısırık adamlar reddedilince ağlıyorlar sadece serseri seviyor kızlar diye kızlar özgüveni eğlenmeyi bilen gerektiğinde hakkını savunan hep kadının ağzına bakmayan öz saygısı yüksek adamları tercih ederler şimdi soruyorum nerde burada serserilik? Erkekler erkek gibi davranmıyor kadını kaybetme korkusu ile feminenleşiyor söyle örnekleyelim hangi erkek elinde tespih erkek jargonu ile konuşan kaba bir kızı sever aklı başında hiç bir erkek tercih etmez değil mi çünkü kadınsı değil? Yukarı da belirttiğim özellikte de ki erkekler de erkeksi gelmez işte o yüzden tercih edilmezler.
Dostum özgüvensiz adam zaten kıza açılamaz. Efendi olup böyle olan çok erkek var bence. Evet kendi hataları özgüvensiz olması, şey sanıyorlar açılırsam ve hayır cevabı alırsam sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi bir hissiyat içinde olmaları yanlış sadece. Serseri erkekler ise dostum serseriden kastım yani bu diyeceğim şey sadece serseri için değil ama genel olarak serseri diye adlandırdığımız tipler özgüvenleri tavan, önüne gelene geçene açıldıkları için o kadar relax davranıyorlar ki o yüzden arada bir kaç tanesi kız düşürebiliyor ister istemez...
Benim de bahsettiğim bu zaten maskülen dominant eğlenmesini bilen iyi bir espiri kabiliyeti olan gerektiğinde çekip gitmesini bilen erkekleri tercih ederler ama günümüz erkekleri maalesef feminnem davranıyor burada bile çok görüyorum sorularda üzülüyorum onlar adına bir kadını hayatının merkezine oturtup kaybetmemek için saygısızlıklarını bile alttan alan kadın ne derse onaylayan özgüvensiz adamlar terk edilmeye mahkum oluyor çünkü maskülen değil bir albenisi yok. Kızların çoğu efendi demiş ama alakası yok kadınlar duygusaldır mantık ile konuşur duyguları ile hareket ederler 😄
Efendi erkek dediğiniz de, boktan sıkıcı, ve aslında "eğlenceli olamıyorız, bari efendi ayağına yatalım, bol bol ağlayalım, belki de acırlar" diye düşünen vasıfsızlar ordusudur.
Efendi mefendi değil, alayı otzbir çekiyor. En "efendi" diye tabir ettiğiniz oğlanın elinde teşefon ifşa videoları izleyip çavuşu tokatladığını hayal edin. Sonra da burada "kızlar benim gibi efendi erkekleri"/ sevmiyor" diye ağladığını.
Erkek dediğin, biraz arsız, eğlenceli olacak. Ne o öyle sümsük gibi.
Bu arada "efendi" kelimesi, yunanca "authenticos"dan gelir. Otantik yani. Yabancı falan anlamına geliyordu, öyle bir şey. Neyse
Şu siteye girdim gireli her gün sorulan sorulardan bir tanesi. Nihat Hatipoğluna her sene orucu bozan seyleri sormak gibi bir sey. Evet kardesim serseri, yırtık, fırlama seviyorlar. %100 teyitli, onaylı, kaşeli, imzalı. Daha yaratıcı seyler sorun artık. Mesela bazisi toxic serseri sever, bazisi her boku yiyen ama kendisine melek gibi davranan serseriyi sever, bazisi da okumuş serseri sever, öyle sizin tabirinizle köşede oturmuş adamı kral olsa sevmez kimse ben görmedim. Ben zeki efendi diye azan bir kadın görmedim. Ağzımı bozdum biraz ama durum bu. O efendi denilen kisiler dedem zamaninda kaldı.
En ala serseri tayfasındanız bu alemde. Seveni de var sevmeyeni de. Serseri erkeklerden sıkılan kızlar efendi erkekleri tercih ediyor. Her zaman ilk tercih serserlik oluyor. Kendim bizzat tecrübe ettim.
Serseri erkekler daha özgüvenli olduğu için, efendi erkeklere karşı kızlara bir tık daha çekici geliyor. Bu yüzden bazı kızlar diyelim onlar ile denedikten sonra olmayınca efendi erkek arayışı içine giriyor.
Aynen öyle oluyor. Doğrusunu inkar edip duruyorlar orası ayrı.
O yüzden işte kızları anlamak mümkün olmuyor bazen.
Anlamaya çalışmaya gerek yok aslında. Ne istediğini söylerse bir yere kadar onu vermek lazım
Çok doğru söyledin.
Ben fazla minnoş insan sevmiyorum :D Yapı olarak ben de baskın karakterde, enerjik ve yerine göre davranan biriyim.. Yani nasıl desem ben bir insanın yanında rahat edebiliyorsam o insanla ilişki yaşarım.. Karşımdaki insan fazla kibar biri olursa da anlaşamam açıkçası çünkü zaman zaman küfürlü de konuşabilirim.. Serseri demeyelim de yerine göre davranabilen ve ölçüyü kaçırmayan insanları severim diyelim.. Keyifli günler..
Senin için önemli olan anladığım kadarıyla kafa dengi olmak ve gerçekten de bir ilişkide kafa dengi olmak çok önemli
Elbette, uyumlu olmak gerekiyor, yerine göre beraber gülmek, ağlamak, deli gibi şarkı söyleyip sarhoş olmak, ağız dolusu küfür etmek.. Bunları beraber yapamadıktan sonra ne anlamı kalır ki ilişki yaşamanın :D
İşte bunları kafa dengi adam olmadan yapman zor örnek veriyorum işte kişinin sadece yakışıklı olması veya kadının güzel olması mühim değil kafa yapısı aynı olmadıktan sonra dış görünüş bi alta yaramıyor diyebilir miyiz :D
Ben de onun için elbette diye başladım cümleye 😄 Vitrine değil iklime bakmak lazım bence en başta..
Kadın cesur adam sever. Kenarda köşede sesi soluğu çıkmayan sümsüklerle işimiz olmaz..
bu yüzden o serseri denilen adamları ( ki aslında öyle de değillerdir) tercih ediyorzu seviyoruz.
Serseri tabir edilenler de illa kadınları üzüyor diyemeyiz. SAnki öyle bir algı var. Efendiler çok mu sağlam... HAyır!!
Tabi ki söylediklerinde haklısınız. Şöyle bir durum var ama olayı genele vurduğumuz zaman doğrusu ortaya çıkıyor. :)
Bence iki foto da serseri ama neyse
Efendi olsun. Serseri olanlar çoğu psikosomatik ağır özellikleri var.
Lütfen çocuk doğurabileceğiniz insanları seçin!!!
Hemen çocuk yapmaktan bahsetmiyorum mesela karşılaştığınız bu insan iki yıl sonra 3 yıl sonra 5 yıl sonra aile vurduğunda Gerçekten iyi bakar mı çocuğuma ya da iyi bir ebeveyn olur mu tarzında bakarsan daha iyi sonuç alırsın
İki resim arasında bir seçim yaparsanız biri zaten görünüşü ile efendi olduğunu belli ediyor. Elbette insanları iyice tanımadan zaten ilişkiye adım atılması doğru değil. Hevesi aşk ile karıştıran çok insan var.
Ben zaten fotoğraf seçimine eleştirdim baby face yüzü olup gözlük takınca efendi gibi algı yaratanlar oluyor Daha çok ona benzettim o yüzden yoksa Hani Efendiler çirkindir serserilerin her yakışıklıdır gibi bir anlamda taşımıyor söylediğim Berke'nin yanında çok sevdiği ve değer verdiği biri olup güzel ve çok ince bir davranış da gösteriyor olabilirdi
Efendinin Berke değil
Serseri bir erkeği alıp efendi erkek yapmaya çalışmak kadınların en büyük zevklerinden. Serseri erkeğin geçmişten kalan "yaralarının" olduğunu ve bunu "aşkla" sarabileceklerini düşünüyorlar. Eğer bu süreçte değişirsen kızın sana duyduğu çekim doğru orantılı olarak azalır.
Gelelim bana.. Efendi erkek itici geliyor serseri erkeklerden de nefret ediyorum allahım ben nasıl bi çıkmaza girdim🙄
Son cümlenizden çıkardığım şey ise erkekler bu yüzden kızları anlamakta güçlük çekiyor. :D ama şöyle durum var efendi erkekler içine kapanık olduğu için ve özellike Türk kızları adına konuşmak gerekirse, ilk adımı erkekten bekledikleri için efendi olan erkekler genelde özgüvensiz oldukları için kızlar karşısında şans bulamıyor. :)
Efendi erkekler daha çok ilgimi çekiyor. Serseri şımarık bencil insanlardan tersine nefret ederim. Kendime yemin ederim efendi bir erkekle birlikte olucam. Efendi akıllı ve en önemlisi düşünceli ve anlayışlı olan biri hep aklımda kalır unutamam böyle birini. Efendi çocuklar kadınlara saygılı olurlar kadın kadınlığından dişiliğinden gurur duyar ve özgüvenli olur böyle bir kadınsa erkek için vazgeçilmez..😋💁🏻♀️😅
Topluma bakınca kime güvenmemiz gerektiğini anlıyoruz.
O senin aşk dediğin gelip geçici ve sahte. Kadınlar maskülen güçlü gördüğü erkeği istiyor içten içe. O serserilerde onlara öyle geliyor. Günümüzde beta erkeklere ilgi arttı ama boşanmalar aldatmalar da arttı bunun sonucunda.
Ben senin neyi sevdiğini senden iyi biliyorum. Birçok gerçeği öğreniyorum merak etme. 😉
Aşkı sahte ve geçici görmen görüşüne katılmıyorum. bu kişiden kişiye değişir. Günümüz insanları şöyle böyle demişsin sana kimsenin beni ilgilendirmediğine deyindim. Güçlü maskülen erkekler sadece serseri erkeler değil güçlü maskülen olup efendi olanlarda var bence olaya nasıl baktığınla alakalı. Ve tabi yaşanmışlıklarla ama ne yaşarsan yaşa herzaman o öyle olmuyor işte😃
Tamam.
O zaman umarım istediğiniz gibi biri karşınıza çıkar diyelim. :D
Daha ilgi çekici derken serserileri de seviyorsun
Daha çok değil de sadece desen inanırdık
?
Oylamadan anlaşılacağı üzere... kadınlar karaktersizdir. Önüne koysan 10 da 10 serseri seçicekler. Buna rağmen efendi oylamış hepsi. Karaktersiz ve 5-10 suratlı varlığa kadın denir. Oylamaya baksanız yeter ztn 😪 Bari samimi olunda azcık doğru dökülsün elinizden.
Öyle gibi yani aslında, haklısınız.
Kemal Sunal'ın Kılıbık diye bir filmi vardı bu konuya değiniyor orada da biz hayvan mıyız ki aslanların dişiyi etkilemesi için güç gösterisi yapalım? Bu buna mantıksız geliyor sağlıklı düşünen biri efendi düzgün dürüst birisini tercih eder tabi ki , zaten serseri birisini tercih eden psikolojik olarak normal değildir.
ya bıraksın bu efendi severim ayaklarını hayatımda olan karşı cinsin %90'nına sorduğumda ben şerefiz alçak puşt seviyorum diyor. Tekmeyi yiyincede ağlayıp zırlıyorlar bu tür insanlara gram üzülmem gramda acımam net...
Haklı bir isyan
Özellikle Türk kızları kültürel bakımdan tam bir canım. Erkekten hoşlansa bile adamı dışlar, tanışsa bile nazından kaprisinden çekilmez. Türk kızına efendilikle yaklaşmayacaksın, yanında * koyim, bibiiip! gibi laflar etmelisinki sana olan ilgisi bir anda artsın, sende ışık görsün rahatlasın. Zaten yakışıklı isen hiç ama hiç şansın yok, seninle tanışmaktan bile korkacaktır. Kısacası kardeşim öküz değil isen hiç şansın yok.. Türk kızının yanında rahat ol, yanındayken bir konudan söz ederken "anasını avradını sktiğimini"gibi cümleler kurmayı unutma ve kıza asla değer verme ki peşinden koşsun popon yırtsın.. Yaranırsın. Unutma bak bu yazdığımı!
ne kadar tırrekk serseri tanıyorsam ki arkadaşlarımda var bunların arasında
her birinin üç tane sevgilisi var. ve bu zırtoların cebinde kuruş para yok
yanındaki kıza bakıyorsun afett. diyorsun ki bu kızın bu sünepee çulsuzla ne işi olur
iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yürümesini bile beceremeyenler yani o guruh hep şanslıdır ve bunların pozitif enerjisi seninkinden benimkimnden fazladır
çeker yani, 😁 kısacası şanslıı pcler
Efendi erkeklerinde sorunu bu dostum, özgüven yetersizliği o kadar kötü etkiliyor ki yani kıza açılsa ve hayır cevabı alsa sanki dünyanın sonuymuş gibi bir hava oluşumu oluşturuyorlar kendi içlerinde.
efendii erkek hep aldatılan ya da sona kalandır. kızz gider istediğini yapar sonra evlilik çağına gelir
ya da sevgili kalmamıştır. gelir efendinin hayatına sçar, yani öyle kızlar cok efendi avcısı ona göre dikkat etmek lazım. tabi istisnalar yok değil efendi kızlar efendi erkekleride bulabilir. ama benim gördüğüm efendi erkeklerin hayatına girenlern geçmişte muhakkak pclerde yatıp kalktığıdır
O yüzden her zaman özgüvenli olacaksın, olmaya çalışacaksın diyelim...
girişken olacaksın atak yani utanmayacaksın toplumda bağıracaksın yok o ne der bu ne der ayıptırr demeyeceksin.
Serseri sevdikleri açık ve net değil mi?
Bazıları gençken serserilerle gezer tozar sonra efendi ile evlenir ama memnun kalmaz aldatma veya boşanma ile serseriyi ister. İnkar etmişler oylamada ama serseri olanlar maskülen erkek işte. Kadın maskülen erkeği istiyor. İnkar eden olursa bakma bile. Kırmızı hap al.
Efendi erkeklerin çoğu beta ve kullanılıyorlar kadınlara çoğu ulaşamıyor ve bu yüzden eşi onu aldatsa bile görmezden geliyorlar. Soruyu soran arkadaşta yanlış sormuş. Alfa olan bir erkekte efendi olabilir.
Ooo😃 eğer alfalardan bahsediyorsan orası ayrı😄. Ama SAKIN alfalar için serseri deme. Belki serseri algılarımız farklı ama sana benim için serseri nedir ifade edebilirim orasıda ayrı. Alfa olan erkekler her kızın dikkatini ilgisini çeker tabi alfa sevmeyense daha dominant olabilicekleri erkekleri seçerler😃 Dominant olma konusuda ayrı bir konu bence.
Bizim toplumumuzda serseri olarak görülen erkekler alfa diye nitelendiriliyor. Bilgin olmadan fikrin olsun istiyorsun.
Seviyeli tartışmanız bu konuyu ne güzel :D ama bence de kızları tercihi serseri oluyor valla.
@Suaymai Kızlar işte bazen özgüvensiz olan alfa erkeklerini tercih etmiyor diyelim. :D
@sarışıngenc23 Evet kesinlikle haklısınız özgüven önemli en azından ilk tanışma için😄 ama bence ilk adımı atan herzaman erkek değil, bence bu tarz erkekler için ilk adımı kızlar atmalı başkada bir çözüm bilmiyorum. Bu yüzden başta aşk ve oyun falan dedim ve bu oyunda bazı taktiklerle en önemlisi özgüvenle oynanır ( anlaşılsın diye böyle amlatıyorum) gerekli midir? yani bir bağ kurulucaksa, evet. Çünkü bir ilerleme gerekiyor buda çekinmeden utanmadan olmalı😃 bahsettiğim özgüven bu.
Alfalar üzmez öyle mi? Peki (!)
Alfaların seviyorsun çünkü onları yeteri kadar maskülen buluyorsun bu yüzden.
@Suaymai Kesinlikle katılıyorum yani ilk adımı atmaya çekinsen bile bayan olarak bir adım at ve ona karşı ilgili olduğunu göster ki karşındaki bu tür erkekler bundan gaz alıp sana karşı açılma cesaretinde bulunsun. Bazen işte bu tip erkekler kızlarının gözünün içine bakıyor hani bir işaret yapsa da özgüvenim yerine gelse gibi :)
O alfaların çoğu yapıp geçiyor bu arada. İlişkiye başlayınca çoğu kadın betaya çevirmeye çalışır başarılı olursa saygısını yitirmeye başlar ve alfa erkeği aramaya başlar tekrar.
Bu 14 kızın bastığı seçenek külliyen yalan.
Serseri erkek dış görünüş ve duruş vs olarak çekici gelse de elinde sonunda efendi erkek seviliyor
Aynen öyle, ne kadar özgüveni olmasa da efendi olan her zaman kazanan olur bir şekilde..
Evet eninde sonunda kazanıyor doğru yirmili yaşlarda kızlar diğer sereri diye adlandırılan adamlarla geziyor. Sonra 30 lu yaşlara gelince o sereri diye bahsettiğimiz adamlar evliliğe sıcak bakmadığı için bizim efendi dediğimiz bir adamla evleniyor hem çocuğuna hem kendine baktırıyor olay bu
O kazanmak olmuyor bence daha çok kaybetmek oluyor seçenek kalmadığı için rahat etmeleri için tercih ediyorlar yoksa sevdikleri için falan değik
İstisnalar kaideyi bozmaz 😂 MC
Serseri - keko erkekleri seven kadınlar var ama her kadın serseri erkekleri sevmez. Şahsen ben öyle keko olan erkeklerden tiksinirim, hiç hoşlanmam
Evet öyle gibi ama serseri erkekler, daha özgüvenli ve relax takıldıkları için kızlarda bazen ister istemez düşüyor böyle tiplere..
Bazı kadınlar serseri erkeklerin başrolde olduğu diziler ve kitaplardan özenip serserilerden hoşlanırlar. Ben efendi erkeklerden hoşlanıyorum.
Yani özet ile bir anlık heves ile oluşan duyguları, aşk sanıyorlar...
Türk filmleri, dizileri ve bir miktar Facebook kullanan kişi kafası barındıran düşünceler. İstekler kişiden kişiye değişir.
Aynen öyle :)
efendi erkekler ezik pisirik bakimsiz cekingen olmazsa onlari da severiz
Bu kadar net söylüyorsunuz :D
Ezik pısırık çekingen erkek niye sevilmez peki?
beyni biraz calisan insan bunu sormaz.
Çalışıyor ama karakteri iyi erkekler öyle oluyor. Konuşkan atılgan erkekler çapkın oluyor
serseri gelir konusur, efendi gelir satin alir.
Efendi de özgüven olsa zaten alır hocam..
Serseri birini beklemiyor kimse ama iyi erkekler de ortada yoklar biraz mücadele etmeliler
Aslında iyi erkekler, her zaman ortada sadece özgüvenleri eksik diye görülmüyorlar diyelim...
İşinden geliyor evine gidiyor onlar diğerleri kafelerden çıkmıyor.
Tabi ki, efendi erkeklerin birden fazla iyi özellikleri olabiliyor. Dediğiniz gibi adam işinde gücünde efendi efendi hayatını yaşıyordur.
Benim gözlemim bu işleri yok çalışmıyor onlar baba parası yiyiyorlar. Ama kızlar kafeye gidiyor.
Katılıyorum size sonuna kadar :)
iyi erkeklerin kalplerini kırdınız :((
Serseri erkekler kendine daha çok çekiyor bilmiyorum daha çekici geliyor öyle bi havaları var
Özgüvenli oldukları için
Bu bence yaşanmışlık ve hayat tecrübesiyle alakalı bir durum o yüzden net olarak bir şey söylemem yanlış olur diye düşünüyorum
Aslında olay bu değil kadın seni beğeniyorsa onun için çabaladığında azim oluyor yaptığın beğenmiyorsa yav. şaklık oluyor :D serseri içinde efendi içinde aynı
Kadınlar ahmak ve aptal erkekleri severler ama efendi seven insanlara yanlış yaparlar. Seveni sever skennnii severlerr bu daima böyledirrr..
Belgesel yerine şiddet içeren dizilerin daha çok tutulması aynı türden psikolojik etkinin sonuçlarıdır.
Öyle dedikleri için yapmacık serseri gibi takılmaya görünmeye çalısan erkekler var onlara soylenebilecek soz karakteriniz nasilsa öyle olun zaten zamanla hayat sizi öyle olmaya götürür
Serserileri seviyor. Evleniyor. Sonra eşim kafasına buyruk. Vs vs 😁
Ahajhah ankete bak kizlar efendi demis kizlar ne derse tersidir bro
Kısa ilişkide serseri uzunda efendi olanını istiyorlar
Aslında sorunun muhatabı kadınlar. O yüzden ben sadece gözlemlerimi söyleyebilirim.
Bence kadınlar özellikle hayatlarının erken dönemlerinden başlayarak serseri tipli erkekleri beğeniyor. Sonrasında yaşadıkları hayal kırıklıklarının sonucu elde ettikleri tecrübeler ile efendi erkeklere yöneliyorlar.
Serseri erkek daha çok tercih ediyor ama bence yanlış
Kesinlikle
Aynen
%95 i serseri seviyor net burada efendi diyorlar ama dışarıda serseri erkekler ile beraberler
Olabilir dostum valla kızlardan her şey beklenir diyelim. :D
aynen öyle çünkü dışarıda örneklerine çok rastladım xd
Yaş ilerledikçe efendi erkeklere doğru yöneliyoruz ama serseri erkek olarak Tyler Durden'ı koymuş olman bir miktar kafamı karıştırdı
Yaşın gençken de efendi isteyeceksin ki zaten serserilerle eğlenip efendisini nasip etmez allah
Efendi ve serseri erkek diye bi şey yoktur erkek vardır bir de adam vardır yaani ikiye erkekler
1- erkek olanlar (basit)
2- adam olanlar (olması gereken)
1 numara seviliyor
Umrumda değil iyi ki bitti omuzlarımdan koca bir yük gitti
Adam olanı sevseydin napim
😂😂😂
Olay efendilik serserilik değil tip ve boy. Yakışıklı ve uzun boylu erkek efendi de olsa serseri de olsa ezik pısırık da olsa sevilir ama çirkin kısa boylu erkek ne yaparsa yapsın sevilmez.
İşaretlemem serseri olsa da efendiden yanayım her daim
Efendi seviyorum gerisi boş hava
Görüşün bu kadar net :D
Seni tanımasam inanırdım ama net fırlama it kopuk erkek seviyorsun
ben efendiyim ama yaşayışım serseri tarzı kızlarda merak ediyor doğal olarak ve düşüyorlar
Hyr dersem çarpılırım sksksk
Ya sjsjsjsjsjs :D
Böyle tatli efendi erkek oldu da biz mi sevmedik
Çok var valla :D ama hepsi içine kapaık diyelim :D
Valla soran haklisin genelde efendi iyi adamlar konuşkan olmaz içe dönük olurlar. Serseriler ise birçok çiçekten bal almak için konuşkan atılgan olurlar haliyle kızlara da çekici gelen erkek serserilerdir
Bu soruyu ben nasıl kadınları seviyorum diye önce kendine sor sonra zaten anlarsın neyi sevip sevmediklerini...
Hayır nereden çıkartıyorsunuz bunları
Var ki böyle şeyler sorular ortaya çıkıyor :D
Hayır falan değil belli böyle olduğu.
İlk olarak serseri zamanla efendi severler
Kesinlikle abi :)
Efendi erkekler daha iyi serseri erkeklerden hoşlanmıyorum.
Mesela ben gibi dogru mu
yeni şeyler deneyeceği girişimci insanlar sevilir bu efendi de olabilir serseri de
kadınlar şairlere aşık olur müteahhitler le evlenirler bu böyledir
Alışmışlar kendilerine köpek muamelesi yapanlara kendini bilen, nerde nasıl konuşması gerektiğini nasıl davranması gerektiğini bilen erkekler ağır gelir.
efendi erkekler hep çirkin mi oluyo ya
Bilemeyiz :D
Bana bir bak
Kadınlar sabıka dosyası kabarık erkek severler 😄
hahaha bu güzeldi dostum :D
Gerçeği değiştirmezsin kardeşim kadınlar kendini rezil eden aşağılayan erkeğe bayılırlar
Valla bir kısmı öyle cidden ne kadar kötülük yapsa da bazı erkekler, hala peşlerinde dolaşıyorlar ilginç gerçekten anlamak zor.
Keşke bir kısmı olsa 100 kadından 99 öyle 😄 herşeye he diyen erkeği sevmezler kadınlar tam evleneceği Zaman efendi saf erkek severler çünkü geçmişte ki hataları ni saf erkeğe yapmayıp saf erkeğe kendisini kabul ettirmesi kolay olduğunu bildiği için 😄bu ihtimal üzerin de giderler
Bende anlam veremedim valla neden böyleler. :)
Hayatım da tek bir gerçek biliyorum kadında asla ve asla mantık aranmaz sakın aramaya çalışma kadında mantık bulmazsın 😄
Neler saçmalamişsiniz öyle
Neden şahsi alındın ki ben hepsi öyle demiyorum ki bir çoğu öyle diyorum anlatılani anla önce Duyar kasmadan önce bence anlatmak istenileni anlarsan fikrin olur kardeşim
@illecebrous sümsük diye ezikleme seni de o düşüp kalktığın serseriler çatır çatır aldatmış kocan da dahil hahhaaaa
@gonçalves ben genelde senin gibi sahipli k@peklere pek cevap verme gereği duymam ama hazır canımda sıkılıyor sana şimdi kısa bir cevap vereyim sende dinle birincisi 1 sene önceki bir soruya 1 exper biri olarak bu cevabı verdiğine göre sahiplerin sana talimat vermişler bu soruda havla diye bak aslan parçası birincisi benim beraber olduğum kadın buradaki senin sahiplerin gibi herkesle düşüp kalkmıyor bunu birincisi kafana sok ikincisi serseri dediğin kişide ben oluyorum emin ol sen ve senin gibi soytarilardan çok çok daha efendi ve iş güç sahibi biriyim senin gibi kemiğini kim çok verirse gidip başkasının kapısında havlayan soytarıları ben kapımda çok besliyorum eğer bir gün sahiplerin seni aç bırakırsa çekinmeden bana yaz ben seni kapımın önüne bağlar eski sahiplerine karşı zevkle havlatirim bundan hiç şüphen olmasın şimdi git seni yollayan. Sahiplerine deki gece kuşu abimin selamı var size eğer bir parça billur lari varsa kapıma it değil kendileri gelsin havlasın diyor de havkasinlarki bende onların bütün ipligini pazara serip zar zor buldukları sevgililerine kahirlarindan nasıl kalp krizi gecirtiyorum Bi görsünler hadi şimdi git başka kapıda havla
Yerine göre davranan adam sevilir🙂👌
İkisiyle de bağlantılı değil kadının sevgisi
Efendi seviyor
maalesef ben de çok görüyorum ve duyuyorum bu olayları.
Kadınlar sadece kendini seviyor
Çünkü hiçbiri iyi davranılmayı hak etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?